Skip filters
Filtre

Set gantere, haltere (91 Produse)

Vrei să diversifici rutina de antrenamente fitness și ai nevoie de noi accesorii? Ești pe pagina potrivită! Aici găsești seturi de gantere, dumbell și haltere, disponibile în diverse greutăți pentru fiecare nivel de practică. Cu ajutorul ganterelor pentru bodybuilding de la Decathlon îți poți tonifia corpul și poți avea o formă de invidiat. De ce să tot amâni startul antrenamentelor de forță? Acum te poți antrena din confortul propriei locuințe cu un set de gantere și haltere de la Decathlon, personalizat nevoilor tale. Fie că preferi greutățile dumbbell, fie că preferi haltere cu discuri reglabile, poți adapta setul de greutăți fitness în funcție de rezultatele dorite. Indiferent de obiectivele tale, alege să te antrenezi eficient cu cele mai bune echipamente și accesorii de bodybuilding pe care le găsești pe site și în magazinele Decathlon!

CUM TE AJUTĂ GANTERELE SĂ ÎȚI TONIFIEZI MUȘCHII

CUM TE AJUTĂ GANTERELE SĂ ÎȚI TONIFIEZI MUȘCHII

Set Gantere bodybuilding 20 kg
RECOMANDAREA NOASTRA
Set Gantere bodybuilding 20 kg
29999 LEI
CORENGTH

Set Gantere bodybuilding 20 kg

(915) livrare in 2 zile din depozit local
Set haltere și Bare Bodybuilding 50 kg
RECOMANDAREA NOASTRA
Set haltere și Bare Bodybuilding 50 kg
64999 LEI
CORENGTH

Set haltere și Bare Bodybuilding 50 kg

(127) livrare in 2 zile din depozit local
Set 20 kg bodybuilding
47999 LEI
CORENGTH

Set 20 kg bodybuilding

(26)
livrare in 2 zile din depozit local
Ciocan de gimnastică 8 kg
De la
29990 LEI
GORILLA SPORTS

Ciocan de gimnastică 8 kg

Reduceri
Reduceri
Gantere reglabile FitTronic FG2x7.5 kg
9900 LEI
FITTRONIC

Gantere reglabile FitTronic FG2x7.5 kg

Gantere reglabile BodyFit BGR2x7.5 kg
9900 LEI
BODYFIT

Gantere reglabile BodyFit BGR2x7.5 kg

Gantere reglabile FitTronic FG2x5 kg
8600 LEI
FITTRONIC

Gantere reglabile FitTronic FG2x5 kg

Reduceri
Gantera Hexagonala de la 2,5 Kg la 50 kg
De la
66990 LEI -17%
54990 LEI
GORILLA SPORTS

Gantera Hexagonala de la 2,5 Kg la 50 kg

Reduceri
Ganteră rotundă fixă de la 2.5 kg la 40 kg
9990 LEI -10%
8990 LEI
GORILLA SPORTS

Ganteră rotundă fixă de la 2.5 kg la 40 kg

Reduceri
Ganteră profesională cu cauciuc 40 kg
De la
6990 LEI -14%
5990 LEI
GORILLA SPORTS

Ganteră profesională cu cauciuc 40 kg

Reduceri
DUMBELLS REGLABILE
2.69900 LEI -3%
2.59900 LEI
YOURFIT

DUMBELLS REGLABILE

Reduceri
SET 50KG YOURFIT
1.49900 LEI -13%
1.29900 LEI
YOURFIT

SET 50KG YOURFIT

Reduceri
Set de 2 Gantere cu discuri din fonta 25 KG
De la
29990 LEI -16%
24990 LEI
GORILLA SPORTS

Set de 2 Gantere cu discuri din fonta 25 KG

Reduceri
Set gantere 50 kg
64900 LEI -23%
49900 LEI
ECOFIT

Set gantere 50 kg

4.3/5 Pe baza a 1538 Opinii exprimate online și în magazine

5 AVANTAJE ALE EXERCIȚIILOR FIZICE CU SETURI DE GANTERE ȘI GREUTĂȚI FITNESS


Sportul ar trebui să ocupe un loc special în viața ta. Are numeroase beneficii asupra dezvoltării corpului și menținerea sănătății organismului. Dar când vrei să îți tonifiezi musculatura și să îmbunătățești funcțiile organismului, trebuie să adaugi în rutina ta de antrenament exerciții fitness de bodybuilding cu seturi de gantere adecvate. Tot ce trebuie să faci este să alegi un echipament de bodybuilding potrivit nivelului tău de rezistență la efort de la Decathlon și te poți antrena din confortul casei tale.Probabil cele mai practice și des utilizate accesorii sunt seturile de gantere și halterele de diverse greutăți. De nelipsit din rutina ta de antrenament fitness, setul de gantere îți oferă posibilitatea să execuți exerciții variate ce antrenează toate grupele musculare. Dacă adaugi și haltere și greutăți dumbbell, rezultatele vor fi din ce în ce mai vizibile și vei fi cu un pas mai aproape de a-ți atinge obiectivele.

Fie că este prima dată când pășești într-o sală de forță, fie că ești un cunoscător al antrenamentelor de bodybuilding și fitness, trebuie să cunoști avantajele exercițiilor fizice cu seturi de gantere, dumbbell și haltere de la Decathlon:

  • - Cel mai eficient mod de a-ți tonifia și dezvolta musculatura. Dacă obiectivul tău este creșterea masei musculare și de a o tonifia pentru un aspect fizic de invidiat, exercițiile fizice cu un set de gantere sunt exact ce ai nevoie.
  • - Îmbunătățesc echilibrul corpului și flexibilitatea mișcărilor. Vrei să scapi de rigiditatea corpului și tensiunea acumulată după o zi lungă la birou? O rutină de exerciții cu haltere de la Decathlon te ajută să îți dezvolți echilibrul corpului și să devii mai flexibil și fluid în mișcări.
  • - Accelerează arderile calorice și celulele imunitare. Dacă vrei să adaugi pe lista ta de obiective slăbirea sănătoasă și eficientă, exercițiile fitness cu gantere dumbbell și haltere cresc volumul de calorii arse în timpul antrenamentelor și elimină grăsimea, înlocuind-o cu masă musculară.
  • - Mențin densitatea osoasă la un nivel optim. Trebuie să știi că exercițiile fitness și de bodybuilding contribuie la sănătatea osoasă. În plus, ajută în lupta împotriva osteoporozei și artritei fără să afecteze densitatea osoasă.
  • - Ușor de folosit în orice spațiu și moment al zilei. Comparativ cu alte echipamente de bodybuilding, un set de gantere și halterele de la Decathlon ocupă foarte puțin spațiu și îți oferă libertate de alegere, astfel că tu decizi când și unde vrei să te antrenezi. Acasă, la sală sau chiar și în vacanță, un set de gantere complet este aliatul tău pentru un corp tonifiat.

Ți-ai stabilit obiectivele în materie de sport și aspect fizic? Dacă pe lista ta se află atât slăbirea, cât și tonifierea masei musculare, trebuie să încerci exercițiile fitness cu seturi de greutăți de la Decathlon.


CELE MAI FOLOSITE CRITERII CÂND ALEGI GANTERE ȘI HALTERE DE LA DECATHLON


Dacă ai consultat deja colecția de seturi de gantere fitness, dumbbell și haltere de la Decathlon, probabil ai observat că există modele variate, ce diferă în funcție de greutate, material și antrenament. Vrei să fii sigur de alegerea ta? Citește în continuare și află care sunt cele mai des folosite criterii pentru alegerea unui set de gantere potrivit pentru tine și obiectivele tale:

  • - Stabilește tipul de antrenament și intensitatea acestuia, apoi investește în haltere și greutăți fitness. De exemplu, pentru antrenamentele de forță ai nevoie de gantere între 2,5 kg și 50 kg. În timp ce pentru exercițiile mai ușoare de aerobic, un set de gantere cu greutăți între 0,5 kg și 5 kg este ideal pentru tine. În cazul antrenamentelor funcționale de tip HIIT, îți recomandăm să încerci un set de gantere cu greutăți între 2 kg și 26 kg sau haltere cu discuri de la Decathlon.
  • - Gantere cu greutate fixă sau haltere ajustabile? Pe această pagină găsești atât seturi de gantere cu greutate fixă, de diferite forme, cât și gantere și haltere ajustabile la care poți adăuga sau elimina discuri de diverse greutăți pentru a adapta intensitatea antrenamentului.
  • - Alege gantere din cel mai bun material. Setul de gantere poate fi realizat din diverse tipuri de materiale, de la metal și crom, până la vinil și cauciuc ce protejează suprafața de antrenament și sunt mai plăcute la atingere.
  • - Mânerul și modul de prindere variază. Poți alege un set de gantere cu formă ergonomică, ce facilitează prinderea și o susținere optimă în timpul antrenamentelor. În cazul halterelor, bara de prindere este metalică și mult mai lungă și grea comparativ cu alte greutăți fitness. De aceea, îți recomandăm să folosești mănuși fitness de sală la fiecare antrenament.

Sportul devine și mai plăcut când ai un echipament pe care poți conta în orice moment! Alege propriul set de gantere și haltere de la Decathlon și ești cu un pas mai aproape de a-ți atinge obiectivele.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou