Protectie Incheietura Baschet

Protecții pentru încheietura mâinii

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filtre
Preț
Cum te protejezi în timpul jocului

Cum te protejezi în timpul jocului

4.6/5 Pe baza a 478 Opinii exprimate online și în magazine

Cum te ajută o protecție de încheietură pentru mână după o entorsă?

Entorsele sunt deseori întâlnite în lumea sportivă, dar pot fi experimentate și în activitățile zilnice. O entorsă la încheietură este o întindere sau rupere a ligamentelor acesteia. Ea apare cel mai des din cauza unui dezechilibru pe teren alunecos, după o cădere pe mână sau în fazele de contact cu un apărător.

Dacă te-ai confruntat cu o astfel de entorsă, o protecție pentru încheietura mâinii te va ajuta să te întorci mai repede la sporturile preferate, dar îți va grăbi și vindecarea.

Ce tipuri de susținere de încheietură pentru mâini găsești la Decathlon?

La Decathlon suntem în căutarea celor mai bune soluții de prevenire a accidentărilor dar și de recuperare pentru sportivi, de aceea produsele Tarmak concepute de echipa din nordul Franței sunt inovative, pentru că sunt testate în situații reale de sportivi exigenți, timp de mai multe săptămâni.

Suporturile de protecție a încheieturii mâinii din oferta noastră permit susținerea eficientă în timpul meciurilor și antrenamentelor. Ele pot fi utilizate ușor datorită benzilor și cataramelor anti-retur care facilitează strângerea și, în plus, sunt confortabile și respirabile datorită structurii semni deschise care permite evacuarea facilă a transpirației.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou