INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8518624
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton de Cereale Clak cu Ciocolată 21 g APTONIA

APTONIA
4.5/5
4.5/5

Gust : Ciocolată

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 29/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 29/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 29/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru antrenamente de trail running sau ciclism, mai scurte de 3 ore. Ai nevoie de un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Avantaje

Aport energetic Aport de 83 - 88 kcal /baton.
Deschidere/ închidere Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.
Transportare ușoară Se poate transporta în buzunar.
Compoziție Conține 5 cereale: ovăz, grâu, porumb, secară și orez. Fără ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr, datorită înlocuirii siropului de glucoză, cu siropul de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu asigură un aport energetic.Spre exemplu, am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași, dar mai ales, am eliminat uleiul de plamier.

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este de a crea un produs asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când concepem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce folosim și de ce. Ne-am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

Baton de cereale

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii sportive. Astfel, echipa noastră s-a îndreptat către o nouă rețetă, care a adus mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane. Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!

Origine și reglementare

Produs fabricat în Spania. Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001, la data fabricației lotului.

În drum spre nutriția sportivă a viitorului: eco-responsabilă și mult mai savuroasă!

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, protejarea mediului înconjurător și a sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 21g (=1 baton) Valoare energetică: 393kcal - 1658kJ | 83kcal - 348kJ Grăsimi: 8,8 g | 1,8 g, dintre care acizi grași: 3,4 g | 0,7 g, Glucide: 70,0g | 15,0g, dintre care zahăr: 28,0g | 5,9g. Fibre alimentare: 5,5g | 1,2g. Proteine: 5,8 g | 1,2 g. Sare: 0,34g | 0,06g *% aport zilnic de referință.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Recomandări de stocare A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timp ce depuneau efort fizic. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri