DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8514256
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎMBRĂCĂMINTE TRAIL RUNNING FEMEI

Bluză Alergare Trail Running Softshell Negru-Auriu Damă EVADICT

EVADICT
4.5/5
4.5/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru antrenamente și competiții de trail running indiferent de distanță, pe vreme rece. Ideal pentru temperaturi între - 5 și 15 °C. Menţine căldura pe temperaturi între -5 şi +15°C, datorită materialului. Este foarte uşoară şi repsirantă, protejează de vânt, datorită zonelor de ventilare şi fermoarului de pe piept, cu sens dublu.

Avantaje

Căldură Material inovator din aluminiu, ce menţine căldura şi protejează de vânt.
Protecție vânt Protecție optimă împotriva vântului, în zonele sensibile (umeri, piept, abdomen)
Lejeritate Menţine căldura chiar şi la 0 °C. 224 g pentru mărimea M.
Ventilare 3 zone din mesh și fermoar central pentru controlul ventilării.
Hidrofobie Asigură protecție împotriva ploii ușoare.
Buzunare Buzunar la nivelul pieptului cu fermoar şi buzunar la spate.

Informații tehnice

Confort termic pe vreme rece

Material cu protecție împotriva vântului, în zonele cele mai expuse în timpul curselor de trail (stomacul, pieptul și umerii). Astfel, atenția dumneavoastră se poate axa pe cursa de trail și peisaje. Bluză ideală pentru cursele de trail pe timp de iarnă. Puteți alerga pe temperaturi cuprinse între -5 și +15°C.

Bluz softshell se poartă cu un singur strat pe dedesubt

Cyrille, șeful de produs Evadict Trail, ne trimite sfaturile ei: ”Anumite persoane au tendința de a purta mai multe straturi pentru a înlătura senzația de firg, însă cursa de trail devine apoi neplăcută din cauza căldurii prea mari. Datorită bluzei softshell, este suficient să mai purtați un singur start pe dedesubtul acesteia pentru a vă bucura de de confort termic.”

Ventilare autocontrolată

Fermoarul central, cu dublu sens, pentru reglarea ușoară a ventilării. Doriți să vă protejați gâtul de frig, dar aveți nevoie și de ventilare? Puteți deschide fermoarul din partea inferioară, și-l puteți închide în parte superioară. Zonele de ventilare la subraț, pe brațe și la spate permit evacuarea transpirației, menținând pielea uscată.

Spațiu pentru ceas

Vă puteți uita la ceas prin spațiul de pe mâneca stângă a bluzei, fără a fi nevoie să o ridicați. Astfel, nu veți fi espuși la frig.

Bluză compactabilă în buzunarul propriu

Bluza are două buzunare principale. Primul se află la nivelul pieptului și este dedicat obiectelor ușoare. Al doilea este mai mare, fiind dedicat căciulii și mânușilor. Bluza se poate plia în buzunarul mare, în scopul de a ocupa mai puțin spațiu în rucsac.

Alegerea mărimii

Bluză cu croială mulată, care asigură confort termic și libertate de mișcare. Preferați haine mai largi pentru cursele de trail? Alegeți o mărime mai mare. Șnurul de strângere asigură susținere și protecție împotriva vântului.

Produse durabile

Toate produsele pentru trail sunt concepute eco. Încercăm să folosim materiale eco-responsabile pentru a face produsele mai rezistente în timp. La compatibilité du lecteur d'écran est activée.

Notă pentru a compara Impactul asupra mediului al produselor.

Impactul asupra mediului a fost calculat în funcție de ciclul de viață și de alți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun indice de performanță, comparând produse de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în ilustrarea impactului produselor asupra mediului. Mai multe informații pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
17% Poliuretan, 79% Poliester, 4% Aluminiu
Material intercalat
80% Poliamidă, 20% Elastan
Buzunar
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla cu fermoarul închis.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita pe umeraş sau pliat, într-un loc uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Bluză testată timp de mai mulți ani, în condiții reale de practică și aprobată de către practicanții de trail. Părerile sportivilor sunt unanime: bluză ușoară, ce asigură confort termic. Aceasta rezistă la frecări și evacuează transpirația.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri