INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493063
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEȚE DRUMEȚIE, TREKKING

Băț drumeție în natură A100 albastru FORCLAZ

FORCLAZ
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 19/04/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 20/04/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 20/04/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a oferi siguranță în timpul drumețiilor ocazionale. Sistem de reglare simplu și foarte eficient Push-pin .Este suficient să apăsați butonul și să se strângă.

Avantaje

Prindere ergonomică Mâner drept din spumă moale.Capăt confortabil. Curea pentru încheietură.
Reglabil Sistem de reglare simplu și sigur Push Pin. 105/110/115/120 cm
Greutate 200 g/ băț.
Compactare 3 segmente. Lungime pliat: 55 cm.Lățime pliată: aprox. 5 cm.
Rezistenţă Aluminiu 6061-T6. Diametru tub 20/18/16mm.Vârf din oțel.
Compatibilitate Capăt integrat, nu este detașabil.Vârf neînlocuibil.

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Complet proiectat și validat de noi.De ce am ales sistemul de reglare Push-pin ? Unii utilizatori nu doresc să complice viața lor pentru a-și ajusta bețele.S-a dovedit că acest sistem este simplu, fiabil, ușor și ieftin.De ce sunt tuburile supradimensionate?Deoarece acest model este pentru sportivii care au nevoie de siguranță în ceea ce privește fiabilitatea.De ce am ales spumă pentru mânerul drept ?Deoarece testele noastre de teren au arătat că confortul este mai mare față de unul de plastic.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

Antebraţul trebuie să fie perpendicular pe băţ. Pentru reglarea lungimii: apăsați pe buton, faceți tubul să culiseze până ajungeți la lungimea dorită.Pentru reperare mai ușoară, folosiți linia imprimată pe tubul de jos, pentru alinierea butoanelor cu orificiile. Nu depășiți semnul STOP, pentru a evita ca bățul se rupă

Recomandări de utilizare

Bețele de drumeție sunt concepute pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bețelor în poziție strânsă.A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Nu recomandăm să ungeți bețele.

De ce se vinde la bucată?

Am ales să vindem beţele la bucatăDin motive de utilizare.Unele persoane doresc să folosească un singur băţ. Acest fapt răspunde nevoilor acestora.Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să răscumpărați unul singur în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat, potrivite pentru acest model

Capete flexibile: ref. 8503858

Greutate

0,2 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Shaft
100% Aluminiu
Mâner
100% Poliuretan
Recomandări de stocare În timpul depozitării, slăbiți elementele de strângere.A se păstra la loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Teste pe terenPe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, validăm confortul, reglarea ușoară, vibrațiile etc.
În timpul testelor pe teren, validăm rezistența produsului pe o distanță de 500 km.
Testare produs Pentru a ne asigura că bețele sunt adaptate pentru drumeție la munte, le-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, pentru a verifica rezistența la compresie, flexiunea în 3 puncte, dar și rezistența la ruptură.Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri