DOMYOS

Baton proteine BASIC

899 RON
Ref. : 8517437

Produs conceput pentru antrenamente sau orice moment al zilei. Se vinde la bucată.

Luaţi batonul pretutindeni! Ideal pentru a susține efortul din timpul exercițiilor de body building. Includeți proteinele în dieta voastră zilnică.

Ridicare gratuită din magazin

+ 8 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Dezvoltare şi întreţinere musculară

    19 g de proteine/baton

    Informații tehnice

    De ce să consumăm batoane de proteine?

    Uitaţi de gustările adesea bogate în grăsime şi slabe în proteine!

    Un sportiv trebuie să fie riguros cu alimentaţia sa şi igiena, astfel că batonul conţine 19 g proteine (proteinele participă la susţinerea şi dezvoltarea musculară).
    Batoanele sunt o adevărată sursă de energie, deoarece conţin 26,4g glucide.

    De ce să consumăm batoane de proteine?

    Pot înlocui shake-ul de după antrenamente. Shake-ul Whey are avantajul de a se asimila mai repede. Aceste batoane bogate în proteine permit susţinerea şi dezvoltarea musculară.
    Puteţi lua un baton pe post de gustare.

    Pot să consum aceste batoane dacă vreau să pierd în greutate?

    Batonul nu înlocuieşte o masă. Acesta nu trebuie să înlocuiască alimentaţia normală. Susţine dieta şi ajută la dezvoltarea musculară. Dacă sunteţi într-o perioadă de pierdere în greutate, nu uitaţi că batoanele conţin o cantitate deloc neglijabilă de glucide.

    Sfaturi de utilizare


    În completarea activităţii fizice, este importantă alimentaţia variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se respecta doza zilnică recomandată. Se recomandă hidratarea consecventă.

    Garanție

    2 ani

    Greutate

    0.06 kg

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Ingrediente: Sirop de fructoză, sirop de glucoză, înveliș din ciocolată cu lapte 17% (zahăr, pudră de lapte, unt de cacao, pastă de cacao, lecitină din soia: emulsifiant, extract de vanilie) colagen hidrolizat, proteină din lapte, proteină whey concentrat, izolat de proteină din soia, glicerol: umectant, ulei de palmier, pudră de cacao cu nivel redus de grăsimi, aromă. Ingredientele pentru învelișul de ciocolată, hidrolisatul de colagen, proteinele din lapte, proteinele din soia și pudra de cacao cu conținut scăzut de grăsimi nu provin din Germania. Fabricat în Germania.

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    A se păstra într-un loc uscat, la 15-22°C.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri