QUECHUA

Borsetă camping 3 buzunare

3499 RON
4999 RON -30%
*De la ‪24.07.2023‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8603149

Produs conceput pentru a vă depozita lucrurile în timpul campingului sau pentru a le avea la îndemână lângă scaunul de camping.

Compartimentat în 3 buzunare, a fost proiectat de echipa noastră de design Quechua, pentru a vă permite să mențineți la îndemână obiectele necesare, atunci când vă odihniți pe scaunul de camping.

Culoare: Albastru petrol închis / Negru / Bej nisipiu

Ridicare gratuită din magazin

+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Compatibilitate

    Acest produs este compatibil cu toate scaunele și mobilierul de bucătărie.

    Buzunare

    Dimensiuni: 34 x 22 x 3cm. 3 buzunare:33 x 20 cm / 20 x 15 cm / 12 x 15 cm.

    Utilizare ușoară

    Datorită sistemului său cu cârlig, este ușor de fixat și de utilizat.

    Transportare ușoară

    Datorită mărimii, formei și închiderii, este ușor de transportat.

    Imagini

    Borsetă camping 3 buzunare
    Borsetă camping 3 buzunare
    Borsetă camping 3 buzunare
    Borsetă camping 3 buzunare
    Borsetă camping 3 buzunare
    Borsetă camping 3 buzunare

    Informații tehnice

    Co-creare

    Acest produs a fost proiectat de echipele noastre Quechua în colaborare cu 714 de colaboratori, timp de 11 luni. Toți sunt implicați în procesul de concepere al acestui produs pentru a le putea oferi celor care pleacă în camping un produs care să răspundă la nevoile lor.

    Reducerea impactului asupra mediului

    Am îmbunătățit impactul acestui produs asupra mediului, printr-un demers de concepere eco, în cadrul căruia folosim un procedeu de vopsire numit DOPE-DYED.Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

    Montare/demontare

    Este foarte ușor de instalat pe toate scaunele Quechua, fotolii și mobilier de bucătărie.Același sistem vă va permite să scoateți cu ușurință produsul de pe scaun.

    Produsul conține

    - 3 buzunare de diferite dimensiuni. Acestea sunt concepute pentru a depozita una sau mai multe reviste, o carte, un smartphone, ochelari și pixuri.- 1 sistem care permite închiderea suportului atunci când nu este utilizat, păstrând elementele stocate în interior.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 100% Poliester Placă de surf 100% Polietilenă Căptuşeala principală 100% Poliester Părți complementare 100% Polioximetilen

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita la umbră, departe de umiditate și razele soarelui.

    Restricții de utilizare

    A nu se spăla la mașină.

    TESTE

    Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

    Aprobat de

    A fost creat în colaborare cu 714 persoane. Ei au aprobat numărul de buzunare, dimensiunea lor, și utilizarea produsului.De-a lungul dezvoltării, am pus sub semnul întrebării și am ascultat utilizatorii noștri prin intermediul unei platforme de co-creare.Suntem mândri de a fi în măsură să comercializeze acest produs care a fost proiectat de utilizatori.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla manual

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri