Geci pentru copii - băieți și fete (158 Produse)

Sezonul rece vine și cu o mulțime de distracții! Protejează-l pe cel mic cu modelele potrivite de geci pentru copii de la Decathlon, care îl protejează de frig și umezeală în orice condiții. Confecționate din materiale speciale, impermeabile și termoizolante, variantele de geci pentru fetițe sau băieți sunt suficient de comode pentru zile întregi de joacă sau activitățile zilnice în timpul sezonului rece.

Reduceri
Jachetă Impermeabilă Navigație Sailing 100 Galben Copii
9999 LEI -20%
7999 LEI
*De la ‪03.11.2022‬, în limita stocului disponibil
TRIBORD

Jachetă Impermeabilă Navigație Sailing 100 Galben Copii

(312)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Jachetă Impermabilă Drumeție la munte MH500 Mov Fete 7-15 ani
8999 LEI -22%
6999 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Jachetă Impermabilă Drumeție la munte MH500 Mov Fete 7-15 ani

(321)
termen estimat: 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Reduceri
Poncho Glenarm Mov copii
5499 LEI -30%
3799 LEI
*De la ‪17.12.2022‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Poncho Glenarm Mov copii

(54)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Geacă schi - 100 Roz Copii
7999 LEI
WEDZE

Geacă schi - 100 Roz Copii

(162)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.7/5 Pe baza a 6080 Opinii exprimate online și în magazine

CE MODELE DE GECI PENTRU COPII GĂSEȘTI ÎN COLECȚIA DE LA DECATHLON?


Dacă primul instinct pentru adulți este să se retragă în confortul casei atunci când vine frigul, copiii ar petrece ore în șir la săniuș, pe pârtia de schi sau să exploreze prin oraș. Dacă ai un mic aventurier în familie care adoră să exploreze indiferent de condițiile meteo, atunci un tip de îmbrăcăminte sport pentru copii confecționată special pentru confort, libertate de mișcare și protecție.

Cauți o geacă pentru fetițe pe care să o poarte în drumeție sau o geacă de băieți potrivită pentru pârtia de ski? Ai ajuns în locul potrivit! În colecția de jachete și geci pentru copii de la Decathlon găsești o mulțime de modele în funcție de sport, funcționalitate sau vârstă. Uite care sunt cele mai importante criterii atunci când vrei să alegi geaca de iarnă potrivită pentru copil.


ALEGE MODELE DE GECI PENTRU COPII ADAPTATE ÎN FUNCȚIE DE ACTIVITATE


Dacă cel mic este genul activ care iubește să practice sporturi oricând în timpul anului, alege un model adaptat după tipul de sport, care au unele funcționalități specifice.

 • - Geaca de schi. Geaca pentru copii de schi pune preț pe izolarea împotriva frigului și a umezelii. Gecile de schi sunt, de obicei, ușoare pentru a-i asigura libertate de mișcare, dar mențin cu succes temperatura corporală și resping umezeala de la exterior. Indiferent că este începător sau deja are experiență în schiat, cel mic tot va prinde la un moment dat viteză pe pârtia de schi. În acest caz, e important ca geaca să protejeze și contra vântului și curenților puternici de aer. Cele mai multe geci de schi conțin vatelină, un material sintetic, care permite înmagazinarea unei cantități mari de aer. Pentru că aerul este foarte izolant, căptușeala din vatelină oferă o foarte bună protecție împotriva frigului.
 • - Geaca pentru drumeții. La fel ca geaca pentru schi, geaca pentru pentru drumeții are ca rol protejarea împotriva frigului și umezelii. Aceste geci au, de asemenea, vatelină în compoziție, care este mai ușoară și mai eficientă în păstrarea temperaturii corpului. Două criterii importante pe care să le iei în considerare sunt existența glugii și rezistența materialului. Gluga îl va proteja împotriva frigului și vântului în partea superioară a corpului, iar rezistența materialului este importantă la contactul cu pietrele sau vegetația de pe traseu.
 • - Geaca specială pentru drumeții cu zăpadă. Cel mai evident avantaj al acestor geci este impermeabilitatea. Pe lângă materialul hidrofob, care respinge apa, se folosește o tehnică specială de asamblare a diferitelor tipuri de materiale pentru a asigura o izolare cât mai bună.

 • DUPĂ CE CRITERII TE GHIDEZI ATUNCI CÂND ALEGI JACHETE PENTRU COPII?


  În primul rând, ar trebui să iei în considerare lungimea gecii. Geaca mai lungă are avantajul de a acoperi o parte mai mare a corpului și poate fi utilă atunci când copilul vrea să se așeze pe zăpadă. Cele scurte, însă, oferă mai multă libertate de mișcare și sunt mai ușor de purtat. Când vine vorba de grosimea gecii, aceasta poate fi direct proporțională cu gradul de protecție termică. Unele geci de iarnă au în componență materiale care deși par subțiri, pot foarte bine să protejeze contra frigului. Și existența glugii este importantă. Gluga oferă o protecție suplimentară pe lângă fes, eficientă contra vântului, ninsorii sau ploii.

  Există vreo diferență între o geacă de fetiță și o geacă de băieți? Funcționalitățile sunt aceleași, singurele diferențe sunt de croială și culoare. Dacă pentru copilul tău contează aspectul estetic, poți găsi mai multe modele de geci pentru fete și băieți la Decathlon, de diferite lungimi, culori sau designuri.Cu modelele disponibile de geci pentru copii de la Decathlon, cei mici sunt pregătiți să înfrunte orice fel de condiții. Descoperă întreaga colecție și alege-o pe cea potrivită pentru copilul tău!

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou