Decathlon

Gimnastică Bebeluși

Trezește-i
celui mic
interesul pentru sport!

Să crești înseamnă să faci sport! Toți părinții știu bine că trebuie să acorde multă atenție dezvoltării psihomotorii a copiilor. Colecția dedicată bebelușilor îți propune să transformi această etapă într-un joc și să te distrezi împreună cu copilul tău. Fă sărituri, rostogoliri și ajută-l să dobândească din ce în ce mai multă autonomie cu ajutorul unor exerciții amuzante!

#1

Echipament

adaptat mișcărilor bebelușilor!

Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii concepute pentru a practica baby gym, vor ajuta copilul să se dezvolte!

Femmes
Colecția

pentru Fetițe

Hommes
Colecția

pentru Băieței

Astuces de Suzanne#2

Sfaturile lui Suzanne

Șef de produs baby gym

Acțiunibaby gym
 • <i>Babygym</i><i>rapide</i>

  Ajută-ți copilul atunci când vrea să facă rostogoliri. Curând se va rostogoli ușor pe o parte, în față și în spate. Rostogolirile ajută la dezvoltarea echilibrului și a simțului orientării și permit permit îmbunătățirea motricității.

 • <i>Babygym</i><i>rapide</i>

  Simțul echilibrului este esențial pentru dezvoltarea copilului tău. Ajută-l să descopere plăcerea de a se mișca și de a-și coordona mai bine mișcările! Câteva idei de exerciții cu peanut ball: 1. Așează-te pe peanut ball cu ambele gambe pe aceeași parte și menține poziția de echilibru. 2. Așază-te în poziția "călare", tine brațele la orizontală și menține poziția.

 • <i>Babygym</i><i>rapide</i>

  Bebelușul tău a început să se târască pentru a se deplasa. Stimulează-i dezvoltarea prin instalarea unui tunel care îl va ajuta să-și îmbunătățească mobilitatea.

  Fermer