Polare si Pulovere copii (40 Produse)

Sezonul rece bate la ușă! Este momentul să reînoiești garderoba copiilor și să alegi pulovere călduroase și jachete fleece pentru copii. Dacă ești în căutarea hainelor ideale pentru zilele răcoroase, te afli pe pagina potrivită! Mizează pe eficiența termică oferită de pulovere și polare pentru copii, ce îmbină delicatețea materialelor cu un design versatil, ușor de purtat în fiecare zi. Tot ce îți rămâne de făcut este să descoperi colecția Decathlon pe această pagină și să alegi hanoracul polar în nuanța preferată a micuțului tău. Pregătirile pentru iarnă încep cu colecția Decathlon de pulovere și polare petru copii!

ECODESIGN
Polar Echitaţie 100 roz Copii
6999 LEI
FOUGANZA

Polar Echitaţie 100 roz Copii

(70)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Polar 100 călduros cu fermoar Maro Copii
2999 LEI -33%
1999 LEI
*De la ‪27.10.2022‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Polar 100 călduros cu fermoar Maro Copii

(21)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Jachetă interioară schi 900 Galben fluo Copii
8999 LEI -15%
7599 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
WEDZE

Jachetă interioară schi 900 Galben fluo Copii

(22)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Bluză schi pe pârtie 900 Albastru Copii
8999 LEI -21%
7099 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
WEDZE

Bluză schi pe pârtie 900 Albastru Copii

(65)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Polar călduros navigaţie Sailing 100 Albastru Copii
7499 LEI -33%
4999 LEI
*De la ‪11.01.2023‬, în limita stocului disponibil
TRIBORD

Polar călduros navigaţie Sailing 100 Albastru Copii

(64)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pulover Protecţie Vânt Roz Copii
De la
12999 LEI -40%
7690 LEI
*De la ‪14.01.2023‬, în limita stocului disponibil
INESIS

Pulover Protecţie Vânt Roz Copii

(25)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Bluza KSW 164 BYS LS SHRT
19900 LEI -60%
7900 LEI
* De la 15.02.2023, în limita stocului disponibil
KILLTEC

Bluza KSW 164 BYS LS SHRT

Reduceri
Jacheta fleece FIOW 15 MNS KNTFLC JCKT
22900 LEI -50%
11400 LEI
* De la 16.02.2023, în limita stocului disponibil
KILLTEC

Jacheta fleece FIOW 15 MNS KNTFLC JCKT

4.7/5 Pe baza a 4045 Opinii exprimate online și în magazine

POLARE ȘI PULOVERE PENTRU COPII PENTRU FIECARE ACTIVITATE SPORTIVĂ


Sporturi diferite, nevoi diferite! Dar oricât de distincte ar fi sporturile practicate de cei mici, aceștia trebuie să se simtă confortabil în echipamentul lor. De aceea, îți aducem o întreagă colecție de haine pentru copii în care vei găsi pulovere și polare călduroase pentru cei mai mici sportivi. Descoperă sinergia dintre materialele călduroase și proprietățile acestora și mizează pe îmbrăcăminte confortabilă în sezonul rece. Fie că vrei un polar pentru copii, fie că preferi versatilitatea unei jachete fleece pentru copii, confortul este mereu la cele mai înalte standarde în colecția Decathlon.Polarul de copii pentru drumeție este realizat dintr-un mix de materiale sintetice pentru un plus de lejeritate și protecție termică la temperaturi scăzute. Ideal de purtat în timpul activităților în aer liber, hanoracul polar pentru drumeție este disponibil în mai multe modele, cu glugă sau guler înalt, cu fermoar lung sau fermoar scurt, cu buzunare sau fără. Astfel, poți purta polarul de drumeție pentru copii atât ca jachetă, cât și ca strat intermediar dacă temperaturile sunt foarte scăzute.Când cei mici se bucură de primii fulgi de zăpadă și merg pe pârtie, trebuie să alegi un echipament eficient termic care să includă o jachetă fleece pentru copii. Ușor de purtat ca strat intermediar între lenjeria termică și geaca de schi, hainele fleece pentru copii sunt moi și plăcute la atingere, dar mențin temperatura optimă a corpului indiferent de temperatura exterioară.

Polarul pentru copii pentru echitație are un design diferit ce îmbină stilul casual cu confortul materialelor tehnice. Facilitează practicarea consecventă a echitației pe vreme răcoroasă, prin gulerul înalt, lejeritatea materialelor și densitatea polarului. Ușor de purtat, cu un design adaptat cerințelor acestui sport, polarul de echitație pentru copii oferă celui mic tot confortul de care are nevoie în timpul sportului.Hanoracul polar de copii pentru navigație este ideal pentru excursiile cu vaporul pe vreme răcoroasă. În plus față de protecția termică, hanoracul polar are o suprafață exterioară hidrofobă pentru și mai mult confort. Gluga, gulerul înalt și protecția la vânt sunt printre cele mai importante caracteristici ale acestui model special conceput pentru sporturi într-un mediu cu umezeală ridicată și instabilitate meteorologică.Indiferent de sportul practicat de copilul tău, mizează întotdeauna pe protecția termică oferită de polar și puloverul pentru copii din colecția Decathlon. Alege modelul care aduce confortul și lejeritatea mai aproape!


CARE ESTE ROLUL UNUI HANORAC FLEECE PENTRU COPII ÎN ECHIPAMENTUL DE IARNĂ?


Cel mai bun truc care îi asigură copilului tău confortul termic de care are nevoie în sezonul rece este un echipament de iarnă complet în 3 straturi. La ce se referă regula celor 3 straturi și ce rol are hanoracul fleece pentru copii? Echipamentul de iarnă complet începe cu lenjeria termică pentru copii, continuă cu un pulover pentru copii și o geacă de iarnă groasă ca ultim strat.Hanoracul fleece și polarul pentru copii este ideal de purtat ca al doilea strat, numit și strat intermediar. Dacă lenjeria de corp termică are rol de menținere a temperaturii optime a corpului și evacuarea transpirației, puloverul pentru copii izolează termic și menține mai mult timp căldura la nivelul corpului.

Polarul pentru copii este o alegere potrivită pentru zilele geroase de iarnă în care vrei să te bucuri de zăpadă alături de copilul tău. O jachetă fleece pentru copii, din amestec de lână și materiale sintetice este recomandat copiilor de vârste mici și bebelușilor, fiind mai eficient din punct de vedere termic. Astfel, indiferent de vârstă și de condițiile meteorologice, distracția poate continua!Ai ales deja costumul de iarnă pentru copilul tău? Asigură-te că ai ales un polar și un pulover pentru copii de la Decathlon pe care le poți folosi ca strat intermediar în zilele reci de iarnă! Când cauți confort termic și protecție în fața temperaturilor scăzute, mizezi pe eficiența îmbrăcămintei călduroase pentru iarnă din colecția Decathlon!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou