DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8503775
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎNCĂLȚĂMINTE VÂNĂTOARE

Bocanci vânătoare Crosshunt 520 SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru toate tipurile de practică de vânătoare, pe vreme ploioasă , pe teren accidentat, cu vegetație agresivă. Pentru a-ți permite să parcurgi în mod condortabil distanțe lungi, echipele noastre au dezvoltat această încălțăminte rezistentă, impermeabilă și polivalentă. Exteriorul înalt susține glezna.

Avantaje

Rezistenţă Materialele oferă o rezistență adaptată pentru a vâna oriunde.
Impermeabilitate Păstrează picioarele uscate datorită membranei impermeabile și respirante.
Confort Bocanci confortabili.
Susținere Exteriorul înalt susține glezna și protejează articulațiile.
Utilizare Încalță și descalță cu ușurință datorită deschiderii.
Greutate Confort care rimează cu greutatea redusă: 1,36 kg pentru mărimea 43.

Informații tehnice

Rezistenţă

Evitarea uzurii premature a încălțămintei: este una dintre prioritățile echipei noastre de concepere. Exteriorul încălțămintei rezistă la abraziune și la rupere datorită pielii de 1,8 mm grosime. Cusăturile și asamblarea, de asemenea testate, rezistă în orice tip de mediu. Întăriți cu element protecție pietre:călcâi, vârf, părțile laterale, garantează longevitate optimă.

Confort

Echipele noastre au conceput această încălțăminte pentru plimbări lungi și intensive, dezvoltând confortul. Talpa este moale, pentru a proteja piciorul. Materialele oferă impermeabilitate și respirabilitate. Decupajul încălțămintei este gândit pentru a limita punctele dure și pentru a face mersul și plimbarea mai ușoare și lejere.

Susţinere

Exteriorul înalt și sistemul de închidere permit evoluarea pe orice tip de teren, chiar și accidentat. Este, de asemenea, prevăzută cu întărituri la talpă. Astfel, bolta plantară este susținută ferm, lăsând, în același timp, piciorul să se miște liber. Alt avanta: limitează efortul piciorului, oferind mai multă stabilitate laterală. Gleznă susținută, articulații protejate!

Recomandări de întreținere

Se spală cu apă și săpun. Nu utilizați grăsime și nici produse cu detergent. Pulverizează, eventual, un spray pentru îngrijirea pielii, pentru că este compatibil cu memebrana din care sunt concepuți acești bocanci. Nu usca în apropierea unei surse de căldură.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Exterior din
30% Poliester, 70% Piele
Talpă din
50% Poliuretan, 50% Cauciuc
Interior din
100% Poliester

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri