INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8521976
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton Cereale Naturale Clak 6 x 21g APTONIA

APTONIA
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 29/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 30/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru antrenamentele de ciclism și trail running (mai mici de 3 ore). Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Avantaje

Aport energetic 81 kcal / baton.
Deschidere/ închidere Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.
Transportare ușoară Se poate transporta în buzunar.
Compoziție Conține 5 cereale: ovăz, grâu, porumb, secară și orez. Fără ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: datorită înlocuirii siropului de glucoză cu siropul de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? Am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: nu mai conține ulei de plamier!

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos.

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când concepem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce-i folosim. Ne-am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, ne-am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

Baton de cereale

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii sportive. Echipa noastră a gândit o nouă formulă. Provocarea: a da mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Compoziție, origine și reglementare.

Batoane fabricate în Spania. Norma antidopaj? Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.

În drum spre nutriția sportivă a viitorului: eco-responsabilă și mult mai savuroasă!

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, mediul înconjurător și sănătatea. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, ușor, ușor.”

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 21g (=1 baton) Valoare energetică: 384kcal - 1624kJ | 81kcal - 341kJ Grăsimi: 6,4 g | 1,3 g, dintre care acizi grași saturaţi: 0,8 g | 0,2 g. 75,0 g | 16,0 g, dintre care zahăr: 22,0 g | 4,6g. Fibre alimentare: 3,4g | 0,7g. Proteină: 5,0 g | 1,1 g. Sare: 0,5g | 0,11g *% aport zilnic de referință.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timpul efortului fizic. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri