Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8518593
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton de Cereale cu Cocos Învelit în Ciocolată 6x30 g APTONIA

APTONIA
4.6/5

Gust : Ciocolată / Nucă de cocos

Decathlon
până la 9,99LEI -%

de la

9,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 55,50LEI / Kg

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
9,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 9,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 55,50LEI / Kg

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru antrenamente de mai puțin de 3 ore, pentru alergare sau mers cu bicicleta. Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Avantaje

Aport energetic Asigură energie echivalentă a 133 kcal și 138 kcal în funcţie de aromă.
Deschidere/ închidere Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.
Transportare ușoară Se poate transporta în buzunar.
Compoziție Nu conține ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: siropul de glucoză a fost înlocuit cu cel de orez, iar stratul de ciocolată a fost diminuat. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: fără ulei de plamier!

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia,

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când producem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce folosim acești aditivi. Am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

O nouă rețetă

Știm ce produse folosim și de ce! Spre exemplu, extractul de tocoferol, prezent în mici cantități (<0,05%), ce a fost adăugat în urma înlocuirii uleiului de palmier cu ulei de floarea-soarelui, pentru ca batonul să nu aibă un gust rânced. De altfel, tocoferolul este un extract natural de origine vegetală foarte bogat în vitamina E.

O nouă rețetă și un nou aspect.

Format mult mai practic: pachetul conține 6 batoane în loc de 5. Și pentru o utilizare mai ușoară, am schimbat ambalajul. Astfel se deschide mult mai ușor!

Baton învelit în ciocolată

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii. Echipa noastrăa analizat o nouă formulă. Cu o provocare: Am adus mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Anne-Sophie, șef de produs și Clara, responsabil dialog.

Baton conceput pentru antrenamente de intensitate mică spre medie. Am dorit un produs adaptat la sport, dar și gustos.
Baton învelit în ciocolată. Pentru a nu se topi, trebuie transportat în geantă sau rucsac. În încheiere?

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 30g (=1 baton)
Valoare energetică: 1922kJ - 459kcal | 577kJ - 138kcal
Grăsimi: 20 g | 6,0 g, dintre care acizi grași saturaţi: 13 g | 3,9 g, Glucide: 62g | 19g , dintre care zahăr: 32g | 9,6g. Fibre alimentare: 3,5g | 1,1g.
Proteine: 5,9 g | 1,8 g.
Sare: 0,21g | 0,06g.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție Baton de cereale învelit în ciocolată cu lapte și nucă de cocos. Ingrediente: cereale 30,5% (fulgi de ovăz*, făină de grâu*, făină de orez), ciocolată cu lapte 30% (zahăr, unt de cacao, lapte pudră, pastă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia și de floarea-soarelui, extract de vanilie), sirop de orez, nucă de cocos 7%, ulei de floarea-soarelui, dextroză, zahăr, sare, aromă naturală, emulsifiant: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Cerealele, ciocolata cu lapte, nuca de cocos nu provin din Spania.
Recomandări de stocare Baton învelit în ciocolată! A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia. 30 de practicanți au fost invitați să încerce fiecare aromă în timpul efortului. Acest produs este comercializat datorită validării primite din partea acestora.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri