INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8612472
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RECIPIENTE APĂ DRUMEȚII

Bidon MH100 capac cu filet inox 0,6L negru QUECHUA

QUECHUA
4.4/5
4.4/5

Culoare : Gri carbon

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 28/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 29/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 29/07/2021 14,99LEI
Aveți nevoie de un bidon simplu și practic pentru drumeție? Produs conceput din inox, pentru drumeție. Bidon complet din oțel inoxidabil (corp + capac) cu capac filetat și mâner de transport.Simplu, foarte rezistent și durabil (0,6L).

Avantaje

Deschidere/ închidere Capac cu deschidere rapidă.
Durabilitate Din oțel inoxidabil foarte solid, dar nu izoterm.Nu reține gustul. 189 g.
Utilizare ușoară Mâner larg pentru transport, deschidere largă (umplere, întreținere ușoară).0,6L
Păstrează temperatura conținutului Bidonul nu este izoterm. Pentru a păstra lichidele reci, folosiți husa izotermă
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Inoxul nu este un material izoterm. Folosiți o husă izotermă adaptată, pentru a păstra temperatura lichidelor.Adaptat și pentru băuturi acidulate. Atenție, acest bidon permite folosirea cu lichide calde, dar acestea se vor răci rapid, iar pereții vor deveni fierbinți. Nu introduceți la microunde sau în congelator, nu expuneți la flacără directă sau alte surse de căldură.

Detalii

Capacul este prevăzut cu un orificiu permite transportarea în mână sau agățat de o carabinieră. Deschidere largă (Ø 3.6 cm) pentru umplere și întreținere ușoară.Puteți alege și un alt capac (tip MH500).Produsul este compatibil cu alte capace din gamă, inclusiv capacul MH500 (cod 8575855). Capacul din inox poate fi achiziționat și individual (cod 8615551).

Recomandări de întreţinere

Curățați după fiecare utilizare, cu detergent de vase și apă.Poate fi curățat și în mașina de spălat vase. Atenție, în timpul curățării în mașina de spălat vase, garnitura bidonului poate să iasă. Pentru a păstra etanșeitatea bidonului, repuneți garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru o curățare profundă, înmuiați peste noapte în bicarbonat de sodiu și soluție de apă.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Am ales să folosim pentru bidon și capac un material din inox, 18/8 (304) recunoscut pentru siguranța alimentară, rezistență în timp și reciclare ușoară.Garnitura este realizată din silicon pentru a asigura etanșeitatea și o rezistență optimă în timp. Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.

Dimensiuni şi greutate

Volum : 0,6 litre
Dimensiune: Ø 7,4 cm x 18 cm (mâner coborât) / 20,5cm (mâner drept)
Gură de umplere largă: Ø 3,6 cm. Greutate:189 g (Corp 124 g și capac 65 g). Produs disponibil :0,6 L / 1 L / 1,5L

Demersul nostru de dezvoltare durabilă(1/2)

Quechua se angajează în limitarea impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru aceast bidon, am ales un material (oțel inoxidabil 18/8) foarte rezistent, ușor de reciclat, a cărui durabilitate și siguranță alimentară sunt recunoscute, nu folosim lac interior sau exterior.Garanție 10 ani în condiții de utilizare normale.

Demersul nostru de dezvoltare durabilă(2/2)

Am ales: - Un marcaj de gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care un aspect texturat, limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor de transport.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.- În prezent, acest produs este fabricat în China, dar lucrăm la o aprovizionare europeană pentru a limita transportul.

Nu aruncăm, reparăm!

Produse concepute pentru drumeţii la munte.
Odată cu trecerea timpului, unele părți se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea, dopurile sunt disponibile individual.Demersul noastru ecologic Quechua implică, de asemenea, ca aceste piese să fie accesibile.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc în Haute Savoie.
Această locație face ca acesta să fie un loc de întâlnire veritabil între echipele noastre (designeri, manageri de produse, ingineri...) și practicanții de sport în aer liber.
Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată expertiza noastră.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Sticlă/Corp
100% Oțel inoxidabil 304
Capac
10% Silicon, 90% Oțel inoxidabil 304
Recomandări de stocare Spălați și uscați înainte de depozitare. Depozitați cu capacul deschis. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.
Restricții de utilizare: A nu se pune în congelator sau la microunde.

Angajamentele noastre

Testare produs Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în munți, în condițiile pe care le puteți întâlni în timpul excursiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri