INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8545105
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
PROTEINE ȘI SUPLIMENTE ALIMENTARE

Baton VEGAN proteine fructe de pădure DOMYOS

DOMYOS
4.1/5
4.1/5
Decathlon
Produs conceput pentru a-i ajuta pe practicanții de bodybuilding să-și atingă obiectivele. La bucată. Batonul VEGAN PROTEIN BAR zmeură/nucă de cocos conține 20 g de proteine. Este un aliat 100% vegetal și sprijină dezvoltarea/întreținerea masei musculare!

Avantaje

Dezvoltare şi întreţinere musculară 19 g de proteine/baton.

Informații tehnice

De ce să consumăm batoane de proteine?

Nu este întotdeauna ușor să oferi organismului toate proteinele de care are nevoie pentru a recupera și stimula creșterea musculară după antrenamente intense.
Batonul VEGAN PROTEIN BAR este potrivit pentru orice sportiv, care nu consumă decât proteine vegetale sau pentru a varia proteinele din lapte.

Când să consumăm batoane de proteine?

Consumate după antrenamente, batoanele bogate în proteine permit susținerea și dezvoltarea musculară: o bună alternativă la shake-ul proteic! Puteţi lua un baton pe post de gustare. Veţi fi mulţumit!

Pot să consum aceste batoane dacă vreau să pierd în greutate?

Batonul nu înlocuieşte o masă. Acesta nu trebuie să înlocuiască alimentaţia normală. Fiecare baton conține 20,4 g de glucide pentru 2,6 g de zahăr! Calculează-ți aportul zilnic, pentru a fi sigur că acesta corespunde obiectivelor tale!

Sfaturi de utilizare


În completarea activităţii fizice, este importantă alimentaţia variată şi echilibrată, precum şi un mod de viaţă sănătos. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficienţă renală sau hepatică, femei însărcinate, persoane sub 14 ani. A se respecta doza zilnică recomandată.

Tabel nutrițional

Tabel nutrițional: 100g | baton de 60 g Energie: KJ: 1740 | 835 Kcal: 333 | 200 Grăsimi: 9,3 g | 5,6 g Dintre care acizi grași saturați: 5,2 g | 3,1 g Glucide: 34g | 20,4g Dintre care zaharuri: 4,4g | 2,6g Proteine: 32g | 19g Sare: 1,1 g | 0,66 g

Greutate

0,06 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat, la 15-22°C.
Restricții de utilizare: Insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani.

Angajamentele noastre

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri