ACCESORII ELECTRONICE ȘI CICLOCOMPUTERE (89 Produse)

Când tehnologia se întâlnește cu pasiunea pentru ciclism, rezultă o colecție dedicată accesoriilor electronice pentru biciclete. Lasă-te surprins de datele oferite de ciclocomputerul de la Decathlon și monitorizează distanța parcursă cu GPS-ul pentru bicicletă! Fie că vrei să depășești un nou record, fie că vrei să urmărești evoluția ta, bucură-te de beneficiile tehnologiei și echipează-ți bicicleta cu cele mai practice dispozitive de monitorizare. Pe toate le găsești într-o colecție specială, disponibilă pe site și în magazinele Decathlon!

Reduceri
Ciclocomputer bicicletă GPS Bryton Rider 320 E
47999 LEI -28%
34199 LEI
*De la ‪28.10.2022‬, în limita stocului disponibil
BRYTON

Ciclocomputer bicicletă GPS Bryton Rider 320 E

(33)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Ciclocomputer fără fir 500
11499 LEI -4%
10999 LEI
*De la ‪26.05.2023‬, în limita stocului disponibil
VAN RYSEL

Ciclocomputer fără fir 500

(667)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Suport smartphone bicicletă HARDCASE M
9999 LEI -42%
5799 LEI
*De la ‪28.10.2022‬, în limita stocului disponibil
TRIBAN

Suport smartphone bicicletă HARDCASE M

(28)
Livrare estimată: 2 zile
Geanta transparenta telefon
14900 LEI
SMARTBALANCE

Geanta transparenta telefon

4/5 Pe baza a 4276 Opinii exprimate online și în magazine

CE INFORMAȚII ÎȚI FURNIZEAZĂ UN CICLOCOMPUTER PENTRU BICICLETĂ?


Cauți un mod eficient de a monitoriza efortul și performanța ta pe bicicletă? Ești pe pagina potrivită! Află ce tip de informații îți oferă un ciclocomputer de la Decathlon și testează-i funcționalitatea la următoarea drumeție pe două roți! De la date despre efortul depus și numărul caloriilor arse, până la viteza de deplasare și traseul parcurs, toate aceste detalii îți sunt furnizate de ciclocomputerul cu GPS de la Decathlon!Disponibile atât în varianta clasică, cu fir, cât și cu conectivitate wireless, ciclocomputerele au devenit un accesoriu esențial pentru pasionați și cicliști profesioniști. Ușor de atașat la bicicletă sau de conectat la telefonul mobil, în funcție de modelul ales, ciclocomputerul cu GPS pentru bicicletă bifează cu succes mai multe funcții:

 • - Viteza de pedalare pe traseu;
 • - Durata sesiunii de ciclism;
 • - Traseul parcurs;
 • - Altimetrul pentru traseele cu zone de urcare și coborâre;
 • - Barometrul pentru identificarea presiunii atmosferice;
 • - Termometru pentru monitorizarea temperaturii exterioare.

Dacă ai nevoie de un gadget compatibil cu bicicleta ta ce îți poate oferi informații relevante și date în timp real despre performanța ta pe traseu, alege ciclocomputerul de la Decathlon, cu suport pentru ghidon și conectivitate wireless. Astfel, poți monitoriza eficient fiecare antrenament și îți poți îmbunătăți rezultatele.


CUM ALEGI CICLOCOMPUTERUL POTRIVIT PENTRU BICICLETA TA?


Fie că achiziționezi pentru prima dată un ciclocomputer de la Decathlon, fie că este momentul să înlocuiești dispozitivul vechi, trebuie să verifici datele pe care ți le poate oferi acesta. Majoritatea modelelor noi de ciclocomputere sunt echipate cu conexiune wireless, ce permite o conectare rapidă la telefon și transfer de date în timp real. Urmărește fiecare detaliu de mai jos și bifează dotările de care dispune ciclocomputerul pe care ți-l dorești:

 • - Hărți și sistem de navigație asemănător cu cele disponibile pe telefoanele mobile. Dacă îți place să te aventurezi pe trasee noi și necunoscute, un ciclocomputer cu GPS de la Decathlon te va ajuta să rămâi în permanență pe cel mai sigur traseu.
 • - Acumulatorul ciclocomputerului îți poate influența alegerea. În general, un astfel de dispozitiv este echipat cu o baterie ce rezistă până la 18 ore, în funcție de senzorii conectați, luminozitatea ecranului, conexiunea bluetooth și înregistrarea traseului.
 • - Conectivitatea la telefonul mobil este o opțiune foarte căutată la ciclocomputerele moderne. Odată conectat la telefonul tău, monitorul ciclocomputerului poate afișa apelurile primite, mesajele și poate permite controlul muzicii. Astfel, poți pedala fără oprire în timp ce ești conectat la tot ce se întâmplă în jurul tău.
 • - Compatibilitatea cu senzori suplimentari prin bluetooth sau conexiune ANT+. Un ciclocomputer modern trebuie să permită conectarea senzorilor suplimentari pentru a monitoriza cadența sau chiar ritmul cardiac.
 • - Suportul pentru ghidon poate fi inclus sau îl poți achiziționa separat. Acesta este practic dacă vrei să așezi ciclocomputerul cu GPS de la Decathlon pe ghidonul bicicletei. Poți opta și pentru un suport de telefon pentru bicicletă pentru a avea toate dispozitivele la îndemână.

Care dintre aceste funcții contează cel mai mult pentru tine? Consultă colecția de accesorii electronice pentru ciclism de la Decathlon și descoperă avantajele tehnologiei. Alege un ciclocomputer sau GPS pentru bicicletă și monitorizează progresul tău!


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou