INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493720
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEȚE DRUMEȚIE, TREKKING

Băț ultra-compact drumeție în natură MT500 Negru FORCLAZ

FORCLAZ
4/5
4/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 29/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 30/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 30/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a vă însoți în timpul drumețiilor lungi în natură. Plecați într-o călătorie sau în drumeție și aveți nevoie de bețe ușoare și compacte? Cel mai compact și rezistent din gamă!

Avantaje

Prindere ergonomică Mâner din spumă densă 3D. Capăt alungit, moale. Capăt moale.
Reglabil Blocare externă.Ajustare precisă și rapidă.De la 110 cm la 130 cm.Pliat : 36 CM
Greutate 275 g/băț.
Compactare Băț 5 segmente, polivalent. Lungime pliat: 36 cm. Lățime pliat: ~ 6 x 6 cm;
Rezistenţă Aluminiu 7075-T6. Diametru tub 20/18/16/16/16mm.Vârf din tungsten.
Compatibilitate Vândut cu : garnitură de vară, detașabilă și înlocuibilă+ husă protectoare.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Proiectat și validat în întregime de noi, la poalele masivului Mont Blanc, cu o echipă de pasionați, practicanți de trekking, pe trasee precum: Turul Mont Blancului, Munții Atlas din Maroc, Turul din Tenerife. Durabilitatea acestui băț a fost validată în cadrul unui test de durabilitate de 550km în Canare și Pirinei (GR10).

De ce am lucrat în special pe durabilitate?

Puteți profita de calmul spațiilor deschise care vă duc cât mai departe de civilizație. Mai mult, vă puteți căra lucrurile timp de mai multe zile. Puteți conta pe rezistența pe care o asigură bețele.Am optat pentru tuburi extinse, din aluminiu de înaltă calitate. Am securizat zona push-pin printr-o întăritură la interior. Acest model suportă 560 N (~56 kg) per băț, date din testul de compresie (suport pe axa tijei).

De ce am pus accent pe compactare?

Pentru a ajunge la locul de unde pornește traseul, veți fi nevoit să luați mijloace de transport.Va trebui, de asemenea, să luați o multime de materiale în rucsac.Prin urmare, este mult mai convenabil să aveți bețe mici.Odată pliate, aceste bețe au loc în buzunarul lateral al rucsacului de trekking.

Cum ne-am imaginat mânerul?

Am folosit spumă EVA, material moale, ideal pentru a absorbi transpirația, dar și foarte rezistent.Prindere ușoară. Mânerul este cel mai confortabil din gamă, cu forma sa rotunjită alungită și materialul moale.Acesta asigură o prindere foarte bună în partea de sus. În cele din urmă, am adăugat o curelușă cu grosime și cusături reduse.

Detalii despre bețe...

Tubul inferior a fost supus unui tratament special denumit shot-blasting (șanfrenare). Este un tratament mecanic al suprafeței care face posibilă fără anodizare și, prin urmare, să polueze mai puțin.Nu au existat incidente în privința rezistenței bățului. Acesta oferă acest aspect granulat și lasă culoarea naturală din aluminiu. Astfel, zgârieturile (inevitabile) vor fi mai puțin vizibile.Celelalte patru bețe sunt anodizate întotdeauna deoarece alunecarea lor necesită suprafețe netede.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

Antebraţul trebuie să fie perpendicular pe băţ. Pentru utilizarea bățului: depliați bățul până push-pin-ul face "clic". Consultați manualul de pe băț.Pentru reglarea lungimii: deschideți maneta de blocare externă, glisați tubul la lungimea dorită și închideți maneta.Nu depășiți semnul STOP, pentru a evita ca bățul se rupă.

Recomandări de utilizare

Bețele de drumeție sunt concepute pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bețelor în poziție strânsă.Dacă veți constata că bățul tinde să se prăbușească, roata de blocare trebuie reglată.Deschideți maneta și înșurubați butonul cu un sfert de tură până la jumătate.A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați-le și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Vă recomandăm să nu ungeți bețele.

De ce vindem la bucată?

La Decathlon, am decis să vindem bețele de drumeție / trekking la bucată.Pe de o parte, din motive de utilizare.Unele persoane doresc doar să folosească un singur băț.Acest fapt răspunde nevoilor utilizatorilor.Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să cumpărați un singur băț în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat și adaptate acestui model.

Vârf moale: Ref: 85038582. Rozete vara:Ref: 8503854. Rozete iarnă:Ref: 8503857.
Sfat de schimb (disponibil curent 2020): Ref: 8577676

Greutate

0,275 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Shaft
100% Aluminiu
Mâner
100% EVA
Recomandări de stocare În timpul depozitării, slăbiți elementele de strângere.A se păstra la loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Teste pe terenPe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, validăm confortul, reglarea ușoară, vibrațiile etc.
În timpul testelor pe teren, validăm rezistența produsului pe o distanță de 550 GR10km.
Testare produs Pentru a ne asigura că bețele sunt adaptate pentru drumeție la munte, le-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, pentru a verifica rezistența la compresie, flexiunea în 3 puncte, Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Băț Drumeție în natură MT500
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#