Jachete si Geci Copii

Geci pentru copii - băieți și fete

Skip categories Skip categories
4.7/5 Pe baza a 6880 Opinii exprimate online și în magazine

MAI MULTE AVENTURI ÎN NATURĂ ECHIPAT CORESPUNZĂTOR?

Fie că vă place să ieșiți împreună în natură, fie cel mic practică diverse sporturi, este absolut necesar să fie echipat cu îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate. Pentru sezonul rece gecile sunt importante deoarece izolează termic și pot fi și impermeabile. Pentru vremea urâtă cele care au și glugă pot avea un avantaj.


CUM ALEGI GEACA POTRIVITĂ PENTRU COPILUL TĂU?

În funcție de pasiunile copilului poți alege și jacheta sport. Anumite modele sunt multifuncționale, cel mic putându-le purta atât în drumul spre școală, cât și în drumeție. Altele, în schimb, cum ar fi cele de ski sau pentru scrimă, nu pot fi folosite la alte activități. Oferta Decathlon este generoasă și cuprinde geci pentru băieți și pentru fete de toate vârstele, pentru zeci de sporturi.


DE CE SĂ CUMPERI GECI PENTRU COPII DE LA DECATHLON?

Oferă-le celor mici libertate de mișcare inclusiv toamna și iarna cu gecile pentru toate tipurile de sporturi și de activități din oferta noastră. Gecile au numeroase buzunare create încât să le faciliteze explorarea, iar în unele cazuri sunt impermeabile și au glugă ca să îi protejeze de ploaie sau de ninsoare. Prețurile sunt mereu foarte bune și calitatea acestora este superioară.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou