INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8575681
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BICICLETE ORAŞ CLASICE

Bicicletă de Oraș Cadru Jos Elops 520 Verde ELOPS

ELOPS
4.3/5
4.3/5

Culoare : VERDE

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 21/04/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 22/04/2021 24,99LEI
Produs conceput pentru ciclism în oraș (practicare consecventă). Bicicletă în stil olandez, confortabilă, sigură și bine echipată! Grație cadrului jos, portbagajului, coșului sau dinamului, traseele pe bicicletă sunt mai simple.

Avantaje

Confort Bicicletă în stil olandez, confortabilă.
Utilizare ușoară Vă simplificați deplasările: portbagaj, coș, arc anti-rotire, 6 viteze.
Siguranța bicicletei Lumină LED integrată și cauciucuri rezistente.
Garanție pe viață Garanție pe viață: furcă, ghidon, pipă şi cadru.
Compatibilitate Vă deplasați în 2: portbagajul permite montarea unui scaun pentru copii.

Informații tehnice

Un cadru jos

Bicicleta permite o urcare ușoară, chiar dacă ați instalat un scaun pentru copii în spate. Pentru trasee mai confortabile, echipa noastră vă propune o bicicletă de oraș cu un cadru jos, din aluminiu. Geometrie City mixtă, pentru a vă deplasa cu spatele drept. În plus, cadrul este garantat pe viață! Mărimi: S / M. 1,55 - 1,75m, roți 28 inch. L / XL: 1,75 - 1,95m, roți 28 inch.

Transmisie

Bicicleta Elops 520 este prevăzută cu un schimbător cu 6 viteze, pentru un plus de polivalență pe terenuri ușor denivelate. Urcările în pantă și pornirea la culoarea verde a semaforului devin o joacă de copii.

Frâne

Pentru o frânare eficientă, bicicleta este echipată cu etriere V-brake din aluminiu.

Ghidon/pipă/direcţie

În afară de ghidonul cu geometrie ergonomică, din oțel și de pipa din aluminiu, bicicleta Elops 500 dispune de un arc de direcție. Rezultatul? Ghidonul nu se balansează atunci când lăsați bicicleta susținută pe cric.

Tijă de șa din oțel și șa confortabilă

Tija de șa din oțel absoarbe vibrațiile, iar colierul de șa cu filet reduce riscul de furt. Șaua este preferata noastră: după numeroase teste, echipa noastră a creat o șa lată, cu spumă de diverse grade de duritatate, adaptate punctelor de presiune din timpul deplasării.

Roţi

Bicicleta Elops 520 este prevăzută cu roți de 28 inch, cu jante din aluminiu brut, perete simplu. Pentru a evita crăparea sau deformarea jantelor, presiunea constantă a cauciucurilor trebuie să fie între 3,5-4,5 bari. Pentru a evita riscul de furt, roata este fixată cu butuc cu piuliță.

Cauciucuri

Cauciucuri foarte late (45 mm) pentru a depăși mai ușor micile obstacole. Acestea permit depășirea rapidă a obstacolelor, precum bordurile, trotuarele, capacele de canal, liniile de tramvai, etc. Camerele de aer sunt prevăzute cu valve auto: puteți să le umflați în stațiile service pentru mașini. Pentru a evita crăparea, se recomandă o presiune constantă a cauciucurilor între 3,5-4,5 bari (în funcție de greutatea dumneavoastră).

Accesorii

Pentru a vă face deplasările și mai plăcute prin oraș, ne-am gândit la câteva detalii: -un cric la roata din spate, pentru a nu vă incomoda în timpul pedalatului. -portbagajul suportă 27 kg (norma pentru a suporta un scaun pentru copii) și coșul din față care suportă 7 kg.
-lumini LED dinam față/spate: vizibile de la 30m (faţă),150m (spate). -apărători de noroi, pentru a nu vă păta hainele.

Compatibilitate accesorii și piese de schimb

Spaţii pentru antifurt de cadru şi antifurt pliabil.
Bicicletă compatibilă cu gama de bagaje mobile B'twin și scaun pentru copil. Această bicicletă este compatibilă cu următoarele piese de schimb (acestea se vând separat): cric -8518982, apărători de noroi -8523490, cameră de aer -8311102, cauciuc -8389015, saboți/plăcuțe -3256737/3256796/3153601, cablaj-8404803/8555307/8404799/8404134, deraior -8328483, lanț -8298688 și pedale -8380502.

O bicicletă concepută pentru trasee zilnice în oraș

Bicicletă confortabilă, practică și fiabilă.
În detalii: -furcă ușor curbată, pentru a absorbi vibrațiile -elastic dublu în coș, pentru depozitarea antifurtului. -element reflectorizant în formă de Z,pe portbagaj,pentru a fi vizibili.

Suntem mândri să vă prezentăm această bicicletă...

...bicicleta a fost complet regândită. În spatele conceperii acestei biciclete se află o echipă de 4 persoane, multe prototipuri și teste desfășurate pe parcursul a 4 ani. În final, suntem mândri să vă prezentăm această bicicletă elegantă și confortabilă, pentru deplasările dumneavoastră în oraș.

Recomandările echipei noastre

Plimbările cu bicicleta pot deveni adevărate momente de bucurie, dar bicicleta, precum mașina, trebuie dusă la atelier, pentru verificare și reparații, dacă este cazul. Pentru a profita de deplasări plăcute, verificați în mod consecvent cauciucurile, frânele și elementele de transmisie.

Greutate bicicletă

Mărimea S/M = 19,1kg
Mărimea L/XL = 19,45kg

Greutate

S/M: 19,1 KGM
LXL: 19,45 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
100% Oțel
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Garanție Garanţie pe viaţă pentru: cadru, pipă, ghidon şi furcă rigidă.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Bicicletă Oraş Elops 520 Gri
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#