DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8527257
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Accesorii sporturi de echipă

Bandă de delimitare Modulabilă KIPSTA

KIPSTA
Decathlon
Produs conceput pentru a diversifica antrenamentele de fotbal. O puteți asocia cu baze modulabile și puteți trasa propriile linii. Bandă de delimitare pentru diversificarea antrenamentelor de fotbal.

Avantaje

Polivalență Diversificați-vă exercițiile: banda este compatibilă cu bazele modulare.
Utilizare ușoară Elasticul înfășurat poate fi scos, iar apoi depozitat foarte repede.
Învățare ușoară Permite crearea unor repere spațiale.
Vizibilitate Elastic lat, portocaliu pentru identificarea ușoară a liniei.

Informații tehnice

Vă prezentăm gama Modulară

Datorită observațiilor de pe teren și numeroaselor discuții cu antrenori, am studiat nevoile jucătorilor: delimitarea, evitarea etc. Pentru a răspunde nevoilor globale și evolutive ale jucătorilor, echipa noastră a conceput o gamă de accesorii modulare. Aceste produse, compatibile între ele, permit creșterea și varierea gamei de exerciții din timpul antrenamentelor, grație acestor produse tehnice, simple și ingenioase.

Ce sunt accesoriile modulare?

"Ultimul produs apărut în gamă, banda preia trăsăturile esențiale ale acesteia: se poate asocia cu o bază modulară pentru stabilitate și permite variarea, diversificarea și personalizarea antrenamentelor prin trasarea unaei linii.
În plus, sistemul simplu permite derularea elasticului și înfășurarea rapidă a acestuia, câștigând timp."

Un design unic, pentru antrenamente diversificate

Design-ul benzii a fost inspirat de la prelungitoarele electrice: Elasticul poate fi derulat trăgând de partea de sus și se poate depozita ușor și rapid, înfășurat. Pentru acest lucru, avem nevoie de baze modulare, care să ofere stabilitatea necesară pentru a trage de elastic. Simplu și eficient!

Un produs pentru a ajuta antrenorii

Folosirea conurilor pentru delimitarea terenului prezintă mai multe dezavantaje: se pierde mai mult timp în momentul aranjării acestora. De aceea am conceput un produs care să permită trasarea rapidă a unei linii, oferind numeoase variante de exerciții.

Provocările tehnice ale produsului

Conceperea benzii de delimitare a reprezentat o provocare. Elasticul trebuia să fie sugicien de lung, încât să permită înconjurarea terenului de fotbal (25 m), fără ca produsul să fie foarte voluminos. Acesta trebuia să aibă baze lestate, nu foarte grele, dar suficient cât să permită antrenorului să traseze o linie dintr-o simplă mișcare. Și pentru că scopul nostru este de a face sportul accesibil cât mai multor persoane, produsul are un preț atractiv.

Teste

Prioritatea echipei KIPSTA este conceperea unor produse care să garanteze siguranța utilizatorilor. Banda de delimitare nu face excepție de la regulă! Acest produs inovator în lumea fotbalului a fost validat în urma a numeroase teste de utilizare, care vizau siguranța jucătorilor. De exemplu, faptul că nu există niciun risc de cădere, din cauza elasticului, chiar și pentru copii care poartă ghete de fotbal cu crampoane.

Puteți încerca și antrenamentele propuse de aplicația DECATHLON COACH

Aplicația DECATHLON COACH a fost dezvoltată pentru a le oferi sportivilor sugestii pentru antrenamente și exerciții. După alergare sau mers, aplicația vă propune programe individuale de antrenament. Descărcați aplicația gratuit: https://www.decathloncoach.com/en/home/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
60% Polipropilenă, 40% Polioximetilenă
Bandă elastică
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de spălare
A nu se spăla
A nu se spăla
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Pentru o mai bună rezistență în timp, nu lăsați produsul în ploaie. Dacă produsul a fost folosit pe timp de ploaie, lăsați elasticul să se usuce înainte de a-l înfășura.

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri