INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8556297
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BICICLETE ORAŞ CLASICE

Bicicletă de oraș cadru jos 540 Albastru ELOPS

ELOPS
4.2/5
4.2/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 26/07/2021 24,99LEI
Produs conceput pentru trasee în oraș. Asigură confort! Bicicletă practică și bine echipată. Bicicletă echipată! Cadru jos, portbagaj, coș, 7 viteze integrate, jante cu perete dublu, lumină automată alimentată prin dinam.

Avantaje

Confort Poziție spate drept și șa lată, moale.
Utilizare ușoară Portbagaj, coș, arc anti-rotire, 7 viteze NEXUS, lumină automată.
Siguranța bicicletei Lumini AXA automate și cauciucuri cu întărituri.
Garanție pe viață Garanție pe viață: furcă, ghidon, pipă şi cadru.
Compatibilitate Permite fixarea unui scaun pentru copii.

Informații tehnice

Un cadru jos

Bicicleta permite o urcare ușoară, chiar dacă ați instalat un scaun pentru copii în spate. Pentru trasee mai confortabile, echipa noastră vă propune o bicicletă de oraș cu un cadru jos, din aluminiu.Geometrie City mixtă, pentru a vă deplasa cu spatele drept.
În plus, cadrul este garantat pe viață! Mărimi: S / M. 1,55 - 1,75 m, roți 28 inch.L / XL: 1,75 - 1,95 m, roți 28 inch.

Greutate bicicletă

S / M. 19,8kg
L-XL: 19,9 kg.

Transmisie

Bicicleta Elops 540 dispune de un schimbător Shimano NEXUS 7, care asigură fluiditate și o schimbare ușoară a vitezelor. Vitezele integrate în butuc permit o întreținere mai ușoară. Acestea nu ruginesc, nu se dereglează, nu se murdăresc.

Frâne

Pentru o frânare eficientă, bicicleta este echipată cu etriere V-brake din aluminiu.

Ghidon/pipă/direcţie

În afară de ghidonul cu geometrie ergonomică, din oțel și de pipa din aluminiu, bicicleta Elops 540 dispune de un arc de direcție.Rezultatul? Ghidonul nu se balansează atunci când lăsați bicicleta susținută pe cric.

Tijă de șa din oțel și șa confortabilă

Tija de șa din oțel absoarbe vibrațiile, iarcolierul de șa cu filet reduce riscul de furt. Șaua este preferata noastră: după numeroase teste, echipa noastră a creat o șa lată, cu spumă de diverse grade de duritate, adaptate punctelor de presiune din timpul deplasării.

Roţi

Bicicleta Elops 540 este prevăzută cu roți de 28 inch, cu jante din aluminiu brut, perete simplu. Pentru a evita crăparea sau deformarea jantelor, presiunea constantă a cauciucurilor trebuie să fie între 3,5-4,5 bari. Pentru a evita riscul de furt, roata este fixată cu butuc cu piuliță.

Cauciucuri

Cauciucuri foarte late (45 mm) pentru a depăși mai ușor micile obstacole. Acestea permit depășirea rapidă a obstacolelor,cum ar fi bordurile, trotuarele, capacele de canal, liniile de tramvai.Cauciucurile Skinwall asigură un plus de lejeritate, confort, sunt întărite și prevăzute cu o bandă reflectorizantă.Camerele de aer sunt prevăzute cu valve auto: puteți să le umflați în stațiile service pentru mașini.

Accesorii

Pentru a vă face deplasările și mai plăcute prin oraș, ne-am gândit la câteva detalii.Un cric la roata din spate, pentru a nu vă incomoda în timpul pedalatului. Portbagajul suportă o greutate de 27 kg (aceasta este norma pentru a fixa un scaun pentru copii).
Lumină automată pe dinam AXA (se aprinde și se reglează în intensitate în funcție de condițiile de luminozitate) în față și în spate.

Compatibilitate

Pentru a fi vizibili la 360°, puteți adăuga lumini VIOO CLIP (vândute separat) pe dopurile ghidonului. Spaţii pentru antifurt de cadru şi antifurt pliabil.
Bicicletă compatibilă cu gama de bagaje mobile B'twin. Portbagajul răspunde normelor de siguranță și permite instalarea unui scaun pentru copii.

O bicicletă concepută pentru trasee zilnice în oraș

Bicicletă confortabilă, practică și fiabilă.
De exemplu: -furcă ușor curbată, pentru a absorbi vibrațiile.-elastic dublu în coș, pentru depozitarea antifurtului.-element reflectorizant în formă de Z, pe portbagaj, pentru a fi vizibili.
Apărătorile de noroi și protecția de lanț asigură protecție împotriva murdăriei legată de intemperii.

Suntem mândri să vă prezentăm această bicicletă...

...bicicleta a fost complet regândită. În spatele conceperii acestei biciclete se află o echipă de 4 persoane, multe prototipuri și teste desfășurate pe parcursul a 4 ani. Echipa noastră a dorit conceperea unei biciclete durabile, adică a unei biciclete ale cărei piese sunt 100% disponibile în magazinele noastre.În final, suntem mândri să vă prezentăm această bicicletă elegantă și confortabilă, pentru deplasările dumneavoastră în oraș.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Cadru
100% Oțel
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Garanție Garanţie pe viaţă pentru: cadru, pipă, ghidon şi furcă rigidă.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Bicicletă de oraş Elops 540
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#