INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8561208
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Classe réservée pour FIRST

Bocanci Impermeabili Drumeţie la Munte MH500 Mărimile 28-39 Gri-Albastru Fete QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 11/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 11/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 11/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru drumeție la munte, indiferent de condițiile meteo. Ideali pentru drumeție la munte! Talpa oferă o aderență excelentă, fața întărită din piele asigură susținere optimă, iar membrana impermeabilă menține pielea uscată.

Avantaje

Aderență Talpa din cauciuc asigură aderență optimă pe teren uscat sau umed.
Impermeabilitate Membrană impermeabilă testată în uz și laborator.
Amortizare Amortizare integrală, datorită materialului PU reciclat, pentru confort optim.
Lejeritate 732 g pentru mărimea 36.
Susținere Susținere foarte bună a gleznei, datorită feței semi-rigide și cârligului.
Rezistența la frecare Materiale rezistente.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane de km, folosind un grup de practicanți.

Test de impermeabilitate

Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un braţ mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model, testul a durat cât ehivalentul a 8km în condițiile precizate mai sus.

Prelungirea impermeabilității

Impermeabilitatea bocancilor este compromisă de pătrunderea apei în partea superioară a încălțămintei. Pentru a menține picioarele uscate mai mult timp, se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile, care protejează partea superioară a încălțămintei de pătrunderea apei, a pietrelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea unui spray reimpermeabilizant de câteva ori pe an, pentru a reda capacitatea hidrofobă.

Ce mărime să aleg?

Pentru drumeție, nu ezitați să alegeți o mărime mai mare decât cea pe care o purtați în mod normal, pentru a evita astfel lovirea degetelor de vârful bocancului, în timpul coborârii. Recomandări mențineți unghiile scurte și verificați înainte de coborâre ca șireturile să fie suficient de strânse pentru a împiedica piciorul să alunece spre vârful bocancului.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercaţi mai multe perechi şi mai multe modele. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Faceți câțiva pași în magazin pentru a verifica dacă ați ales încălțămintea potrivită. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului.

Branț interior detașabil

Braț interior detașabil pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit cu un braț ortopedic.

Demersul nostru pentru protejarea mediului înconjurător

Quechua se angajează să limiteze impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor.Pentru acest produs, utilizarea componentei reciclate (PU) în special pentru tălpile de curățenie și talpa mediană de la călcâi reduce impactul.Acest lucru nu este suficient, motiv pentru care lucrăm pentru a transforma acest produs într-o zi cu design ecologic de 100%.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Talpă din
50% Poliuretan, 50% Cauciuc Butadien
Exterior din
45% Poliester, 55% Piele năbuc vaşetă
Interior din
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi bine aerisit.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsele Quechua sunt testate la munte, în toate condițiile posibile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un panou de testere pentru copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri