Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8157538
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ COPII

Bocanci Înalți drumeţie pe zăpadă SH500 warm Negru Copii QUECHUA

QUECHUA
4.7/5

Culoare : NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 149,90LEI -%

de la

149,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
149,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 149,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru drumeție pe zăpadă bătătorită (practicare consecventă). Profitați din plin de cărările înzăpezite! Confort optim pe vreme rece. Față înaltă, impermeabilă, cu crampoane de 4mm, pentru aderență pe zăpadă.

* Fabricăm în România 60% din stocul acestui model.

Avantaje

Căldură Temperatură limitată:-6°C
Impermeabilitate Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.
Aderență Talpă din cauciuc, cu striaţii, de 4mm pentru aderenţă bună pe zăpadă.
Susținere cârlig pentru șireturi, pentru legare ușoară.

Informații tehnice

Cum mă asigur că polarul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

În urma unor teste la temperaturi foarte scăzute pe teren şi în laborator, împreună cu un număr de clienţi, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus şi în activitate. De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura limită de confort este indicată pe cizme: -6°C pentru acest model.

Cum mă protejează bocancii de condițiile exterioare?

Cizme cu membrană impermeabilă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 și 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a jachetei, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp evacuarea transpirației.

Bocanci respiranți pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul dintre căldura oferită de pantalon și capacitatea de ventilare. Prea multă căldură sau prea multă umiditate grăbesc instalarea senzației de frig. Bocancii au capacitatea de lăsa pielea să respire, dar, în același timp, împiedică pătrunderea apei, fiind impermeabili.

Cum verificăm că bocancii noștri sunt 100% impermeabili ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea bocancilor (cu bocancul pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model de cizme a fost testat până la 4 000 flexiuni echivalente cu 8 km de mers.

Care este diferența dintre aderență și stabilitate?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, evită alunecarea în spate la urcare.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Bocancii au talpă SNOWCONTACT, pentru stabilitate pe teren cu zăpadă. Dispunerea și înălțimea crampoanelor (4mm) este inspirată din forma picioarelor lincșilor. Sunt plasate strategic, pentru stabilitate optimă pe teren cu zăpadă și denivelări. Suprafața și designul crampoanelor sunt gândite astfel încât să evacueze excedentul de apă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa SNOWCONTACT este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

Acești bocanci sunt adaptați pentru utilizare consecventă?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Alege corect șosetele pentru drumeție

Pentru alegerea echipementului de iarnă, este recomandat să țineți cont de următoarele criterii:
Căldură : alegeți șosete căladuroase, care să conțină și lână.
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea activității.
Înălțime :pentru mai multă protecție, vă recomandăm ghete mid sau înalte.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale bocancilor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Care sunt condițiile de aplicare a garanției?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului asupra mediului. Toate demersurile noastre sunt disponibile pe: http://developpement-durable.decathlon.com/

Greutate

30: 0,66 kg
31: 0,66 kg
32: 0,66 kg
33: 0,66 kg
34: 0,66 kg
35: 0,66 kg
36: 0,66 kg
37: 0,66 kg
38: 0,66 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
40.00% Poliuretan, 60.00% Poliester
Talpă din
100.00% Poliuretan
Căptuşeală caldă
18.00% Poliuretan, 82.00% Poliester
Interior din
18.00% Poliuretan, 82.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca în aer liber.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri