INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8560493
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton Proteic AFTER SPORT VEGAN Fructe de pădure 5x40g APTONIA

APTONIA
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 28/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 28/06/2021 14,99LEI
Conceput pentru recuperarea după un efort intens sau prelungit. Baton bogat în glucide. A se consuma la 30 de minute după efort. Consumați împreună cu o băutură de recuperare.

Avantaje

Aport energetic 160kcal / 18g de glucide pe baton.
Concentraţie de proteine 10 g proteine / baton.
Compoziție Fără proteine animale. Cu proteine vegetale.

Informații tehnice

PRODUS CONCEPUT PENTRU RECUPERARE

Pentru eficiență garantată, recomandăm să consumați un baton în cele 30 de minute de după efort. De ce glucide? Glucidele contribuie la recuperarea unei funcții musculare normale, după un efort fizic intens și/ sau prelungit, ce cauzează oboseală musculară și scăderea cantității de glicogen din mușchii scheletici. De ce proteine? Proteinele favorizează reconstrucția fibrelor musculare deteriorate de efort.

Cu ce pot completa?

Apa este esențială pentru rehidratare. Sodiul permite absorbția mai eficientă a glucidelor. Bicarbonații reduc aciditatea. De aceea, recomandăm apă cu un conținut bogat de bicarbonat și sodiu.

În ce cazuri trebuie să consum alimente/ băuturi de recuperare?

Prea mult nu înseamnă neapărat mai bun! Recuperarea nu este neapărat necesară după antrenamente scurte sau dacă masa conține glucide, proteine și antioxidanți.

"CU CÂT MAI MULTE PROTEINE, CU ATÂT MAI BINE" ; "PROTEINELE WHEY, MAI BUNE PENTRU RECUPERARE". IDEI PRECONCEPUTE!

Nu are sens să consumați prea multe proteine. Recuperarea și reconstrucția musculară nu vor fi mai eficiente dacă vom crește doza de proteine. Un aport izolat de proteine nu asigură o recuperare mai bună. Veți obține un efect mai bun asociind proteinele cu glucidele.

Recomandăm hidratarea consecventă (aproximativ 500ml de apă pe oră).

În completarea unei activităţi fizice, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.Hidratați-vă constant.

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale :100g | 40g (=1 baton) Valoare energetică : 400kcal- 1681kJ | 160kcal - 672kJ Grăsimi: 12,0 g | 4,8 g, din care acizi grași saturaţi : 1,9 g | 0,8 g, Glucide: 46,0g | 18,0g , dintre care zahăr: 19,0g | 7,6g Fibre: 3,8g | 1,5g. Proteine: 25,0 g | 10,0 g. Sare : 0,42g | 0,17g.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat și răcoros.
Restricții de utilizare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Mențiuni legale Pentru recuperare optimă, se recomandă acumularea a 4 g de glucide/ kg greutate corporală, în cele 4-6 ore după oprirea antrenamentului. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică, femeilor însărcinate și copiilor sub 14 ani.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsele Aptonia sunt aprobate de nutriționistul nostru și de persoanele care l-au testat.
Testare produs Produsele sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri