DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8501166
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BICICLETE INIȚIERE CICLISM COPII 4-6 ANI

Bicicletă 16'' 900 City Aluminiu Albastru Copii BTWIN

BTWIN
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Produs conceput pentru ciclism.Bicicletă de 16", din aluminiu, concepută pentru copiii cu o înălțime între 105 - 120cm. Cântărește doar 7,3 kg, datorită componentelor sale din aluminiu! Protecție lanț, cadru și apărătoare de noroi. 2 culori disponibile.

Avantaje

Lejeritate Cântărește 7,3 kg, datorită cadrului, ghidonului și tijei de șa din aluminiu.
Învățare ușoară Cadru jos pentru a facilita urcarea.Compatibilă cu roţile ajutătoare de 16".
Controlul frânelor ''Stop easy", un sistem de frânare exclusiv adaptat pentru cei mici.
Utilizare ușoară Apărătoare de noroi, pentru a proteja de murdărie. Cric inclus.
Siguranța bicicletei Apărătoare lanț integrală, pentru a proteja copilul de elementele de transmisie.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Inovație Stop Easy: sistem de frânare brevetat, adaptat copiilor.

Frâne mai accesibile, pentru o manevrabilitate mai bună ("sistem Stop Easy"). Pentru o mișcare mai naturală, apăsarea pe maneta de frână se face paralel cu ghidonul. Permite o frânare cu 30% mai puternică comparativ cu sistemul clasic de frânare. Inovație a echipei B'twin, apreciată atât de copii, cât și de părinți.

Materialul și forma cadrului

Am ales aluminiul, pentru a crea o bicicletă ușoară. Aceasta cântărește 960 g. Aluminiul are și proprietăți anti-coroziune: nu ruginește, nici în cazul expunerii la umezeală sau nisip. Formă mai scurtă decât în cazul altor modele de 16": poziție dreaptă. Confortabilă și reactivă, ideală pentru a-i însoți pe cei mici în aventurile lor.

Roţi/cauciucuri

Cauciucuri prevăzute cu o cameră de aer (gonflabilă). Forma cauciucurilor asigură aderență pe diverse terenuri (drum, peluză, etc.).

Ce tipuri de frână?

Frânare eficientă datorită celor frâne cu saboţi de tip V-Brake.Aceste frâne sunt concepute din etriere echipate cu saboţi care aplică o presiune mai mult sau mai puţin puternică pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.

Se pot monta roţi ajutătoare?

Da, dacă este nevoie. Roțile ajutătoare Btwin de 16 inch sunt compatibile cu toate bicicletele noastre de această dimensiune. Practice, se fixează și se demontează fără unelte.

Confort?

Am ţinut cont de conformația copilului: lăţimea ghidonului şi diametrul mânerelor sunt concepute pentru cei mici. Şaua din spumă garantează confort.

Copilul creşte, bicicleta se reglează!

Șaua este reglabilă în înălțime (cu ajutorul unei chei BTR (imbus) 6), pentru a însoți creșterea copilului.
Înălţimea se poate regla între 47,8 și 60,6 cm.Bicicletele noastre respectă norma pentru biciclete copii (ISO 8098), motiv pentru care nu vă putem propune reglarea șeii cu un sistem fără unelte (quick release)

La ce serveşte protecția pentru transmisie?

Echipa noastră a acoperit elementele mecanice ale transmisiei (manivelă, lanţ, roată) pentru a nu permite copilului să le atingă şi să se rănească. Se previne astfel şi riscul de accidente şi de murdărire a hainelor. Stickerele sunt incrustate în plasticul protecției elementelor de transmisie, pentru un plus de rezistență în timp.

Design

Pentru modelul Racing, este disponibil și un model pe culoarea roșu, pentru o asemănare cât mai mare cu bicicletele de competiție. Design sportiv, ce va inspira aventurile celor mici. Pentru modelul City, am ales un design chic. Desenele amintesc de modelele unei celebre mărci de scutere. Un aspect ce le va fi pe plac atât celor mici, cât și celor mari.

De ce accesorii dispune bicicleta?

Claxon, lumini faţă/spate, catadioptri pe roţi (placă reflectorizantă fixată pe spiţe).

Dimensiune produs montat:

Lungime: 110 cm
Lățime: 48 cm. Înălţime: 68,5 cm.

Greutate

7,3 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Frame (for bike)
100% Aluminiu
Restricții de utilizare: Se recomandă purtarea căştii. Greutate maximă: 30 Kg
Mențiuni legale Atenţie! Nu se recomandă pentru copiii mai mici de 3 ani: există riscul ca elementele mici și detașabile să fie ingerate de către copii. A se folosi sub supravegherea unui adult, cu o cască și echipament de protecție.

Angajamentele noastre

Garanție Pe viaţă (cadru, ghidon, pipă).Disponibilitate piese de schimb: 2 ani.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri