ASOLO

Bocanci impermeabili X-hunt Gore-Tex Vibram Bărbați

79999 RON
Ref. : 8664975

Produs conceput pentru activități sportive în natură, practicare consecventă, pe terenuri accidentate, cu puțină vegetație agresivă. Material impermeabil.

Colaborarea Asolo și Solognac

  • 40 2/3 undefined
  • 41 1/3 undefined
  • 42 undefined
  • 43 1/3 undefined
  • 44 1/2 undefined
  • 45 undefined
  • 46 Produs indisponibil online momentan
  • 47 undefined
+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Rezistenţă la vegetaţia sălbatică

    Întărituri în partea din față și compuși ce protejează împotriva vegetației dure.

    Impermeabilitate

    Membrană Gore-tex ce asigură protecție împotriva ploii.

    Susținere picior

    Talpă rigidă și parte superioară de 5 inch, pentru teren puțin și mediu accidentat

    Tracțiune

    Aderență excelentă cu talpa Vibram Megagrip, chiar și pe teren noroios.

    Confort

    Talpă și inserție cu spumă EVA asigură confort în timpul mersului.

    Greutate

    Încălțămintea cântărește 700 g, mărimea 43

    Imagini

    Bocanci impermeabili X-hunt Gore-Tex Vibram Bărbați

    Informații tehnice

    Colaborarea Asolo-Solognac

    Specialiști din partea Asolo și Solognac au colaborat pentru a crea o gamă de încălțăminte unică, cu caracteristici ieșite din comun: Membrană Gore-tex, talpa Vibram, față și îmbinări din materiale rezistente. De asemenea, modelele au fost testate de mai multe ori în Franța.

    Gore-tex și Vibram

    Membrana Gore-tex Extended Comfort și talpa Vibram Megagrip sunt compuși de referință pe piață: o membrană impermeabilă și respirantă pentru a menține picioarele uscate atunci când plouă sau când transpirați; talpă exterioară Vibram Megagrip testată și aprobată. Material Cordura rezistent.

    Întreținere

    Sunt foarte ușor de întreținut. Se spală cu apă și săpun. Nu utilizați cremă grasă și nici produse cu detergent. Pulverizează spray de impermeabilizare NIKWAX pentru a reactiva stratul hidrofob al pielii și al materialului textil. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură.

    Asolo

    Fondată în 1975 în nordul Italiei, marca Asolo este un pionier al drumețiilor și alpinismului. Este primul brand care a creat un model de bocanci de drumeție din material Cordura și piele. Tot el este primul care a propus utilizarea membranei Gore-tex în 1980 pentru impermeabilitate. Astăzi, este renumit pentru calitatea finisajelor, a fabricației și a inovației.

    Vibram

    Prima talpă pentru bocanci de alpinism a fost creată, împreună cu Pirelli, în 1937, prin procesul de vulcanizare a cauciucului. Vibram este o marcă ce a devenit repede populară pentru calitatea aderenței. Marca Vibram a devenit expertă în propunerea de materiale pentru crearea tălpilor bocancilor de alpinism. Astăzi, compusul Megagrip este recunoscut ca fiind una dintre cele mai aderente tălpi pe sol uscat sau umed.

    Gore-tex

    În 1958 dl. si dna. Gore pun bazele companiei Gore, în garajul lor din Newark, Delaware. Ei sunt cei care descoperă, crează un material care rezistă la intemperii, fără să absoarbă apa. Așa a luat naștere tehnologia Gore-tex. Gama cuprinde atât jachete, cât și mănuși impermeabile. În 1981 s-au creat chiar combinezoane pentru astronauți. Au devenit lideri de piață și până astăzi, marca nu a încetat să inoveze și să creeze produse pentru practica sportivă pe orice vreme.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Față: Piele de 1,6-1,8 mm hidrofugă și Cordura Doublură: Gore-Tex Extended Comfort Footwear Branț: Lite 2 Talpă: Asolo/Vibram Duo Radiant cu MegaGrip (cauciuc și talpă intermediară din EVA).

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc uscat și ventilat. Se recomandă dezglezarea completă a șireturilor pentru a permite uscarea completă a bocancilor.

    TESTE

    Bocanci testați intensiv, timp de mai multe luni, în Franța.

    Opinii clienți