Livrare gratuită la comenzile standard* de peste 200 lei
/common/3Dpictures/a/2f36bdfb-8d6f-41dc-84bf-65c46ded0cb2.zip/index.html
Referință : 8407747
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la Munte MH500 Mov Copii QUECHUA

QUECHUA
4.3/5

Culoare : Prună / Gri carbon

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 149,99LEI -%

de la

149,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
Concepuți pentru drumeţie de o zi la munte, pe orice vreme (utilizare consecventă). Încălțăminte ideală pentru drumeție la munte, datorită tălpii aderente, feței rezistente și membranei impermeabile.

* Fabricăm în România 60% din stocul acestui model.

Avantaje

Aderență Talpa asigură aderență optimă pe teren uscat sau umed.
Impermeabilitate Membrană impermeabilă testată pe 8 km de mers, cu încălţămintea jumătate în apă.
Amortizare Elemente de amortizare din PU (poliuretan) pe talpă.
Susținere Susținere foarte bună a gleznei, datorită feței semi-rigide.
Lejeritate 317 g x2 pentru mărimea 36.

Informații tehnice

Aderență talpă

Designul tălpii a fost realizat în urma mai multor cercetări în laboratoarele Decathlon. Material din cauciuc ce asigură aderență optimă pe teren de munte. Cum nevoile oamenilor nu sunt niciodată aceleași, noi ne dorim întotdeauna să creăm un produs polivalent, pentru utilizare atât pe teren umed, cât și pe teren uscat.

Test de impermeabilitate

Testată în laborator şi pe teren, încălţămintea garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, sub presiune de aer, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei. Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un picior mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată.

3 niveluri de impermeabilitate

În timpul testului de impermeabilitate, se verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 2h de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 4h de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 8h de mers). După ce se usucă, încălţămintea îşi recapătă impermeabilitatea iniţială. Încălțămintea înaltă MH500 pentru copii este impermeabilă la 4000 de flexiuni.

Prelungirea impermeabilităţii

Impermeabilitatea este pusă la îndoială prin pătrunderea apei prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietrelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercaţi mai multe perechi şi mai multe modele. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Faceți câțiva pași în magazin pentru a verifica dacă ați ales încălțămintea potrivită. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului dvs.

Ce mărime trebuie să aleg?

Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor. Recomandări: păstrați unghiile scurte, iar înainte de coborâre verificați ca șireturile să fie strânse în așa fel încât să nu permită alunecarea piciorului spre vârf.

Test în laborator

Testele de laborator verifică următoarele aspecte : orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea (asamblarea materialelor), toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
100.00% Poliuretan
Exterior din
50.00% Poliuretan, 50.00% Poliester
Interior din
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.
Restricții de utilizare: Calapodul acestui produs nu este potrivit pentru adulți.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate modelele noastre de încălțăminte sunt testate practic de către utilizatori reprezentativi, în condiţii identice cu activitatea zilnică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri