INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 965988
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
HIDRATARE ȘI PREGĂTIRE

Băutură cu electroliți 0 calorii tablete lămâie 20 x 4g APTONIA

APTONIA
4.1/5
4.1/5

Gust : Lămâie

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a compensa pierderile de minerale în timpul antrenamentelor și competițiilor mai scurte de 3 ore. Electroliții compensează pierderea de minerale și permit evacuarea acidului lactic din corp, în timpul antrenamentelor și/sau competițiilor mai scurte de 3 ore.

Avantaje

Hidratare Comprimatele nu conțin glucide și nu sunt izotonice.
Aport energetic Aport de 7 kcal / 500 ml.
Reducerea oboselii Vitaminele B6, B12, şi C reduc oboseala.
Antioxidant Vitaminele C,B2 protejează celulele de stresul oxidativ.
Utilizare ușoară 1 comprimat este suficient pentru 500 ml de băutură sportivă.
Transportare ușoară Ușor și compact.
Compoziție 2 electroliți: Sodiu și magneziu. Conține ștevie.

Informații tehnice

Care sunt beneficiile electroliților

În timp ce faceți sport, transpirați, iar în apa pe care o transpirați, există minerale. Astfel, electroliții permit compensarea pierderilor de minerale (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, ceea ce se afșă și în tabletele noastre) și, prin urmare, nu au un aport de glucide/calorii.
Datorită electroliților, acidul lactic, deșeurile metabolice produse ca urmare a unui efort sunt evacuate, iar aciditatea corpului este redusă.

Electroliții sunt potriviți pentru tipul meu de practică?

”O tabletă de electroliți se poate transporta cu ușurință în buzunar și din acest motiv, pentru cicliști este foarte simplu de a prepara o doză, chiar în timpul cursei.” menționează Wim, șef de produs și sportiv. Și pentru a se potrivi deschizăturii bidoanelor tip flask (mai mică decât la bidoanele normale), am prevăzut tabletele cu o renură centrală: astfel, aceasta se poate rupe ușor în 2. Electroliții se pot folosi și pentru un antrenament de fitness, un meci de tenis etc.

O nouă formulă: gust dulce, dar fără zahăr

Pentru o alimentație sportivă mai naturală, am eliminat îndulcitor artificial din produsul vechi și l-am înlocuit cu ștevia, un extract de plante care nu a fost sintetizat în laborator. ”Este adevărat că ștevia are un gust dulce, fără a conține zahăr. Și pentru că ne plac produsele care nu conțin zahăr, dar au un gust bun, ștevia ni se pare o alternativă foarte bună.” spune Mathilde, inginerul de produs.

Băutură efervescentă

Cine nu a experimentat această experiență greșită, de a bea dintr-un bidon în timp ce a uitat că conținutul său este efervescent?! Cu sigurnață un număr mare de persoane a trecut prin această experiență! Vrem să vă amintim că electroliții sunt ușor eferveșcenți. Astfel, când umpleți bidonul, lăsați un pic mai mult tetina deschisă. În acest mod, puteți evita o experiență neplăcută!

La ce folosesc toate aceste ingrediente?

- Sorbitolul este un agent de încărcare. - Acid citric pentru gust și efervescență. - Bicarbonat de sodiu pentru aport de sodiu. - Clorură de potasiu pentru aport de potasiu. - Oxid de magneziu pentru aport de magneziu. - Carbonat de calciu pentru aport de calciu. - Vitaminele B2, B6, și C contribuie la reducerea oboselii. Vitamina C este un antioxidant, iar vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal. - Ștevia are intensitatea zahărului.

Tabel nutrițional

Tabel nutriţional: 100g | 4g (=1 baton) Valoare energetică: 758 kJ - 181 Kcal | 30kJ - 7kcal Grăsimi: Grăsimi: 0 g/0 g, dintre care acizi grași: 0 g | 0 g, 35g | 1,4g, dintre care zaharuri: 0g/0g. Proteine: 0 g | 0 g. Sare: 15,6g | 0,63g Magneziu: 1406 mg (375%)* | 56,3 mg (15%)* Potasiu: 2500mg (125%)* | 100,0mg (5%)* Calciu: 1000 mg (125%)* | 40,0 mg (5%)* Vitamina C: 600 mg (750%)* | 24 mg (30%)* Vitamina B1: 8,3 mg (750%)* | 0,33 mg (30%)* Vitamina B2: 11 mg (750%)* | 0,42 mg (30%)* Vitamina B6: 11 mg (750%)* | 0,42 mg (30%)* . *% aport zilnic de referință. PH: 4.0 - 4.5

Greutate

0,12 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se păstra într-un loc răcoros şi uscat. A se reînchide bine după utilizare.
Restricții de utilizare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produs aprobat de nutriționistul nostru și de persoanele care l-au testat.
Testare produs Produsele sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri