DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8575538
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
DISCOVERY BODYBOARD

Bodyboard Discovery gonflabil roz copii 4-8 ani (15-25 Kg) RADBUG

RADBUG
5/5
5/5

Culoare : Verde lamâie

Produs conceput pentru bodyboarding (nivel începător). Pentru copii de 4-8 ani (15-25 kg). Nivel apă maxim până la buric. Placă bodyboard compactă și ușor de folosit în valuri <50 cm, sub supravegherea unui adult.Supapă nouă de umflare şi dezumflare.

Avantaje

Prindere ergonomică 2 mânere. Coardă neinclusă (vândută separat).A nu se utiliza cu labe de înot.
Stabilitate Vârf preformat. Pentru copii între 15-25Kg (4-8 ani).A nu se cerui.
Compactare Volum redus. Se poate umfla cu gura.Supapă nouă cu buton.
Calitatea deplasării Suprafață de alunecare matlasată. A nu se supraumfla. Nu se adaptează adulților.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

Mărimea bodyboard-ului inflențează direct stabilitatea și maniabilitatea. Este necesar ca acesta sî fie adaptat la greutatea utilizatorului. Destinat copiilor cu greutatea cuprinsă între 15 și 25Kg, copii cu vârsta între 4 și 8 ani.O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. Consultați tabelul cu mărimi.Nu este potrivită pentru utilizatorii cu greutatea peste 40Kg. A se utiliza doar în zonele autorizate.

RADBUG a conceput produsele în funcţie de nivelul de practică. Acest produs este destinat "începătorilor".

- IniţiatApă până la nivelul buricului , fără labe de înot , spumă <50cm, propulsie cu picioarele pe sol, prindeți cu valul până la mal.Prioritate la plăceri și primele senzații (plăci Bodyboard cu mânere).-Începător: Viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot.Prioritatea învăţării sportului. - Mediu: Valuri de până la 1m50, viteză mai mare şi pracitcarea de trik-uri (360°, El Rollo...).- Expert : Toate tipurile de valuri , stăpânirea de trik-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tube...

Recomandări de utilizare

Această placă se umflă la gură. A nu se supraumfla, întrucât aceasta va aluneca mai puțin și va fi afectată de expunerile la temperaturi ridicate. Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați o bluză ANTI-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.
Pentru mai mult confort, introduceți valva în placă, odată ce aceasta este umflată.

Cum să prinzi un val?

Conceput pentru o utilizare la malul mării, în apă până sub talie. Când trece un val mic (<50cm), copilul împinge picioarele înspre plajă și se pune pe burtă pe bodyboard, cu mâinile pe mânere, brațele pliate și picioarele întinse, în spate. Utilizarea labelor de înot nu este necesară.Textura meterialului asigură cu un contact plăcut la atingere cu pielea. Aplicarea de ceară este inutilă.

Comportament și securitate

Atenţie ! Există riscul de accidentare, din cauza caracteristicilor funcționale ale produsului. Părți mici - Pericol de înghițire. A se utiliza doar în apă, acolo unde copilul poate sta singur în picioare şi doar sub supravegherea unui adult.Atenție sporită în caz de vânt/ curenți. Echipamentul de securitate, asemenea vestei de flotabilitate sau aripioarelor este recomandat. A nu se utiliza de către copiii sub 3 ani.Există posibilitatea de a atașa o coardă, vândută separat.

Condiții de întreținere

Pentru a păstra placa de bodyboard în stare bună, este recomandat să: -nu săriți cu aceasta în piscină. -nu o lăsați umflată în soare sau la temperaturi >30°C, mai ales în mașină (a se dezumfla după utilizare). Mai ales intr-o masina la soare- înainte de a intra în apă cu placa, asigurați-vă că aceasta este în stare bună, că nu există nicio urmă de deteriorare și că valva este bine închisă.

Ce fac dacă bodyboard-ul se desumflă

Este normal ca presiunea aerului din bodyboard-ului să se modifice în timpul zilei sau când este pus în apă.Orice scădere a temperaturii determină o scădere a presiunii aerului:apoi, la gura, se duce un regonflaj punctual.Dacă după reumflare, bodyboard-ul pierde semnificativ presiunea în timpul unei sesiuni, acest lucru nu este normal. În acest caz, asigurați-vă că ați închis corect capacul.

Ce se întâmplă dacă se observă scurgeri de aer sau dacă capacul nu ține?

Trebuie acordată o atenție specială utilizării acestui produs în condițiile prescrise.Toute utilisation inappropriée est à proscrire.
Dacă, în urma unei utilizări normale, bușonul nu este menținut sau dacă sunt observate scurgeri de aer la nivelul sudurilor bodyboard-ului, în acest caz, procedura de garantare se va aplica în termenul prevăzut (2 ani).În cazul colectării produsului, este posibilă efectuarea unei reparații cu kiturile disponibile în depozit.

Ce trebuie făcut dacă supapa are scurgeri

Dacă supapa prezintă scurgeri, aceasta se datorează în general prezenței nisipului, care este apoi pur și simplu demontat.Pentru aceasta, dezumflați parțial placa de caroserie și lăsați-o să se usuce (nisipul uscat va fi mai ușor de îndepărtat decât nisipul umed).Întăriturile interioare permit o rigiditate bună, menținând în același timp puntea și marginile moi pentru confort.În toate cazurile, dopul trebuie să asigure etanșeitatea.

Dimensiuni

Umflată: 70cm x 50cm x 12 cm
Dezumflată: 15cm x 15cm x 4cm.

RADBUG

RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ing. Rațiunea noastră de a fi este de a face cunoscute celui mai mare număr de senzații incredibile care provin din practicile de bodyboarding-ului și de boadysurf-ing.Acest sentiment de alunecare în contact cu valul este pur, de intoxicare și de dependență.Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să inițieze și să progreseze prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe pentru o plăcere mare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
50% Poliamidă, 50% PVC (policlorură de vinil)
Recomandări de stocare A nu se expune la căldură puternică. A se clăti și usca după utilizare.
Restricții de utilizare: Valuri <50cm.Nu săriți cu aceasta în piscină.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri