HIDRATARE CICLISM (144 Produse)

Cum te hidratezi eficient în timp ce pedalezi? Cu accesoriile de hidratare pentru ciclism de la Decathlon. Suportul special pentru bicicletă și bidonul de apă reutilizabil sunt mereu la îndemână și te ajută să te hidratezi fără să te oprești. Cu o formă ergonomică și poziționate strategic pe cadrul bicicletei, accesoriile de hidratare pentru ciclism trebuie să facă parte din echipamentul tău. În parc și pe trasee off-road, menține nivelul optim al apei în corp și vei avea energia necesară pentru a depăși un nou record. Pentru momentele de hidratare, te așteptăm cu accesoriile potrivite pentru ciclism la Decathlon, pe site și în magazine!

Reduceri
Bidon Ciclism SOFTFLOW 800 ML Albastru
2499 LEI -40%
1499 LEI
*De la ‪07.04.2023‬, în limita stocului disponibil
TRIBAN

Bidon Ciclism SOFTFLOW 800 ML Albastru

(541)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Borsetă hidratare MTB FEEL 2 L/0,25 L Bej
11999 LEI -27%
8690 LEI
*De la ‪15.01.2023‬, în limita stocului disponibil
ROCKRIDER

Borsetă hidratare MTB FEEL 2 L/0,25 L Bej

(52)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Suport Bidon Sa Topeak Tombu-Elt - Negru
18300 LEI -25%
13700 LEI
*De la 06.06.2023 până la 05.07.2023
TOPEAK

Suport Bidon Sa Topeak Tombu-Elt - Negru

Geantă transport ciclism Race Lite
29999 LEI
ROCKRIDER

Geantă transport ciclism Race Lite

(35)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.4/5 Pe baza a 8439 Opinii exprimate online și în magazine

DESCOPERĂ ACCESORIILE DE HIDRATARE PENTRU CICLISM!


Ce trebuie să îți ofere accesoriile de hidratare pentru ciclism? Noi am spune că trebuie să fie ușoare, rezistente și mereu la îndemâna ta. Dacă și tu cauți bidoane de hidratare pentru ciclism și suport pentru bicicletă, ești pe pagina potrivită! Descoperă colecția Decathlon dedicată accesoriilor pentru hidratare în timpul sportului, cu un design ergonomic și practic. Astfel, poți pedala fără oprire în timp ce menții nivelul optim al hidratării. Dar nu ne crede pe cuvânt! Citește în continuare și află care sunt cele mai utile accesorii pentru hidratare în ciclism de la Decathlon.Primul pas este să îți echipezi bicicleta cu un suport pentru bidonul reutilizabil de apă. Ușor de fixat pe cadru, disponibil în culori variate, cu un design atrăgător, suportul de bicicletă pentru bidonul de apă te ajută să te hidratezi eficient, fără să te oprești din cursă. De aceea, trebuie să îl așezi într-un loc la îndemâna ta, unde poți ajunge cu ușurință. Fie că pedalezi în oraș, fie că te pregătești să cucerești un nou traseu off-road, acordă importanță echipamentului de hidratare pentru ciclism.

Odată montat suportul pentru bicicletă, treci la pasul următor și alege bidonul reutilizabil pentru apă de la Decathlon. Bidonul de ciclism este disponibil în diferite dimensiuni, cu volum variabil și culori diverse. Dacă vrei să ai la tine un ceai sau alt tip de băutură caldă, pe care să o menții la o temperatură optimă, îți recomandăm să încerci bidonul termos pentru ciclism. Toate modelele disponibile pe site și în magazinele Decathlon sunt concepute să se potrivească cu suportul de bidon pentru bicicletă.Dacă vrei să îți menții atenția asupra traseului, o alegere practică este rezervorul de apă și rucsacul de apă de la Decathlon. Designul acestora permite hidratarea printr-un furtun și o tetină specială. Astfel, pedalezi fără oprire și te hidratezi eficient. Datorită formei asemănătoare unui rucsac, îl poți purta în spate fără niciun disconfort.Indiferent unde te poartă bicicleta, echipează-te corespunzător și alege accesoriile de hidratare pentru ciclism de la Decathlon. De la suport pentru bicicletă și bidon de apă pentru ciclism, până la rucsacul de apă pentru MTB, toate te ajută să menții echilibrul corpului tău în timpul sportului.


REGULI DE HIDRATARE ÎN CICLISM


Faptul că hidratarea joacă un rol esențial în buna funcționare a organismului este un lucru bine știut de noi toți. Însă în timpul sportului, corpul tău elimină mai multă apă decât în mod obișnuit. De aceea, nevoia de hidratare crește pentru a menține un nivel optim de energie și pentru a-ți ajuta corpul să funcționeze în parametrii normali.Ciclismul poate fi un sport pe cât de relaxant, pe atât de solicitant pentru organism. Indiferent de zona în care pedalezi și efortul pe care îl depui, trebuie să asiguri hidratarea necesară a corpului. De aceea, ți-am pregătit o colecție dedicată accesoriilor de hidratare pentru ciclism, produse pe care le găsești pe site și în magazine.Vrei să afli care sunt regulile de hidratare de bază în ciclism? Citește în continuare:

  • - Bea apă înainte de a simți o senzație de sete accentuată și apelează la băuturile electrolitice pentru a reface nivelul de electroliți al corpului;
  • - Încearcă să consumi 500 ml de apă la fiecare oră, mai ales dacă te aventurezi pe un traseu în urcare ce necesită mai mult efort fizic;
  • - Dacă pedalezi vara și pe temperaturi ridicate, consumă 500 ml apă înainte de antrenamentul pe bicicletă;
  • - Evită consumul lichidelor înainte de antrenament în sezonul rece, când temperaturile ating valori negative, deoarece corpul tău va avea instinctul să elimine surplusul de apă din zonele extreme pentru a menține temperatura optimă în jurul organelor vitale;
  • - Hidratează-te atât în timpul cursei folosind accesoriile de hidratare pentru ciclism, cât și după fiecare sesiune de ciclism.

Pornește pe traseu cu un plan de hidratare bine stabilit! Descoperă cât de practice sunt accesoriile de hidratare pentru ciclism de la Decathlon și evită efectele neplăcute ale deshidratării în timpul sportului.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou