Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8550501
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚII ZĂPADĂ BĂRBAȚI

Bocanci drumeţie pe zăpadă SH500 U-WARM Maro Bărbaţi QUECHUA

QUECHUA
4.8/5

Culoare : Caramel închis

Evaluarea utilizatorului
Decathlon
până la 319,90LEI -%

de la

319,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
319,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 319,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Concepute pentru drumeție pe zăpadă. Ghete impermeabile din piele, cu talpă ce asigură stabilitate pe teren cu zăpadă. Bocanci călduroși și confortabili! Aderență excelentă pe orice tip de zăpadă. Asigură susținere și impermeabilitate.

Avantaje

Căldură Temperatură de confort măsurată static: -11°C.
în activitate: -20°C
Impermeabilitate Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.
Aderență Talpă SNOWCONTACT: talpă striată.
Aderență Crampoane de 5 mm.
Susținere Faţă mid din piele şi şireturi cu cârlig, ce oferă confort şi reglare.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Produs inspirat din natură

Designul tălpii este inspirat din natură, din forma labelor linxului.

Cum mă asigur că polarul este suficient de călduros pentru o drumeție pe vreme foarte rece?

Căptușeală călduroasă, pentru protecție eficientă împotriva frigului.
Produsul a fost testat în laborator și pe teren, de către utilizatori reprezentativi. Am verificat deja care este temperatura de confort a cizmelor: -11°C în repaus și -20°C în mișcare. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Ghete cu membrană impermeabilă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 și 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp evacuarea transpirației. Față înaltă, cu parazăpezi din material elastic, ce protejează de pătrunderile de zăpadă. Menţin căldura şi pielea uscată.

Cum verificăm că bocancii noștri sunt 100% impermeabili ?

Am efectuat teste pentru a valida impermeabilitatea bocancilor (cu bocancul pe jumătate scufundat în apă). Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model a fost testat la 4 000 flexiuni, echivalentul a 8 km de mers.

Bocanci respiranți pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Bocancii sunt adaptați pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Care este diferența dintre aderență și stabilitate?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea și derapajul pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate îmi asigură acest model?

Talpa SNOWCONTACT asigură confort și stabilitate. Dispunerea și dimensiunea crampoanelor (5mm) asigură stabilitate pe teren cu zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor se adaptează perfect terenului cu zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

De ce este susținerea atât de importantă?

Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

De ce să alegeți ghete din piele pentru drumeție pe zăpadă?

Piele confortabilă, rezistentă.
Material impermeabil în mod natural. Încălțămintea din piele este călduroasă iarna, dar asigură temperatura optimă și pe vreme răcoroasă.Pentru întreținerea ghetelor, folosiți o perie moale.

Alegerea corectă a încălțămintei pentru drumeție

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare:
Căldură: aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate: alegeți șosetele în funcție de intensitatea drumeției. Lungimea: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea bocancilor.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Condiții de aplicare a garanției

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produsului asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: http://developpement-durable.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin
Descoperiți cum este conceput produsul

Detalii

Compoziție
Talpă din
40.00% Poliuretan, 60.00% Cauciuc
Exterior din
10.00% Poliuretan termoplastic, 30.00% Poliester, 60.00% Piele năbuc vaşetă
Interior din
100.00% Poliester
Căptuşeală caldă
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri