Bluze Copii

Bluze sport pentru copii

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
4.8/5 Pe baza a 10 Opinii exprimate online și în magazine

Ce trebuie să conțină echipamentul pentru ora de sport la școală?

În timpul orei de educație fizică, copiii fac foarte multă mișcare și transpiră. De aceea au nevoie de un echipament respirant pentru ora de sport, care să permită uscarea rapidă a transpirației.

Un echipament complet este format din pantaloni de trening, bluze pentru copii sau tricou și incaltaminte sport. Echipamentul sportiv ales corect poate îmbunătăți performanța copilului tău. Acest lucru se reflectă asupra notelor, cât și asupra competitivității și stării de bine a copilului tău, care poate descoperi că îl pasionează anumite sporturi.Caracteristicile unei bluze pentru copii de calitate destinate orei de sport - cred ca suna mai bine asa

Ce caracteristici are o bluză copii de calitate pentru ora de sport?

Bluza destinată orei de educație fizică și sport este recomandata sa fi din material sintetic dar si elastic astfel încât să permită o uscarea cat mai rapidă dar și o lejeritatea in miscare a micutului.În cazul în care cel mic este pasionat de fotbal, inclusiv în afara orelor de educație fizică și sport de la școală, poți achiziționa și o jachetă pentru copii care să fie impermeabilă, astfel încât să poată merge la teren chiar și atunci când pot exista căderi de precipitații.

Ce bluze pentru copii găsești la Decathlon?

Indiferent de sportul pe care cel mic în practică, la Decathlon găsești bluze pentru fete și pentru băieți pentru activități precum alergare, gimnastică, baschet, fotbal și multe altele. În funcție de model, poți alege haine potrivite copiilor de la 2-3 ani până la 15-16 ani. Prețurile sunt foarte avantajoase iar oferta este una vastă.

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou