INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8557126
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BODYBOARD ȘI ACCESORII

Bodyboard 100'' +Leash la încheietură RADBUG

RADBUG
4.2/5
4.2/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 05/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 06/05/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru începători, a se utiliza cu labe de înot,în valuri mai mici de 1m. 3 mărimi disponibile. Placă de corp ușoară și intuitivă pentru a începe bodyboard cu labe de înot în valuri de mai puțin de un metru.Leash cu mâner inclus.

Avantaje

Prindere ergonomică Zonă preformată pentru mâini și coate.
Utilizare ușoară Coardă încheietură inclusă. A se cerui înainte de utilizare.
Durabilitate Talpă plastificată.Mărimi în funcţie de gabarit.Neadaptată pentru valuri >1cm.

Informații tehnice

Cum să alegi mărimea unui bodyboard ?

Mărimea bodyboard-ului inflențează direct stabilitatea și maniabilitatea. Este necesar ca acesta sî fie adaptat la greutatea utilizatorului. Disponibil în 3 mărimi, în funcţie de utilizator:Mărimea 36" dacă aveţi între 1m45 şi 1m45
Mărimea 39" între1m55 şi 1m65
Mărimea 42" între1m70 şi 1m85
Mărimea " mai multe de O placă bodyboard prea mare va fi mai greu de manevrat.

RADBUG a conceput produsele în funcţie de 4 niveluri de practică : Iniţiat, începător, mediu şi expert.

- IniţiatApă până la nivelul buricului , fără labe de înot , spumă <50cm, propulsie cu picioarele pe sol, prindeți cu valul până la mal.Prioritate la plăceri și primele senzații (plăci Bodyboard cu mânere).-Începător: Viraje uşoare în valuri <1m, propulsie cu labele de înot.Prioritatea învăţării sportului. - Mediu: Valuri de până la 1m50, viteză mai mare şi pracitcarea de trik-uri (360°, El Rollo...).- Avansat: Toate tipurile de valuri, stăpânirea de tricuri, chiar şi în aer (ARS, 360°, tube)

Structură adaptată pentru: nivel începător.

Acest bodyboard este conceput pentru începători, pentru valuri de până la 1 mAcesta a fost testat şi validat în aceste condiţii de către utilizatorii începături, chiar şi de cei de nivel mediu şi avansat.
Dacă este utilizat în valuri mai mari de 1 m, se poate deteriora:spargere, pliere.Pentru valuri mai mari, puteţi opta pentru bodyoard-urile 500 sau 900. Partea inferioară asigură o alunecare și o rezistență mai bună.Alte uzuri sunt reparabile, aflaţi mai multe pe decathlon.ro sau în magazin.

Stiaţi că..Utilizarea labelor de înot vă asigură prinderea de 2-3 ori mai multe valuri!

Atunci când apa depăşeşte nivelul buricului, este complicat să prindeţi valurile fără labe. Nu este posibil să vă aruncaţi singur împingându-vă picioarele pe pământ, iar coarul cu brațe este adesea insuficient.Astfel, am observat că atunci când utilizaţi labele puteţi prinde de 2-3 ori mai multe valuri! Labele de înot vă asigură o deplasare mai rapidă, dar şi o propulsie mai mare în momentul take-off-uluiLabele de înot: Gândiţi-vă la ele!

Poziţionarea corectă pe bodyboard vă asigură o alunecare bună în valuri.

Faţă preformată, pentru mâini.
În momentul prinderii valului, mâinile sunt plasate în faţă.
Pentru a vira stânga, menţineţi mâna stângă în faţă(mâna, cotul şi umărul trebuie aliniate, braţul la 90° de antebraţ) şi deplasaţi mâna dreaptă pe marginea dreaptă, până la mijlocul planşei. Poziţionaţi piciorul stâng pe linia stângă, pentru a menţine direcţia.
Procedaţi invers, pentru a vira dreapta.

Sfaturi pentru a evita iritaţiile şi pentru a avea aderenţă pe placă

Bodyboard-ul se utilizează în poziție alungită. Este important să purtați o bluză ANTI-UV sau un combinezon din neopren, pentru a evita iritațiile de la nivelul abdomenului și brațelor.
Pentru o bună aderenţă pe bodyboard, se recomandă ceruirea plăcii deasupra, în faţă, la nivelul mâinilor, pe lateral şi la abomen. A se relua ceruirea înainte de fiecare utilizare.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 1.

Bodyboard-ul este un sport fantastic, care presupune respectarea unor reguli fundamentale, pentru plăcerea și siguranța tuturor. 1- Informați-vă în legătură cu caracteristicile locului în care urmează să practicați: curenți, stânci, maree, mărimea valurilor, numărul de persoane din apă.
2- Nu vă supraestimați nivelul și alegeți un loc unde condițiile de practică sunt adaptate capacităților dumneavoastră.3- Pratiquez avec le matériel adapté : coardă, labe înot și placă în stare bună, combinezon.

Reguli de comportament şi siguranţă în apă - Partea 2.

4- Respectaţi regulile de prioritate în valuri: Prioritate faţă de persoana aflată în curenţi puternici.
5- Ocoliţi zona curenţilor puternici când vă îndreptaţi spre vârf, pentru a nu tăia calea unui alt practicant.6- Utilizaţi labe de înot, dacă nivelul apei depăşeşte nivelul şoldurilor.
7- Dacă nu utilizaţi labe de înot, se recomandă practicarea în zona sigură. 8- Mai mulţi practicanţi.

A nu se expune la căldură.

A nu se depozita placa în temperaturi ce depăşesc 50°C.
A se depozita într-o husă, ferită de soare.
A nu se lăsa în maşină, la căldură:
Pot apărea bule pe placă sau se poate deforma.

Dimensiuni

36" : 92 cm X 47,4 cm X 5,7 cm
39" : 100 cm X 50,9 cm X 5,7 cm
42" : 107 x 54,5 x 5,7 cm.

RADBUG

RADBUG este marcă Decathlon dedicată bodyboard-ului şi bodysurf-ing. Rațiunea noastră de a fi este de a face cunoscute celui mai mare număr de senzații incredibile care provin din practicile de bodyboarding-ului și de boadysurf-ing.Acest sentiment de alunecare în contact cu valul este pur, de intoxicare și de dependență.Misiunea pe care ne-am stabilit-o este de a permite tuturor să inițieze și să progreseze prin oferirea de produse ușoare și îndrăznețe pentru o plăcere mare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Placă
80% Polistiren expandat, 10% Polietilenă de densitate joasă (LDPE), 10% Polietilenă
Recomandări de stocare A se transporta şi depozita în husă. A nu se lăsa în căldură, atunci când nu este folosit. A se clăti şi usca la umbră.
Restricții de utilizare: Valuri mai mici de 1m. Se recomandă folosirea labelor de înot.

Angajamentele noastre

Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri