Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8518605
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BATOANE, GELURI ȘI RECUPERARE

Baton de Cereale cu Fructe de Pădure Învelit în Ciocolată Albă 30g APTONIA

APTONIA
4.5/5

Gust : Ciocolată albă / Fructe roșii

Decathlon
până la 2,79LEI -%

de la

2,79LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 93,00LEI / Kg

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
2,79LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 2,79LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice 93,00LEI / Kg

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru antrenamente de mai puțin de 3 ore, pentru alergare sau mers cu bicicleta. Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Avantaje

Aport energetic Y Oferă un aport de 133 kcal (fructe roşii), 135 kcal (banane).
Deschidere/ închidere Y Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.
Compoziție Nu conține ulei de palmier.
Transportare ușoară Y Ambalaj nou, ce asigură o utilizare ușoară!

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: siropul de glucoză a fost înlocuit cu cel de orez, iar stratul de ciocolată a fost diminuat. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: fără ulei de plamier!

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia,

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când producem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce folosim acești aditivi. Am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

O nouă rețetă

Știm ce produse folosim și de ce! Spre exemplu, extractul de tocoferol, prezent în mici cantități (<0,05%), ce a fost adăugat în urma înlocuirii uleiului de palmier cu ulei de floarea-soarelui, pentru ca batonul să nu aibă un gust rânced. De altfel, tocoferolul este un extract natural de origine vegetală foarte bogat în vitamina E.

O nouă rețetă și un nou aspect.

Format mult mai practic: pachetul conține 6 batoane în loc de 5. Și pentru o utilizare mai ușoară, am schimbat ambalajul. Astfel se deschide mult mai ușor!

Baton învelit în ciocolată...

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii. Echipa noastră a analizat o nouă formulă. Cu o provocare: Am adus mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Anne-Sophie, șef de produs și Clara, responsabil dialog.

Baton conceput pentru antrenamente de intensitate mică spre medie. Am dorit un produs adaptat la sport, dar și gustos.
Baton învelit în ciocolată. Pentru a nu se topi, trebuie transportat în geantă sau rucsac. În încheiere?

Tabel nutrițional

Valori nutriţionale :100g | 30g (=1 baton)
Valoare energetică : 1887kJ - 566kcal | 450kJ - 135kcal
Grăsimi: 18 g | 5,4 g, dintre care acizi grași: 9,4 g | 2,8 g, Glucide: 65g | 20g , dintre care zahăr: 36g | 11g . Fibre alimentare: 2,0g | 0,6g.
Proteine: 5,9 g | 1,8 g.
Sare: 0,19g | 0,06g.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție Baton de cereale învelit în ciocolată albă, cu merișoare și bucăți de căpșuni. Ingrediente: cereale 33,5% (fulgi de ovăz*, făină de grâu*, făină de orez), ciocolată albă 30% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, emulsifiant: lecitină de soia și de floarea-soarelui, extract de vanilie), sirop de orez, căpșuni deshidratate 2%, ulei de floarea-soarelui, merișoare deshidratate 1%, zahăr, glucoză, ulei de cocos, aromă naturală, sare, agent de emulsifiere: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Cerealele, ciocolata albă, căpșunile și merișoarele deshidratate nu provin din Spania.
Recomandări de stocare Baton învelit în ciocolată! A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia. 30 de practicanți au fost invitați să încerce fiecare aromă în timpul efortului. Acest produs este comercializat datorită validării primite din partea acestora.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri