INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8403202
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYBOARD ȘI ACCESORII

Bodyboard 900 albastru Utilizatori max. 1m85 45" polipropilenă + leash RADBUG

RADBUG
3.2/5
3.2/5
Decathlon
Produs conceput pentru bodyboarding (nivel avansat). pentru utilizatori de max. 1m85 (max. 85Kg). A se utiliza cu top/costum pentru a preveni iritaţiile. Bodyboard performant în orice tipuri de valuri, realizat în colaborare cu Nicolas Capdeville, triplu campion mondial.

Avantaje

Prindere ergonomică Material preformat în față, pentru poziționarea mâinilor.
Utilizare ușoară Coardă spiralată inclusă, ce se poate fixa la încheietură. A se cerui înainte.
Durabilitate Nucleu polipropilenă, stringer compozit. Pour tout type de vagues.
Stabilitate Canale laterale dedesubt+ șine 50/50. A se spăla manual.
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

Mărimea bodyboard-ului inflențează direct stabilitatea și maniabilitatea. Este necesar ca acesta sî fie adaptat la greutatea utilizatorului. Bodyboard pentru persoane de peste 85Kg şi cu înălţime mai mare de 1,85m. O placă bodyboard prea mică nu va pluti suficient în valuri. O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat. Consultați tabelul cu mărimi.

RADBUG a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică : Iniţiat, începător, mediu şi expert.

- IniţiatApă până la nivelul buricului , fără labe de înot , spumă <50cm, propulsie cu picioarele pe sol, prindeți cu valul până la mal.Prioritate la plăceri și primele senzații (plăci Bodyboard cu mânere).-Începător: Viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot.Prioritatea învăţării sportului. - Mediu: Valuri de până la 1m50, viteză mai mare şi pracitcarea de trik-uri (360°, El Rollo...).- Avansat: Toate tipurile de valuri , stăpânirea de trik-uri, chiar în aer: ARS, 360°, tube...

Construcție adaptată pentru orice condiții: Nivel avansat.

Cel mai rezistent bodyboard din gamă şi conceput pentru toate tipurile de valuri.Cele mai bune materiale sunt utilizate în concepere. Este prevăzută cu un slik de înaltă densitate din Surlyn (HDPE), cu un nucleu din spumă de propilenă (mai densă pentru plăcile bodyboards 100 și 500) și stringers din compozit. Această construcție permite o rezistență bună.Această placă are o construcţie pe forma mânii pentru a garanta calitatea acesteia.
NB: În ape reci, rigiditatea va fi superioară.

Poziţionaţi-vă bine pe bodyboard.

Elementele nose bumpers permit o bună aderență a mâinilor, cu un grip suficient, dar nu optim în timpul manevrelor.
În momentul prinderii valului, mâinile sunt plasate în faţă.
Pentru a vă deplasa spre stânga, țineți mâinile în față (mâna, cotul și spatele trebuie să fie aliniate, brațul la 90°) și deplasați-vă mâna dreapta, până la mijlocul plăcii. Poziţionaţi piciorul stâng pe linia stângă, pentru a menţine direcţia.
Procedaţi invers, pentru a vira dreapta.

Sfaturi pentru a evita iritaţiile şi pentru a avea aderenţă pe placă

Pe durata alunecării, bodybordul se utilizează în poziţie orizontală. Este important să purtaţi o bluză anti-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritaţiile.
Pentru o bună aderenţă pe bodyboard, se recomandă ceruirea plăcii deasupra, în faţă, la nivelul mâinilor, pe lateral şi la abomen. A se relua ceruirea înainte de fiecare utilizare.

Această placă bodyboard se utilizează cu labe de înot.

Bodyboard conceput pentru a fi utilizat cu labe de înot în valuri de până la . Este conceput pentru un nivel al apei mai mic decât nivelul şoldurilor. Recomandăm labele de înot 500.
Dacă nu utilizaţi labe de înot, nivelul apei nu trebuie să depăşească nivelul şoldurilor. În acest caz, vă propulsaţi spre plajă, sprijindu-vă de sol la trecerea valului.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

Bodyboard-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă.
2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate capacităților dumneavoastră.3- Practicați cu echipamentul adaptat: coardă, labe înot și placă în stare bună, combinezon.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

4- Respectaţi regulile de prioritate în valuri: Prioritate faţă de persoana aflată în curenţi puternici.
5- Ocoliţi zona curenţilor puternici când vă îndreptaţi spre vârf, pentru a nu tăia calea unui alt practicant.6- Utilizaţi labe de înot, dacă nivelul apei depăşeşte nivelul şoldurilor.
7- Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zona sigură. 8- Mai mulţi practicanţi.

A nu se expune la căldură.

A nu se depozita placa în temperaturi ce depăşesc 30°C.
A se depozita într-o husă, ferită de soare.
A nu se lăsa în maşină, la căldură.
Pot apărea bule pe placă sau se poate deforma.

Dimensiuni

40" : 101 cm X 50 cm X 5,2 cm
42" : 106 cm X 59 cm X 5,3 cm
45" : 114 x 61 x 5,5 cm.

RADBUG

RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ing. Rațiunea noastră de a fi este de a face cunoscute celui mai mare număr de senzații incredibile care provin din practicile de bodyboarding-ului și de boadysurf-ing.Acest sentiment de alunecare în contact cu valul este pur, de intoxicare și de dependență.Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să inițieze și să progreseze prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe pentru o plăcere mare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Polipropilenă
Material principal - Parte superioară
100% Spumă Polietilen
Material principal - Parte inferioară
100% Polietilenă de densitate înaltă (HDPE)
Recomandări de stocare A se transporta şi depozita în husă. A nu se lăsa în căldură, atunci când nu este folosit. A se clăti şi usca la umbră.
Restricții de utilizare: 85kg.

Angajamentele noastre

Aprobat de Nicolas Capdeville, triplu campion mondial.
Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri