INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Trotinetă copii B1 500

B1 500 Trotinetă Copii

159,90 LEI

Produs

beneficii

#1

Ajută la dezvoltarea capacităţilor motrice

Această trotinetă a fost realizată în colaborare cu un specialist în psihomotricitate pentru a răspunde nevoilor foarte specifice ale copiilor mai mici (începând cu vârsta de 2 ani) și a îi ajuta să își dezvolte capacitățile motrice într-un mod foarte intuitiv și amuzant.

#2

Mai multă distracție și mai ușor de manevrat

Cu o platformă lată ce conferă încredere copiilor și 2 roți luminoase, în față, pentru stabilitate și amuzament, trotineta B1 500 va deveni cel mai bun prieten al copilului dumneavoastră.

#3

Compactă şi uşor de transportat

Grație ghidonului pliabil și ușor de plasat sub trotinetă, cu ajutorul elasticului inclus, o puteți depozita ușor când ajungeți acasă sau când copilul vrea să meargă să se joace în parc.

#4

Reglabilă

Ghidonul reglabil în 4 poziții însoțește creșterea copilului între 2 și 5 ani (sau între 80-120 cm).

Coordonarea mâinilor, picioarelor și ochilor, echilibrul, precum și poziționarea corpului în spațiu sunt factori importanți care participă la dezvoltarea psihomotorie a copilului. Inovația trotinetei B1, realizată în colaborare cu un specialist în psihomotricitate, permite o dobândire mai ușoară a acestor competențe și o invățare a coordonării mișcărilor.
Copiii învață să meargă pe trotinetă, să se întoarcă și capătă încredere în ei, într-un mod intuitiv și distractiv! Grație sistemului de frânare și platformei realizate din strat dublu, trotineta B1 500 îi ajută pe copii să își găsească mai natural poziția ideală pentru a se deplasa pe trotinetă și pentru a se opri.

Valérie Wauters / Şef de Produs

Şi casca de protecţie?

Deoarece siguranța este singurul lucru cu care nu trebuie să ne jucăm și deoarece este important ca obiceiurile bune să fie învățate de cei mici încă de la o vârstă fragedă, protejați-vă copiii când sunt pe ˝bolizii˝ lor cu 3 ..sau 2 roți. Simțându-se în siguranță, aceștia se vor bucura și mai mult de mersul pe trotinetă.

b100 Cască

39,90 LEI

Disponibil în două mărimi

47-52 cm

52-54 cm

Disponibil şi:

Play 5 Cască

59,90 LEI

Disponibil în două mărimi

50-54 cm

55-58 cm

Disponibil şi :

Alege stickerele preferateşi personalizeaz-o !

Câteva sfaturi :

CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI COPILUL

Indiferent dacă este vorba de mersul pe role sau pe trotinetă, copilul tău va descoperi terenuri noi de practicare și, totodată, va fi supus și anumitor riscuri. De aceea, este important să fie bine echipat pentru sportul respectiv.

CUM NE PROTEJĂM BINE BRAŢELE?

Pentru a evita rănile grave, mai ales dacă sunteţi începători, nu este niciun secret că trebuie să vă protejați.

B1 500 Trotinetă Copii

159,90 LEI

159,90 LEI

Vezi toată gama noastră de trotinete