INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8503873
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENT TRAIL RUNNING

Bețe Pliabile din carbon TRAIL Running Negru/Auriu EVADICT

EVADICT
Produs conceput pentru a vă stabiliza în timpul curselor de trail running la munte, pe trasee cu denivelări. Aveți nevoie de un imbold pentru cursele lungi de trail running, cu denivelări? Vă propunem această pereche de bețe foarte ușoare. Nu pierdeți mult timp din cursă: se pliază printr-un singur gest.

Avantaje

Compactare Depozitare ușoară a bețelor în rucsac sau vestă datorită celor 3 capete pliabile
Lejeritate Greutate: Beţe foarte uşoare: doar 282 g pentru 2 beţe de 110cm.
Viteza de acțiune Pliați și depliați bețele în timp record: mai puțin de 3 secunde.
Reducerea vibraţiilor Vibrațiile nu creează disconfort datorită fibrelor din carbon.
Stabilitate Vârful din carbid tungsten asigură aderență excelentă pe toate tipurile de teren
Prindere ergonomică Prindere bună în mână datorită mânerului gândit pentru a asigura confort.
Utilizare Reglați ușor curelușa pentru a fi bine susținut în timpul urcării.
Protecția conținutului Depozitați bețele într-o husă, pentru a evita umiditatea și coroziunea.

Informații tehnice

Ce mărime să alegem?

Pentru a alege mărimea potrivită a bețelor, coatele trebuie să formeze un unghi drept când le țineți în mână: - Înălțime de 155-170 cm = Bețe 110 cm.
- Înălțime de 171-181 cm = Bețe 120 cm.
- Înălțime de + 182 cm = Bețe 130 cm.

Bețe pentru economisirea timpului!

Priorități: depozitarea și desfacerea rapidă. Din acest motiv am conceput bețe foarte ușoare (282g perechea). Pentru a nu crea disconfort, bețele de 110 cm măsoară 37 cm când sunt pliate (40 cm la mărimea 130 cm și 43 cm la mărimea 130 cm). Asigură cele mai bune coborâri!

De ce folosim bețe de trail running?

Bețele de trail running au rolul de a vă ajuta în timpul urcărilor, asigurându-vă stabilitate și siguranță pe porțiunile tehnice. De asemenea, au rolul de stabilizare și amortizare în timpul coborârii.

Pliererea/deplierea bețelor

Beţele se depliază rapid, prin simpla apăsare a unui buton declanșator, chiar şi în timpul deplasării.

Bețe testate și aprobate!

Bețele au fost mai întâi testate în laborator pentru a le valida reziatența. Apoi, a fost teastată în condiții reale de practică, la munte, de către echipa de concepere. Rezultatele au permis comercializarea bețelor ușoare de trail running, din carbon, compacte, care se pliază/depliază rapid: mai puțin de 2 secunde pentru depliere și mai puțin de 3 secunde pentru pliere!

Mâner confortabil care se adaptează oricărei conformații

Mânerele bețelor sunt concepute din spumă EVA rezistentă și foarte confortabilă. Mărimea mânerului a fost conceput pentru a se adapta oricărei conformații. Acesta este mai lung pentru a le permite practicanților o prindere în mână în partea superioară a mânerului sau în cea inferioară (mai confortabilă). Acesta are și un design modern!

Care sunt tehnicile de alergare cu ajutorul bețelor?

Utilizarea bețelor pentru alergare este un exercițiu destul de tehnic, care necesită antrenament. Cu o tehnică greșită, un practicant de trail running (nivel începător) care folosește bețele, riscă să obțină efectul invers și să-și piardă energia.
Există 2 metode de a folosi bețele de trail running, în timpul urcării sau coborârii: simultan sau alternativ. Utilizarea uneia sau celeilalte variante depinde de înclinarea pantei și de locul disponibil pentru a pune bețele.

Tehnica de alergare, folosind bețele simultan

Alergarea folosind bețele simultan este o tehnică utilă mai degrabă în cazul unui traseu cu diferență de altitudine ridicată. Aceasta ajută la eliberarea coapselor prin ridicarea corpului până la forța brațelor sau la menținerea acestuia și eliberarea picioarelor în coborâre. Puteți face câțiva pași între fiecare înfigere a bețelor în pământ. Aplecați-vă corpul în față și înfigeți bine bețele în pământ.

Tehnica de alergare, folosind bețele alternativ

Tehnica de alergare folosind bețele alternativ este mai potrivită în momentul în care sunt mai puține locuri disponibile, iar pantele nu sunt foarte abrupte. Această tehnică necesită mai puțină putere și constă în alternarea piciorului drept, cu cel stâng. Brațul opus înfige bățul în față, în timp ce celălalt braț e în spate (în aer). În acest caz, este mai bine să nu împingeți bățul prea tare pentru a menține un ritm mai bun. Pentru această tehnică, este indicat să faceți pași mici.

Construcția și capacitatea de reparare a bețelor

Construcția bețelor este foarte ușoară: 60% fibre de carbon și 40% rășină (pentru lipirea fibrelor). Mânerul este conceput din 100 % EVA și curelușa cu chingi din 100 % poliester. Vârful conceput din carbură de turgsten este defiletabil și se poate schimba.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Shaft
40% Rășină, 60% Fibră de carbon
Mâner
100% Spumă EVA
Strap
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se usca după fiecare utilizare.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
Recomandări de stocare A se depozita în husa cu care acestea sunt prevăzute, într-un loc ventilat, ferit de umiditate și lumină.
Restricții de utilizare: A nu se utiliza pe timp de furtună.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsele Decathlon sunt testate de un grup de utilizatori în condiţiile de utilizare pentru care au fost concepute. Testele sunt coordonate și supravegheate de o echipă de ingineri. Bețele au primit din partea persoanelor externe, care au testat produsele, nota de 8,2/10.
Laborator:
bețele trec prin teste distructive în alborator (testul buckling) pentru a garanta rezistența acestora în timpul utilizării.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri