Pantaloni sport pentru copii (120 Produse)

Cauți pantaloni pentru copii? La școală sau în parc, pantalonii de trening pentru copii din colecția Decathlon mențin echilibrul între confort și lejeritate. Mixul de materiale prietenoase cu pielea, ce favorizează libertatea de mișcare, se îmbină cu culorile îndrăgite de cei mici. Pantalonii sport pentru copii au un design versatil și vor câștiga cu ușurință un loc special în garderoba celor mici. Potriviți pentru diferite anotimpuri, pantalonii pentru copii se diferențiază prin caracteristici și compoziție. Te pregătești pentru iarnă? Alege pantalonii impermeabili pentru copii! Reînoiești garderoba copilului pentru un nou an școlar? Mizează pe confortul pantalonilor sport pentru copii! Indiferent de ce ai nevoie, consultă colecția Decathlon de pe această pagină!

Reduceri
Pantalon modulabil Drumeție MH500 Albastru Copii 7 -15 ani
10999 LEI -25%
8199 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon modulabil Drumeție MH500 Albastru Copii 7 -15 ani

(81)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pantalon Modulabil Drumeție la munte MH500 Albastru Băieți 7 -15 ani
8999 LEI -22%
6999 LEI
*De la ‪05.11.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon Modulabil Drumeție la munte MH500 Albastru Băieți 7 -15 ani

(258)
termen estimat: 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Reduceri
Pantalon de trening călduros educație fizică 500 Negru Fete
4999 LEI -18%
4099 LEI
*De la ‪08.10.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon de trening călduros educație fizică 500 Negru Fete

(237)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pantalon de trening călduros Educație fizică Gri-Bleumarin Băieți
5499 LEI -12%
4799 LEI
*De la ‪16.03.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon de trening călduros Educație fizică Gri-Bleumarin Băieți

(47)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Pantalon de trening Călduros 500 Educație fizică Bleumarin Copii
De la
4499 LEI -6%
4190 LEI
* De la 12.02.2023, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon de trening Călduros 500 Educație fizică Bleumarin Copii

(544)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pantalon de trening 120 Baby Gym Bej Copii
3999 LEI -22%
3099 LEI
*De la ‪03.12.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon de trening 120 Baby Gym Bej Copii

(51)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
4.6/5 Pe baza a 6270 Opinii exprimate online și în magazine

5 CELE MAI FOLOSITE CRITERII PENTRU ALEGEREA PANTALONILOR PENTRU COPII


Ți se pare o provocare să alegi cei mai potriviți pantaloni sport pentru copii? Ai nevoie de un ghid util cu criterii pe baza cărora poți alege pantalonii de trening potriviți pentru copilul tău, pe care îl găsești chiar aici! Completează colecția de îmbrăcăminte sport pentru copii cu pantaloni confortabili de la Decathlon! Pentru activități sportive la școală, pentru momentele de joacă din parc, pentru sporturi de iarnă sau pentru sportul preferat, pantalonii pentru copii de la Decathlon vor deveni preferații micuțului tău!Stabilește activitatea sportivă și intensitatea acesteia. Pantalonii sport pentru copii oferă confort optim atunci când sunt purtați corect. Ce înseamnă asta? Întotdeauna trebuie să alegi pantalonii pentru copii în funcție de activitatea sportivă. De exemplu, pentru activități în zăpadă, copilul tău are nevoie de protecția termică a pantalonilor impermeabili pentru copii. În timp ce pentru orele de educație fizică de la școală poți alege lejeritatea pantalonilor de trening pentru copii.Caracteristicile materialelor tehnice folosite la realizarea pantalonilor pentru copii. Fiecare material are proprietăți specifice care îl recomandă pentru un anumit sezon și temperatură. Dacă bumbacul oferă confort termic sporit, necesar în sezoanele de tranziție, materialele sintetice mențin respirabilitatea pielii în sezonul cald și rece. De asemenea, elastanul se poate afla pe lista materialelor din compoziția pantalonilor sport purtați de copilul tău pentru că îi oferă acestuia lejeritate și flexibilitate.

Alege o mărime potrivită pentru un plus de confort. Asemănător altor haine pentru copii, mărimea ocupă un loc important pe lista criteriilor. Pantalonii sport pentru copii trebuie să se adapteze conformației micuțului tău, fără să îi limiteze mișcările. În cazul pantalonilor impermeabili pentru copii poți opta pentru o mărime mai lejer dacă adaugi aplici regula celor straturi.Cele mai îndrăgite culori pentru toate gusturile. De cele mai multe ori, culoarea este un factor decisiv în alegerea pantalonilor pentru copii. Deși culorile neutre sunt mai ușor de purtat și de îngrijit, copiii preferă echipamente sport în culori aprinse și pastelate.Funcționalitatea designului și confortul la purtare. Poate ai observat că unele modele de pantaloni pentru copii au mai multe buzunare sau sunt echipate cu bretele de susținere, fermoare laterale sau întărituri în partea inferioară. Toate aceste detalii descriu funcționalitatea designului și sunt atent alese pentru fiecare sport în parte. Rolul lor este să sporească nivelul de confort și să transforme sportul într-o activitate cât mai plăcută.Vrei să alegi pantaloni sport pentru copii? Descoperă colecția Decathlon pe această pagină și selectează modele care se potrivesc criteriilor tale. Astfel, vei face cea mai bună alegere pentru confortul copilului tău.


CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE PANTALONII DE TRENING PENTRU COPII ȘI PANTALONII IMPERMEABILI?


Diferența evidentă va fi cea de compoziție, dar care dintre cele două modele de pantaloni sunt important de avut în garderobă? Deși ambele modele sunt purtate în timpul activităților sportive, pantalonii de trening pentru copii își pierd din eficiență în sezonul rece și nu pot înlocui pantalonii impermeabili. Cu funcții diferite și compoziție a materialelor distinctă, cele două modele de pantaloni trebuie să se regăsească în garderoba micuțului tău! Oferă-i cel mai bun confort și susține-i pasiunea pentru sport indiferent de sezon cu un echipament adaptat la condițiile meteorologice.O diferență pe care o poți observa cu ușurință este materialul din care sunt realizați pantalonii pentru copii. Dacă în cazul pantalonilor de trening materialul predominant este bumbacul, cu adaos de elastan sau materiale sintetice, pantalonii impermeabili au altă compoziție. Aceștia sunt realizați dintr-un mix de materiale ce oferă copiilor căldură la interior și protecție împotriva umezelii la exterior. Căptușeala interioară densă protejează corpul de temperaturile extreme în timp ce materialul impermeabil respinge umezeala și permite respirabilitatea corpului.

Croiala este un alt detaliu care diferă în cazul celor două modele de pantaloni. Pantalonii sport pentru copii au o croială ușor mulată, dar care oferă lejeritate în timpul sportului. Banda ușor elastică din jurul gleznei izolează corpul de frigul exterior. Acest tip de croială este comun pentru modelele variate de pantaloni de trening pentru că îmbină confortul cu libertatea de mișcare. În cazul pantalonilor impermeabili pentru copii pentru sporturi de iarnă croiala este mult mai lejeră, tocmai pentru a permite purtarea lenjeriei termice ca prim strat în echipamentul de iarnă. Pentru și mai mult confort poți alege pantalonii pentru schi cu bretele de susținere și partea inferioară întărită pentru mai multă protecție pe zăpadă.Dacă ne uităm la detaliile de design pentru fiecare model de pantaloni pentru copii, poți observa că pantalonii impermeabili pentru sporturi de iarnă au buzunare încăpătoare pentru accesoriile de schi și spații speciale pentru evacuarea transpirației. În timp ce pantalonii de trening pentru copii au buzunare foarte mici sau chiar deloc. Toate aceste detalii sunt stabilite în funcție de intensitatea sportului și nevoile copilului tău pentru o activitatea fizică cât mai plăcută și confortabilă.Susține pasiunea pentru sport a copilului tău și ajută-l să își consume energia într-un mod cât mai benefic pentru o dezvoltare armonioasă. Este atât de simplu să îi oferi cea mai bună experiență în timpul sportului indiferent de sezon cu colecția de pantaloni pentru copii disponibilă online și în magazinele Decathlon!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou