ASOLO

Bocanci înalți impermeabili rezistenți ASOLO XHUNT BOARTRACK GORE-TEX VIBRAM

1.09999 RON
Ref. : 8664977

Produs conceput pentru activități sportive în natură. Potrivit pentru terenuri foarte accidentate, cu vegetație agresivă.

Solognac, în colaborare cu Asolo, prezintă modelul de bocanci pentru activități intensive în pădure, cu membrană Gore-Tex, talpă Vibram și față din material Schoeller, foarte rezistent la perforare.

  • 41 1/3 Produs indisponibil online momentan
  • 42 undefined
  • 43 1/3 undefined
  • 44 1/2 undefined
  • 45 Produs indisponibil online momentan
  • 46 Produs indisponibil online momentan
  • 47 undefined
+ 1099 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Rezistenţă la vegetaţia sălbatică

    Material foarte rezistent pentru a putea face față vegetației agresive.

    Impermeabilitate

    Membrană Gore-tex ce asigură protecție împotriva ploii.

    Tracțiune

    Talpă Vibram Master ce asigură aderență, material Mont.

    Susținere picior

    Fața înaltă, ce susține piciorul, ideală pentru mediile accidentate.

    Amortizare

    Talpa din PU asigură amortizare în timpul mersului.

    Mișcarea piciorului

    Talpă intermediară din spumă EVA rigidă ce asigură stabilitate și control optim.

    Greutate

    610 g bocancul mărimea 42 / (1,220 Kg perechea).

    Imagini

    Bocanci înalți impermeabili rezistenți ASOLO XHUNT BOARTRACK GORE-TEX VIBRAM
    Bocanci înalți impermeabili rezistenți ASOLO XHUNT BOARTRACK GORE-TEX VIBRAM
    Bocanci înalți impermeabili rezistenți ASOLO XHUNT BOARTRACK GORE-TEX VIBRAM
    Bocanci înalți impermeabili rezistenți ASOLO XHUNT BOARTRACK GORE-TEX VIBRAM

    Informații tehnice

    Colaborarea dintre Asolo și Solognac

    Specialiști din partea Asolo și Solognac au colaborat pentru a crea o gamă de încălțăminte unică, cu caracteristici ieșite din comun: Membrană Gore-tex, talpă Vibram, față și îmbinări din materiale rezistente. De asemenea, modelele au fost testate de mai multe ori în Franța.

    Gore-tex și Vibram

    Specialistul Asolo și specialistul Solognac s-au unit pentru a crea gama de încălțăminte unică ce au următoarele caracteristici în comun: o membrană impermeabilă și respirantă pentru a menține pielea uscată în timpul activităților sportive pe vreme ploaiosă. Talpa Vibram Master testată și validată că face față pe terenuri accidentate și la orice temperatură.
    Materialul Schoeller asigură rezistență pentru a putea înfrunta vegetația agresivă.

    Întreținere

    Sunt foarte ușor de întreținut. Se spală cu apă și săpun. Nu utilizați grăsime și nici produse cu detergent. Puteți pulveriza cu un spray de impermeabilitate pentru a reactiva hidrofobia. Atenție, utilizați spray-ul doar după ce bocancii sunt complet uscați! A nu se usca în apropierea unei surse de căldură.

    Asolo

    Fondată în 1975 în nordul Italiei, marca Asolo este un pionier al drumețiilor și alpinismului. Este primul brand care a creat un model de bocanci de drumeție din material Cordura și piele. Tot el este primul care a propus utilizarea membranei Gore-tex în 1980 pentru impermeabilitate. Astăzi, este renumit pentru calitatea finisajelor, a fabricației și a inovației.

    Vibram

    Alături de Pirelli, marca Asolo a creat în 1937, prima talpă de alpinism, utilizând vulcanizarea cauciucului. Astfel, a apărut marca Vibram, ce a devenit rapid recunoscută la nivel mondial, pentru aderența excelentă pe care o asigură. Datorită modelelor de bocanci de alpinism pe care îi echipează, marca Vibram este o adevărată referință în domeniu. Astăzi, compusul Mont este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune pentru a asigură confortul termic.

    Gore-tex

    În 1958 dl. si dna. Gore pun bazele companiei Gore, în garajul lor din Newark, Delaware. Ei sunt cei care descoperă, crează un material care rezistă la intemperii, fără să absoarbă apa. Așa a luat naștere tehnologia Gore-tex. Gama cuprinde atât jachete, cât și mănuși impermeabile. În 1981 s-au creat chiar combinezoane pentru astronauți. Au devenit lideri de piață și până astăzi, marca nu a încetat să inoveze și să creeze produse pentru practica sportivă pe orice vreme.

    Schoeller Keprotec

    Aventura Schoeller a început în 1868, în Elveția. Specializat în compușii tehnici, Schoeller dezvolta textile pentru industria sportului, muncii, sau armatei. Din dorința puternică de a inova, Scholler cultivă excelența. Asta îl afce un partener perfect pentru fabricarea încălțămintei foarte rezistente la vegetația agresive. Materialul Keprotec asigură o rezistență foarte bună.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Față: Schoeller K-Tech hidrofob + piele 1,6-1,8 mm Căptușeală: Gore-Tex Performance Comfort Footwear, branț: Lite 2 Talpă: Asolo/Vibram Master + strat intermediar cu 1 singură densitate + inserție călcâi bicolor din PU.

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc uscat și ventilat. Se recomandă dezlegarea completă a șireturilor pentru a permite uscarea completă a bocancilor.

    TESTE

    Bocanci testați intensiv, timp de mai multe luni, în Franța.

    Opinii clienți