INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8492573
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEȚE DRUMEȚIE, TREKKING

Băț reglabil rapid și precis de drumeție la munte MH500 verde FORCLAZ

FORCLAZ
4.6/5
4.6/5

Culoare : Verde Măslină‎

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 29/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru drumeție sau trekking la munte (practicare consecventă), pe teren accidentat sau abrupt. Reglare ușoară și confortabilă. Se desface și se pliază dintr-o singură mișcare.

Avantaje

Prindere ergonomică Mâner din spumă densă 3D. Mâner confortabil. Capăt moale.
Reglabil Blocare externă, push-pin automat.Ajustare precisă și rapidă.De la 105 la 130 cm
Greutate 240 g/ băț.
Compactare 3 segmente. Lungime pliat: 56 cm.Lățime pliat: aprox. 5 cm.
Rezistenţă Aluminiu 7075-T6 / 6061-T6.Diametru tub 18/16/14mm. Vârf din tungsten.
Compatibilitate Rozată de vară inclusă, detașabilă, ușor de înlocuit.
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Conceput și validat la sediul nostru, aflat la poalele masivului Mont Blanc.Sistem de strângere cu blocare externă, pentru reglare precisă și rapidă. Combinat cu un push-pin care se depliază și se pliază automat.Am proiectat un mâner care permite mai multe tipuri de prindere:de-a lungul tubului, pentru urcare, de curelușă, pentru sprijin eficient, de capăt, pentru coborâre. Și utilizăm cel mai bun aluminiu 7075-T6, pentru greutate redusă.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

Antebraţul trebuie să fie perpendicular pe băţ. Pentru reglarea lungimii: deschideți maneta de blocare externă, glisați tubul la lungimea dorită și închideți maneta.Trageți complet partea inferioară până când push-pin-ul este blocat.Nu depășiți semnul STOP, pentru a evita ca bățul se rupă

Recomandări de utilizare

Bețele de drumeție sunt concepute pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bețelor în poziție strânsă.Dacă veți constata că bățul nu este suficient de ferm, rotița de blocare trebuie reglată.Deschideți maneta și înșurubați butonul cu un sfert de tură sau chiar cu o jumătate. A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Nu recomandăm să ungeți bețele.

De ce vindem la bucată?

La Decathlon, am decis să vindem bețele de drumeție / trekking la bucată.Pe de o parte, din motive de utilizare.Unele persoane doresc doar să folosească un singur băț.Acest fapt răspunde la nevoile utilizatorilor.Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să răscumpărați un singur băț în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat și adaptate acestui model.

Vârfuri băț drumeție: Ref: 8580865.
Rozete vară: Ref: 8503854. Rozete iarnă: Ref: 8503857.
Vârf de înlocuire: Ref: 8577675

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Shaft
100% Aluminiu
Mâner
100% EVA
Recomandări de stocare În timpul depozitării, slăbiți elementele de strângere.A se păstra la loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Teste pe terenPe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, validăm confortul, reglarea ușoară, vibrațiile etc.
În timpul testelor pe teren, validăm rezistența produsului pe o distanță de 500 km.
Testare produs Pentru a ne asigura că bețele sunt adaptate pentru drumeție la munte, le-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, pentru a verifica rezistența la compresie, flexiunea în 3 puncte, dar și rezistența la ruptură.Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Băț reglabil MH500 VERDE
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#