DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8506605
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOWEN SOLAR PROTECTION WEAR

Bluză Anti-UV Surf Alb Damă OLAIAN

OLAIAN
4.7/5
Decathlon
până la 34,99LEI -%

de la

34,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
34,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 34,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru surf (nivel începător). Protejează de soare, chiar și în apă, dar și de iritații în contact cu placa. Croială largă, pentru îmbrăcare ușoară.

Avantaje

Nu se deplasează în apă Cataramă de legătură.

Informații tehnice

Surf la nivel începător

Produs ideal pentru surf, în valuri mici. Pentru începători. În timpul practicării de surf se poate întâmpla să cădeți des în valuri mici.Gamă mare de costume adaptate practicii ocazionale şi conformației dumneavoastră.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

Nivelul maxim de protecţie solară.
Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: În funcţie de durata sesiunii.

1 oră: Nivel ocazional. Puteţi alege între o croială largă (confortabilă atunci când tricoul e uscat și uşor de îmbrăcat) sau ajustată (confortabilă atunci când e ud). Se poate prinde de şort, pentru stabilitate. 2 ore: Nivel consecvent.Confortul ud este accentuat datorită lipsei cusăturilor de sub brațe şi legăturii de strângere care crește stabilitatea. 3 ore: Pentru nivel intensiv. Confort termic pentru mai mult timp petrecut în apă.

Protecție și când este ud!

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (FPS 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat.
Protecția împotriva razelor UV se datorează densității materialului. Rezistentă la clor.

Ce înseamnă FPS 50 +?

FPS este un indice standard de protecţie solară (Factor Protecție Solară). Respectă normele la nivel international. Desemnează indicele de protecţie textilă și, mai exact, proporția de transmisie a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

Prevenirea iritaţiilor

Această bluză anti-UV limitează frecarea cu placa de surf sau cu bodyboard-ul. Croiala largă a tricoului permite o îmbrăcare uşoară şi asigură confort când este uscat. Alegeţi croiala ajustată a topului 100 sau 500 dacă doriţi confort în apă sau dacă purtaţi tricoul pe sub combinezon. Limitarea iritaţiilor este garantată pentru utilizarea sub o oră. Dacă utilizarea durează mai mult de o oră, topul 500 este cea mai bună alegere.

Sistem de susținere

Acest produs anti-UV Tribord dispune de un sistem de prindere de șortul de baie, pentru o susținere mai bună în timpul practicării.Soluţie recomandată pentru sesiunile mai mici de o oră. Pentru practicare timp de mai mult de 1 oră, tricoul anti-UV 500 este alegerea potrivită. Se poate fixa de slip, pentru a nu aluneca. Nu se deplasează în valuri.

Bluză anti UV, pentru mai multe sporturi nautice.

Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, SUP (stand-up paddle).

Protecție împotriva soarelui

Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtați ochelari de soare, pălărie sau șapcă, folosiți cremă solară adaptată, beți apă în mod regulat.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, putem concepe într-o zi un costum de baie, apoi să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri .

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A se clăti cu apă curată după utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Aprobat de Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.
Testare produs Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri