DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8518594
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton de Cereale cu Fructe de Pădure Învelit în Ciocolată Albă 6x30 g APTONIA

APTONIA
4.7/5
4.7/5

Gust : Ciocolată albă / Fructe roșii

Decathlon
până la 11,99LEI -%

de la

11,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 66,61LEI / Kg

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
11,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 11,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 66,61LEI / Kg

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru antrenamente de mai puțin de 3 ore, pentru alergare sau mers cu bicicleta. Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Avantaje

Aport energetic Asigură energie echivalentă a 133 kcal și 138 kcal în funcţie de aromă.
Deschidere/ închidere Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.
Transportare ușoară Se poate transporta în buzunar.
Compoziție Nu conține ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: siropul de glucoză a fost înlocuit cu cel de orez, iar stratul de ciocolată a fost diminuat. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? Am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: nu mai conține ulei de plamier!

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos.

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când concepem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce-i folosim. Ne-am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, ne-am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

O nouă rețetă

Știm ce produse folosim și de ce! Spre exemplu, extractul de tocoferol, prezent în mici cantități (<0,05%), ce a fost adăugat în urma înlocuirii uleiului de palmier cu ulei de floarea-soarelui, pentru ca batonul să nu aibă un gust rânced. De altfel, tocoferolul este un extract natural de origine vegetală foarte bogat în vitamina E.

O nouă rețetă și un nou aspect.

Format mult mai practic: pachetul conține 6 batoane în loc de 5. Și pentru o utilizare mai ușoară, am schimbat ambalajul. Astfel se deschide mult mai ușor!

Baton învelit în ciocolată

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii sportive. Echipa noastră a gândit o nouă formulă. Provocarea: a da mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Anne-Sophie, șef de produs și Clara, responsabil comunicare

Baton conceput pentru antrenamente de intensitate redusă spre medie. Am dorit un produs adaptat la sport, dar și gustos.
Baton învelit în ciocolată. Pentru a nu se topi, trebuie transportat în geantă sau rucsac. În încheiere? "Îmi place combinația de ciocolată neagră și fructe de pădure!"

Compoziție și origine

”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii, în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, mediul înconjurător și sănătatea. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, ușor, ușor.” Batoane fabricate în Spania.

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale:100g | 30g (=1 baton)
Valoare energetică: 1887kJ - 450kcal | 566kJ - 135kcal
Grăsimi: 18 g | 5,4 g, dintre care acizi grași: 9,4 g | 2,8 g, Glucide: 65g | 20g , dintre care zahăr: 36g | 11g . Fibre alimentare: 2g | 0,6g.
Proteine: 5,9 g | 1,8 g.
Sare: 0,19g | 0,06g.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție Baton de cereale învelit în ciocolată albă, cu merișoare și bucăți de căpșune. Ingrediente: cereale 33,5% (fulgi de ovăz*, făină de grâu*, făină de orez), ciocolată cu lapte 30% (zahăr, unt de cacao, lapte pudră, pastă de cacao, emulsifiant : lecitină de soia și de floarea-soarelui, extract de vanilie), sirop de orez, banană deshidratată 2%, ulei de floarea-soarelui, merișoare deshidratate 1%, glucoză, aromă naturală, sare, emulsifiant: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Poate conţine urme de fructe cu coajă, arahide şi sulfiți. Cerealele, ciocolata albă, căpșunele uscate și merișoarele uscate nu provin din Spania.
Recomandări de stocare Baton învelit în ciocolată! A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia. 30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timpul efortului fizic. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri