INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493063
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEȚE DRUMEȚIE, TREKKING

Băț Drumeție în natură A100 Albastru FORCLAZ

FORCLAZ
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 25/07/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a oferi siguranță în timpul drumețiilor în natură, practicare ocazională. Sistem de reglare simplu și foarte eficient, Push Pin. Este necesară doar simplă apăsare de buton.

Avantaje

Prindere ergonomică Mâner drept din spumă flexibilă. Capăt confortabil. Curelușă pentru mâner.
Reglabil Sistem de reglare simplu și sigur Push Pin. 105/110/115/120 cm.
Greutate 200 g/băț.
Compactare 3 segmente telescopice. Lungime pliat: 55 cm.Lățime pliat: aprox. 5 cm.
Rezistenţă Tub din aluminiu 6061-T6. Diametru tub 20/18/16mm.Vârf din oțel.
Compatibilitate Rozetă integrată și care nu este detașabilă. Vârful nu poate fi înlocuit!

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Complet conceput și validat de noi. De ce am ales sistemul Push-pin? O parte dintre utilizatori nu-și doresc ca reglarea bețelor să fie foarte dificilă. Acest sistem s-a dovedit a fi simplu, fiabil, ușor și nu foarte scump. De ce am ales tuburi supradimensionate? Acest model este destinat drumeților care au nevoie de fiabilitate. De ce am folosit un mâner drept, din spumă? Deoarece testele realizate pe teren ne-au demonstrat că nivelul de confort este mai mare față de mânerul din plastic.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

Antebraţul trebuie să fie perpendicular pe băţ. Pentru reglarea lungimii: apăsați pe buton, faceți tubul să culiseze până ajungeți la lungimea dorită.Pentru reperare mai ușoară, folosiți linia imprimată pe tubul de jos, pentru alinierea butoanelor cu orificiile. Nu depășiți semnul STOP, pentru a evita ca bățul se rupă

Recomandări de utilizare

Bețele de drumeție sunt concepute pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bețelor în poziție strânsă.A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Nu recomandăm să ungeți bețele.

De ce vindem la bucată?

La Decathlon, am decis să vindem bețele de drumeție / trekking la bucată.Pe de o parte, din motive de utilizare.Unele persoane doresc doar să folosească un singur băț.Acest fapt răspunde la nevoile utilizatorilor.Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să răscumpărați un singur băț în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat și adaptate acestui model.

Set vârfuri de băț drumeție: Ref: 8580865

Greutate

0,2 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Shaft
100% Aluminiu
Mâner
100% Poliuretan
Recomandări de stocare În timpul depozitării, slăbiți elementele de strângere.A se păstra la loc uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de Teste pe terenPe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, validăm confortul, reglarea ușoară, vibrațiile etc.
În timpul testelor pe teren, validăm rezistența produsului pe o distanță de 500 km.
Testare produs Pentru a ne asigura că bețele sunt adaptate pentru drumeție la munte, le-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, pentru a verifica rezistența la compresie, flexiunea în 3 puncte, dar și rezistența la ruptură.Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri