INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 965808
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton BIO cu semințe și migdale fără gluten X3 APTONIA

APTONIA
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru antrenamente mai scurte de 3 ore. Conceput pentru un efort de rezistență, batonul bio, cu semințe și fără gluten este ideal pentru antrenamentele mai scurte de 3 ore.

Avantaje

Aport energetic Aport de 163kcal / 10g de glucide pe baton.
Compoziție Produs Bio, ce nu conține gluten și ulei de palmier.
Antioxidant Vitamina C protejează împotriva efectelor oxidante ale stresului.
Transportare ușoară Se poate transporta în buzunar.

Informații tehnice

Un baton certificat bio

Pentru că împărtășim virtuțiile bio, ne-am decis să lansăm o astfel de gamă! Astfel, în gama bio 2021 este inclus batonul cu semințe, gelul energy cu fructe și batonul energy date.
Batonul cu semințe este certificat bio, în toate etapele sale de fabricare, prin etichete Écocert® (pentru noi) și Certifood® (pentru furnizorul nostru spaniol). Pe scurt, produsele noastre sunt naturale și conțin puține ingrediente: atât cât trebuie!

Un baton cu mai puțin zahăr!

La fel cum indică și numele, scopul batonului cu semințe nu este doar de a vă aduce un aport de zahăr, ci și de lipide. Chiar dacă zahărul este sursa noastră de energie numărul 1 în sport, lipidele nu sunt mai puțin importante. ”Acest baton este ușor dulce. Gama noastră este deja plină de produse dulci, iar acest baton îți permite să mănânci și altceva. Într-adevăr, la un moment dat, prea mult zahăr poate provoca greață”, spune Wim, șeful de produs.

Acest baton este potrivit pentru tipul meu de practică sportivă?

Batonul cu semințe se transportă ușor în buzunar, în timpul antrenamentelor sau a competițiilor mai scurte de 3 ore. Indiferent dacă practicați ciclism, trail running, alergare, triatlon, înot, drumeție etc., puteți consuma acest baton dacă aveți intoleranță sau sunteți sensibili la gluten. De altfel, dacă sunteți deja adeptul sau vă doriți să mâncați bio, natural, gurmand și crocant, batonul cu semințe și migdale vă va încânta papilele gustative!

Batonul conține vitamina C?

Pentru ca batonul să aibă proprietăți antioxidante (pentru a combate oboseala musculară),inițial ne-am gândit să adăugăm vitamina C. Dar aceasta este considerat un aditiv, iar aditivii sunt interziși în produsele bio. Astfel a trebuit să găsim o alternativă care să fie la fel de eficientă. Așa că am ales acerola: bogată în vitamina C, aceasta ne-a permis să obținem un produs la înălțimea așteptărilor noastre!

Informații despre ingrediente

”Pentru a reduce impactul asupra mediului, am optat pentru ingrediente ale căror origini sunt logice. Altfel spus, climatul trebuie să permită și să fie propice cultivării ingredientelor în cauză” explică Juliette, inginer de produs. Astfel, putem menționa că migdalele provin din California și Australia, acerola este produsă în Brazilia, iar fulgii de ovăz sunt cultivați în Germania.

La ce folosesc toate aceste ingrediente?

- Semințele, migdalele, siropul de orez, fulgii de ovăz și mierea pentru energie. - Semințele și migdalele pentru gust și efect crocant.
- Sirop de orez deshidratat și ulei de floarea-soarelui pentru textură. - Suc de acerola sub formă de pudră, pentru vitamina C, un antioxidant care permite reducerea oboselii musculare. - Extract bogat în tocoferol este, la rândul său, un auxiliar tehnologic/de fabricare.

Importanța mestecatului

De ce să mestecați un baton de cereale în loc de a înghiți un gel? Ei bine, imaginați-vă că mestecarea activează enzimele digestive, și, prin urmare, gigestia. Proces vital, uneori perturbat în timpul activității fizice. Astfel, nu este necesar să renunțați la geluri sau alte alimente ușor de mestecat, dar este necesar să le alternați cu un baton de cereale, spre exemplu!

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 35g (=1 baton) Valoare energetică : 2260 kJ - 543 kcal | 678 kJ - 163 kcal. Grăsimi: 36 g/11 g, dintre care acizi grași: 4,6 g/1,4 g. Glucide: 34g | 10g, dintre care zaharuri: 14g/4,2g. Proteine: 17 g | 5,1 g. Sare: 0,02g | <0,01g Vitamina C: 0,40mg (50%)*/0,12mg (15%)* *% aport zilnic de referință.

Greutate

0,109 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare Batonul bio cu semințe și fără gluten se consumă rapid după deschidere și se depozitează, de preferință, într-un loc uscat și ferit de lumină.

Angajamentele noastre

Aprobat de Batonul bio, fără gluten, cu semințe și migdale a fost apreciat de cei 62 de sportivi, de nivel avansat sau începător: cicliști, atleți, alergători etc.
Testare produs Acest produs a fost testat de un grup de 62 de sportivi, în condiții reale de practică, în antrenamente de rezistența.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri