Skip filters
Filtre
Preț

Corturi plaja (9 Produse)

Mergi la plajă fără teamă că nu vei găsi un șezlong sau o umbrelă. Alege un cort de plajă care îți poate oferi mai multă protecție decât o umbrelă și sub care să stai alături de prieteni.

Cort de plajă pop-up de lux - Zoo
14995 LEI
DERYAN

Cort de plajă pop-up de lux - Zoo

Luxe Pop Up Beach Tent XXL - Argintiu
24995 LEI
DERYAN

Luxe Pop Up Beach Tent XXL - Argintiu

4.5/5 Pe baza a 399 Opinii exprimate online și în magazine

Îți place să campezi pe plajă, dar te îngrijorează eventualele neplăceri care pot să apară? Cauți o modalitate de a-ți proteja copiii în timp ce te distrezi pe nisip? Corturile de plajă pe care echipa de specialiști Decathlon le-au proiectat sunt făcute pentru tine!Descoperă gama noastră de produse concepute pentru a-ți oferi o experiență de campare plăcută și sigură. În descrierea următoare îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a te ajuta să alegi cortul de plaja pentru familie sau cortul de plaja pentru bebeluși care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Vino să descoperi selecția noastră de corturi de plajă pentru familie și corturi de plajă pentru bebeluși și alege dintre modelele noastre cele mai frumoase.


Diferitele noastre modele de corturi:


Cu cortul nostru de plajă pentru bebeluși, cei mici vor fi protejați de căldura intensă. Veți fi feriți de vânt, soare și te poți izola de sol în liniște. În acest cort încap un adult sau doi copii. Îl poți folosi și pentru a-ți adăposti bebelușul! Tehnologia noastră 2 Seconds oferă un sistem de montare rapid și promite că vei avea cortul montat în 2 secunde! Corturile noastre de plajă 2 Seconds îți vor permite să profiți de toate bucuriile campingului. Aceste adăposturi de camping sunt spațioase, practice și ușor de instalat și demontat. Putând să găzduiască 2 adulți, sunt ideale pentru o evadare romantică pe plajă! Proiectate pentru doi adulți, aceste adăposturi pot fi folosite și ca un cort de plajă pentru bebeluși.


Avantajele unui cort de plajă


Corturile noastre de plajă pentru bebeluși te însoțesc pe tine și întreaga familie mai eficient decât umbrelele de soare convenționale. Iată principalele lor avantaje.


Protecție solară sporită


Corturile noastre de plajă te protejează de expunerea la razele ultraviolete, care pot fi foarte periculoase pentru pielea ta (insolații, arsuri etc.) și aceea a micuților tăi. De asemenea, te protejează împotriva rafalelor de vânt, însoțite de praf și nisip.


Cort de plajă: un câștig în intimitate și practicitate


Datorită corturilor noastre de plajă, te poți schimba ușor și te poți bucura de un moment de relaxare, fie că sunteți un cuplu sau o familie.Pentru copiii mici, ele reprezintă un spațiu privilegiat pentru un pui de somn și pentru odihnă.


Un reper esențial


Întrucât corturile noastre ies foarte mult în evidență față de alte adăposturi, nu vei avea probleme în a găsi locația de campare, dacă dintr-un motiv sau altul trebuie să te îndepărtezi de ea. Prin urmare, fiecare membru al familiei îl va folosi ca un indiciu pentru a se întoarce la grup.


Corturi polivalente


Corturile noastre pot fi folosite și în timpul drumețiilor, la munte sau în pădure. Îl poți folosi chiar și pentru a te juca cu copiii în grădină.


Corturi de plajă ușor de montat


Montarea acestor corturi pentru bebeluși nu necesită nici un efort deosebit, ele sunt asamblate cu mișcări simple. În plus, pot fi transportate oriunde și nu ocupă aproape deloc spațiu.Cauți soluții de camping fiabile și confortabile? Decathlon le-a conceput pentru tine!


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou