Skip filters
Filtre

Colanți pentru fete și băieți (65 Produse)

ECODESIGN
Reduceri
Pantalon Echitaţie 100 LIGHT Bleumarin/Albastru Copii
6999 LEI -35%
4499 LEI
*De la ‪30.11.2022‬, în limita stocului disponibil
FOUGANZA

Pantalon Echitaţie 100 LIGHT Bleumarin/Albastru Copii

(218)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Colanți S500 educație fizică Roz Fete
3399 LEI -2%
3299 LEI
*De la ‪29.05.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Colanți S500 educație fizică Roz Fete

(99)
Livrare estimată: 2 zile
Colanți negru fete
10999 LEI
ADIDAS

Colanți negru fete

(76)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Colanți stretch escaladă VERTIKA Gri Fete 7-15 ani
7999 LEI -37%
4999 LEI
*De la ‪26.05.2023‬, în limita stocului disponibil
SIMOND

Colanți stretch escaladă VERTIKA Gri Fete 7-15 ani

(12)
Livrare estimată: 2 zile
4.6/5 Pe baza a 6006 Opinii exprimate online și în magazine

Care este materialul potrivit al colanților pentru copii pentru practicarea activităților sportive intense?

Din punct de vedere al materialului, colantii pentru fete din material sintetic sunt mai potriviți pentru sport decât cei din bumbac deoarece permit pielii să respire și să o păstreze la o temperatură optimă. Mai mult, fibrele sintetice precum poliesterul, vascoza și elastanul, alături de tehnologii de tipul moisture management și sistem de circulare optimă a aerului permit evaporarea rapidă a umidității.


Cum să alegi corect colanții de fete pentru activități sportive?

Atunci când ești în căutarea unei perechi de colanți pentru copii, este util să fii atent la mai multe specificații: materialul, lungime, tipul de croială. Desigur, acestea trebuie luate în strânsă legătură cu tipul de activitate fizică pentru care se dorește acest echipament.Colanții au rolul de a menține musculatura, astfel încât să ofere elasticitatea de care ai nevoie. Pentru aceasta, este important cusătura să fie destul de subtilă, astfel încât să nu creeze disconfort la mișcările foarte ample. De asemenea, pentru un plus de susținere este important ca în zonele strategice să fie prevăzuți cu dubluri de material și întărituri. Alege colanții care au fante de aerisire (porțiuni de material cu microperforații) sau colanții termici deoarece ajută corpul să respire chiar și în timpul activităților intense. Pentru exercițiile lejere în care musculatura nu este foarte solicitată, cum ar fi alergatul, optează pentru colanți cu un croi lejer și o lungime mai scurtă. Pentru activitățile sportive în care musculatura picioarelor este intens utilizată, cum ar fi mersul pe bicicletă, alege colanții pentru fete mai lungi.


De ce să alegi colanții de fete de la Decathlon?

Create după cele mai moderne tehnologii, echipamentele sportive de la Decathlon au fost concepute de către specialiști cu un nivel de cunoștințe ample, împreună cu o echipă de sportivi de performanță. De aceea, pe lângă confort, echipamentele de la Decathlon te ajută să îți desfășori în siguranță activitatea sportivă, fără a-ți pune în pericol sănătatea.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou