Skip filters
Filtre
Filtrează în funcție de DIMENSIUNE ROATĂ Pentru a alege corect o bicicletă pentru copilul tău, ține cont de înălțimea și de vârsta acestuia din momentul achiziției
Preț

BICICLETE DE ȘOSEA (43 Produse)

Vrei să te antrenezi pentru o nouă competiție și să depășești propriul record? Descoperă colecția de biciclete de șosea de la Decathlon, echipate pentru cel mai bun randament în timpul antrenamentelor și competițiilor pe șosea. Rapidă și agilă, cu o structură ușor de recunoscut, bicicleta cursieră îți permite să te antrenezi intens, la viteze maxime. Începe antrenamentul cu bicicleta de șosea de la Decathlon și obține cele mai bune rezultate!

Cum să alegi
CUM SĂ ALEGI CASCA DE CICLISM
Bicicletă de șosea EDR EASY VAN RYSEL Bordo
RECOMANDAREA NOASTRA
Bicicletă de șosea EDR EASY VAN RYSEL Bordo
1.79999 LEI
TRIBAN

Bicicletă de șosea EDR EASY VAN RYSEL Bordo

(72) livrare in 15 zile din depozit internațional
Bicicletă Șosea Triban 100 26'' Copii
Reduceri
Bicicletă Șosea Triban 100 26'' Copii
1.64999 LEI −27%
1.19999 LEI
BTWIN

Bicicletă Șosea Triban 100 26'' Copii

(19) livrare in 2 zile din depozit local
Bicicletă de șosea RC500 frână pe disc Negru
Reduceri
Bicicletă de șosea RC500 frână pe disc Negru
De la 3.69999 LEI −10%
3.30599 LEI
TRIBAN

Bicicletă de șosea RC500 frână pe disc Negru

(143) livrare in 15 zile din depozit internațional
Nou
Bicicletă de șosea RC120 Gri Damă
2.49999 LEI
VAN RYSEL

Bicicletă de șosea RC120 Gri Damă

livrare in 15 zile din depozit internațional
Bicicletă ciclocros RCX GRX 1X
8.99999 LEI
VAN RYSEL

Bicicletă ciclocros RCX GRX 1X

(24)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Reduceri
Bicicleta Cursiera ROMET Huragan Gri/Negru 2022
3.09900 LEI -20%
2.47900 LEI
ROMET

Bicicleta Cursiera ROMET Huragan Gri/Negru 2022

Bicicleta Polygon Strattos S2 Grey 2022
3.88400 LEI
POLYGON

Bicicleta Polygon Strattos S2 Grey 2022

4.4/5 Pe baza a 1071 Opinii exprimate online și în magazine

CARACTERISTICILE UNEI BICICLETE DE ȘOSEA


Când pedalezi pentru viteză și performanță, ai nevoie de bicicleta cursieră de la Decathlon! Un model eficient când urmărești eficientizarea efortului depus, bicicleta de oraș îți oferă cele mai bun rezultate în funcție de efortul depus. Adaptate la teren asfaltat și suprafețe plate, cursiera oate fi folosită atât pentru antrenamente, cât și pentru competiții. Dacă vrei să obții cele mai bune rezultate, îți recomandăm să utilizezi bicicleta cursieră în afara orașului, unde poți pedala fără întrerupere pentru cea mai bună performanță.Caracterizată prin roți subțiri și un cadru ușor ce sporește aerodinamismul bicicletei, cursiera este foarte agilă și rapidă. Astfel, pe lângă performanța în sport, te ajută să te menții într-o formă fizică de invidiat. Poziția ușor aplecată spre ghidon sporește adrenalina și contribuie la aerodinamică. Toate acestea sunt completate de roțile mari, dar subțiri ce contribuie la viteza de deplasare pe asfalt.

Deși foarte eficientă pe drumuri asfaltate, bicicleta de șosea își pierde din confort pe teren accidentat, cu denivelări. De aceea, se recomandă utilizarea cursierei doar pe durata competițiilor și antrenamentelor de ciclism. Dacă vrei să atingi performanța în ciclism, încearcă bicicleta cursieră de la Decathlon, special echipată pentru deplasări pe asfalt la viteze mari.Fie că vrei să încerci un sport nou, fie că trebuie să schimbi bicicleta de șosea, colecția Decathlon îți aduce cele mai fiabile și practice modele, echipate eficient pentru deplasări în viteză și aerodinamică optimă. Depășește propriul record și antrenează pentru a obține cele mai bune rezultate!


CELE MAI POPULARE TIPURI DE BICICLETĂ CURSIERĂ


Bicicletele cursiere diferă în funcție de terenul pe care sunt folosite și nivelul competițiilor de ciclism. Deși se păstrează conceptul de aerodinamică și designul agil al bicicletei de șosea, este nevoie să adaptezi constant echipamentul pentru a obține cele mai bune rezultate. Iată care sunt cele mai populare tipuri de biciclete cursiere și ce trebuie să știi despre fiecare model:

  • -Cursiera clasică are un design simplu și principalul scop este să preia forța din pedale și să o transmită către roți.
  • -Bicicleta cursieră aero este concepută pentru competiții și cicliști avansați care pot să mențină postura aerodinamică specifică acestui model.
  • -Cursiera de triatlon și contratimp este echipată cu ghidon special și schimbător de viteze. Este recomandată pentru nivel competițional, foarte eficientă în probele individuale de contratimp.
  • -Bicicleta de șosea endurance este adaptată suprafețelor cu asfalt deteriorat sau pietriș și oferă mai multă stabilitate la viteză mare de deplasare.
  • Ție care model ți se potrivește? Indiferent de nivelul la care pedalezi, bicicleta de șosea de la Decathlon îți va oferi avansul de care ai nevoie pentru a depăși un nou record. Antrenează-te eficient și obține cele mai bune rezultate în cadrul competițiilor de ciclism cu o cursieră perfect echilibrată și aerodinamică!

    Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou