INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8518640
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton CRUNCHY RECOVERY BAR 4 x 55g Banane și Caramel APTONIA

APTONIA
4.5/5
4.5/5

Gust : Ciocolată / Banană

Decathlon
Produs conceput pentru o mai bună recuperare după efortul intens și de lungă durată. Tocmai ați terminat un antrenament intens? Batonul asigură recuperare rapidă pentru a fi pregătit de o nouă cursă.

Avantaje

Aport energetic Asigură energie echivalentă a 230 kcal - 234 kcal în funcţie de aromă.
Concentraţie de proteine Conține între 16 și 17g de proteine din lapte/ baton (în funcție și de aromă).
Reducerea oboselii Vitaminele B6, B12, şi C reduc oboseala.
Antioxidant Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Contribuie la randamentul energetic Vitaminele , C, B12 și B6 contribuie la obținerea unui metabolism echilibrat.

Informații tehnice

Produs pentru recuperare

Pentru a fi eficient, se recomandă cpnsumul batonul la o jumătate de oră după terminarea antrenamentului. De ce conține glucide? Glucidele contribuie la recuperarea normală a funcțiilor musculare (contracție) după un efort fizic foarte intens și prelungit, ce determină apariția oboselii musculare și diminuare a glicogenilor din muschii scheletici. De ce conține proteine? Proteine ajută la reconstriurea fibrelor musculare afectate din cauza efortului.

Ce pot consuma pe lângă baton?

Apă pentru rehidratare, prin creșterea intervalului între doze;sodiu pentru hidratare și pentru a absorbi mai bine glucidele; Bicarbonați pentru reducerea acidității. Se recomandă apa boagată în bicarbonați și sodiu.

Când trebuie să consum batonul de recuperare?

Ce-i prea mult strică! Batonul pentru recuperare nu este absolut necesar după un antrenament scurt și ușor sau dacă următoarea masă este într-o oră (Atenție! Aceasta trebuie să fie suficien de bogată în glucide, proteine și antioxidanți).

Cu cât mai multe proteine, cu atât mai bine!” ”Concentratul este mai bun pentru recuperare!”Opriți-vă din a gândi așa!

Este inutil să consumați prea multe proteine. Recuperarea musculară nu va fi mai bună dacă consumăm mai mult de 20 g de proteine. Un aport redus de proteine nu asigură o recuperare optimă. din contră, pentru a asigura recuperarea musculară și refacerea mai bună a glicogenului muscular, trebuie să asociați glucidele cu proteinele.

Recomandări

În completarea unei activităţi fizice, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.Hidratați-vă constant!

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g / 55g (=1 baton). Valoare energetică .: 1753kJ - 418kcal / 964kJ - 230kcal Grăsimi: 18 g / 9,7 g, dintre care acizi grași: 11 g / 6,3 g. Glucide: 35g / 19g, dintre care zahăr: 19g / 10g. Proteine: 31g / 17g. Sare: 0,49g / 0,27g. Vitamine B1 0,30mg (28%)* / 0,17mg (15%)*. Vitamine B6 0,44mg (31%)* / 0,24mg (17%)*. Vitamine B12 0,89µg (36%)* / 0,49µg (20%)*. Vitamine C 25,1mg (31%)* / 13,8mg (17%)*. Zinc 3,05mg (31%)* / 1,68mg (17%)*. *% aport zilnic de referință.

Greutate

0,22 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat și răcoros.
Restricții de utilizare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Mențiuni legale Pentru recuperare optimă, se recomandă acumularea a 4 g de glucide/ kg greutate corporală, în cele 4-6 ore după oprirea antrenamentului. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficiență renală, hepatică, femeilor însărcinate și copiilor sub 14 ani.

Angajamentele noastre

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri