DECATHLON

Băutură Maltodextrină Pudră Lămâie 1KG

5499 RON
Ref. : 8561796

Produs conceput pentru a crește rezervele de energie, înaintea unei competiții mai lungi de 3 ore.

A se consuma timp de 3 zile înaintea competiției.

Aromă: Lămâie

Ridicare gratuită din magazin

+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Aport energetic

    1 doză = 33g de glucide.

    Reducerea oboselii

    Vitaminele B1, B3, B6 și C contribuie la combaterea oboselii musculare.

    Antioxidant

    Vitamina C este eficientă împotriva stresului oxidativ.

    Gust

    Apă cu lămâie, cu o intensitate scăzută a zahărului pentru a evita greața!

    Utilizare ușoară

    Înainte de a cumpăra un pachet de 1kg, încercați doza unică.

    Informații tehnice

    Pentru ce tip de sportivi?

    Produs conceput pentru toate tipurile de sportivi (triatleți, practicanți de maraton și trail running etc), care depun un efort mai mare de 3 ore. O doză de 34g se diluează în 500 ml de apă. A se consuma timp de 3 zile înaintea competiției. Două bidoane pe zi. Pachetul de 1 kg permite prepararea porțiilor pentru 5 competiții.

    Maltodextrină: Ce înseamnă? La ce folosește?

    Maltodextrina provine din hidroliză (dintr-un decupaj) de amidon de grâu sau mălai, ce permite formarea de molecule mici, care sunt ușor de digerat de către organism. - Înainte de efort, maltodestrina permite creșterea cantității de glicogen muscular. - În timpul efortului, acesta este o sursă de enrgie rapidă și nu provoacă greață datorită zahărului în cantitate mică. - După efort, este necesară reconstituirea cantității de glucoză.

    Produs conceput pentru rezistență la efort

    Maltodextrina este concepută pentru a pregăti sportivii pentru a rezista la un efort mai mare de 3 ore: triatlon, maraton,trail running etc*. Produs ideal pentru a asigura cantitatea de glicogen necesară. *Pentru mai puțin de 2 ore de efort, nu aveți nevoie de acest produs, deoarece antrenamentul, nutriția și hidratarea trebuie să fie normale.

    Formulă nouă

    Noua versiune a pudrei cu maltodextrină a fost concepută datorită vouă! Într-adevăr, intensitatea aromei sale exotice de fructe era prea pronunțată, iar intensitatea zahărului acestui produs îndulcit, era prea prezentă. "Am trecut la o aromă naturală de lămâie, pe care am redus-o și am eliminat îndulcitorul. În acest fel, cele două doze zilnice sunt ideale!", explică Mathilde, inginerul de produs pentru hidratare.

    Pentru două tipuri de sportivi

    - Pentru atleții de nivel avansat, formatul de 1kg este ideal, doarece conține cantitatea necesară pentru a pregăti 5 competiții (2 porții/zi, timp de 3 zile). - Sunteți un traitlet de nivel începător? Vă doriți doar să gustați din noua formulă? Plecați într-o călătorie lungă? Aceste 6 porții (2/zi, timp de 3 zile) sunt ideale pentru voi!

    În timpul competiției

    În timpul competiției, băuturile ISO și ISO+ conțin, de asemenea, maltodextrină: • Băutura ISO este adaptată pentru efortul mai mic de 3 ore. Se recomandă consumul de 30g, în 500 ml de apă. • Băutura ISO+ este protivită pentru efortul timp de 3 ore sau mai mult. Se recomandă consumul a 60 g de glucide pe oră, în timpul efortului sau o doză de 38g de ISO+ dizolvată în 500ml de apă, și completată de un gel sau un baton.

    Nutriția sportivă a viitorului: produse eco-responsabile, mai naturale și mai savuroase!

    Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Participarea la alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. În demersul de selectare a ingredientelor și a aditivilor, suntem interesați de problemele de etică, cele legate de mediu și de sănătate. Ușor, ușor, vom simplifica procesul. Ne dorim produse locale, care să fie cât mai naturale.”

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Preparat pudră, cu aport de glucide. Bogat în vitamina C. Sursă de vitamină B1, B3, B6. Gust de lămâie și lime. Fără gluten! Ingrediente: maltodextrină (98,3%), aromă naturală de citrice, vitamine B1, B3, B6 și C.Poate conţine urme de: ouă, sulfiţi, crustacee, muștar, peşte, țelină, fructe cu coajă, soia, lapte.

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se depozita într-un loc răcoros și uscat.Fără conservanţi. A se consuma în cursul zilei, după diluare.

    TESTE

    Acest produs a fost dezvoltat în laboratoarele Aptonia, timp de 18 luni.
    O sută de practicanți au fost invitați să guste această nouă aromă, înainte de competiție. Produsul a fost comercializat datorită validării primite din partea acestora.

    Aprobat de

    Produsul a fost validat de către nutriționistul nostru și de către cei o sută de practicanți care l-au testat.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri