DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8574898
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ECHIPAMENT INIȚIERE SPORTURI ACVATICE

Aripioare-centură înot Evolutiv TISWIM Imprimeu Albastru Copii NABAIJI

NABAIJI
4.5/5

Culoare : Albastru marin / ROZ

Decathlon
până la 64,99LEI -%

de la

64,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
64,99LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 64,99LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru copiii cu greutatea cuprinsă între 15-30 kg. Ideal pentru descoperirea activităților în apă! Grație celor 3 piese modulabile, acest produs însoțește copilul în diferitele etape de înot și îl ajută să evolueze de la poziţia verticală la cea orizontală.A se utiliza sub supravegherea unui adult.

Avantaje

Ajută la dezvoltarea psihomotorie Asigură libertate de mișcare.
Polivalență 3 moduri de utilizare (în funcţie de nivelul de practicare).
Ajutor la flotabilitate Certificare cf. normei EN 13138-1 cu flotabilitate de până la 50 newtoni.
Reducerea frecărilor A se purta un top pe dedesubt pentru a evita riscul de apariție a iritațiilor.
Fineţe la atingere Suprafeţe interioare din poliester, ce asigură confort.

Informații tehnice

Această activitate favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor.

Nabaiji propune 3 experiențe: descoperirea apei, înotul și scufundările. Acest produs face parte din categoria "descoperirea apei". Modularitatea acestuia permite însoțirea copilului în activitățile de descoperire a apei, cu un nivel de flotabilitate care se adaptează progresului acestuia și îl ajută să descopere diverse mișcări în apă.

De ce o centură evolutivă?

Produsele Tiswim sunt ideale pentru inițierea acvatică a copiilor. Acestea le asigură copiilor un contact cât mai plăcut și sigur cu apa.

Cele 3 modalități de utilizare ale Tiswim

Pas 1/ Pentru început, Tiswim se va folosi și cu restul accesoriilor (aripioare + centură). Pas 2/ Doar aripioare pentru a se deplasa în apă în poziția verticală. Pas 3/ Descoperirea poziției de înot (orizontală) și primele mișcări de înot.

Cum funcționează valva ?

Acest produs evolutiv TISWIM este prevăzut cu valve PVC cu clapetă anti-retur.
Pentru a umfla corect produsul, trebuie să apăsați baza valvei pentru a deschide clapeta.
Această clapetă se închide mecanic în jur de 2 secunde și trebuie să fiți atenți să închideți capacul rapid.

Cum se reglează centura în poziție verticală?

A se plasa în partea de sus a abdomenului. Strângeţi normal, apoi umflaţi partea abdominală direct pe abdomenul copilului. Astfel centura va fi adaptată copilului.

Cum să evitați riscul de iritații ?

Pielea copiilor este foarte sensibilă. În funcție de activitatea copilului și de timpul petrecut în apă, elementele de ajutor la flotabilitate se pot freca de pielea copilului. Pentru a preveni acest disconfort, recomandăm purtarea unui tricou pe dedesubt.

Unde trebuie poziționată centura în poziţie ventrală?

În partea de sus a abdomenului. Aveți grijă să nu poziţionaţi centura pe pieptul copilului, altfel va fi poziţionată prea sus. Alegeți o poziţie joasă, pentru ca partea flotantă să fie contra părţii joase a pieptului.

Cum se umflă Tiswim?

Sunt necesare diferite tipuri de umflare. Aripioarele sunt mereu umflate la maxim. Optaţi pentru a umfla a doua cameră direct pe braţul copilului. Umflarea centurii în poziţie ventrală trebuie să fie adaptată greutăţii copilului. Centura în poziţie dorsală trebuie să fie umflată normal, fără presiune, înainte de a fi îmbrăcată.

Cum se adaptează umflarea la partea ventrală?

Fiecare copil are o constituție diferită, aşadar umflarea părţii ventrale se adaptează la greutatea copilului. Reglaţi centura direct pe copil, fără ca partea ventrală să fie umflată, pentru adaptare perfectă la conformaţia copilului. Umflaţi partea ventrală direct pe copil.

De ce partea ventrală se ridică până la bărbie atunci când copilul utilizează produsul?

În majoritatea cazurilor partea ventrală este prea umflată sau centura poziţionată incorect. Poziționați bine centura în partea superioară a abdomenului copilului și adaptați nivelul de umflare și de strângere al părții ventrale la greutatea copilului, pentru a vă asigura că produsul nu se va ridica prea sus atunci când copilul este în apă. Dacă acesta se ridică prea sus, există riscul ca acesta să provoace iritații.

DE CE COPILUL SE DĂ PE SPATE?

Dacă se dă pe spate, înseamnă că gradul de umflare nu este adaptat greutății copilului.Pentru a vă bucura de toate funcționalitățile centurii evolutive, copilul trebuie să aibă suficientă mobilitate pentru a-și putea ține echilibrul și capul drept. Însă, dacă tot are tendința de a se da pe spate, adaptați gradul de umflare la greutatea lui.

Copilul se poate balansa în faţă?

Dacă centura este bine poziţionată, copilul nu se poate da pe spate. Pentru a vă bucura de toate funcționalitățile centurii evolutive, copilul trebuie să aibă suficientă mobilitate pentru a-și putea ține echilibrul și capul drept. Însă, dacă tot are tendința de a se da pe spate, adaptați gradul de umflare la greutatea lui.

Cum se reglează centura în poziție dorsală?

În cadrul celei de-a treia etape, copilul va exersa poziția orizontală în apă, stând pe spate. Pentru aceasta, este nevoie să umflați bine partea dorsală, însă nu exagerat, plasați centura în jurul taliei copilului și strângeți normal. Strângeți bine elementele de protecție sub chingi, pentru mai mult confort.

COPILUL POATE SĂRI ÎN APĂ, FOLOSIND TISWIM?

Atenţie! Dacă totul a fost instalat corect, copilul va putea să se deplaseze liber prin apă, fără să apară iritații din cauza frecării. Pentru că este doar un element de ajutor la flotabilitate, copilul nu trebuie să încerce să sară de la o înălțime care o depășește pe a sa. Dacă centura este purtată cu toate elementele necesare, iar copilul sare fără probleme în apă, puteți încerca să îndepărtați partea ventrală, pentru a-i oferi mai multă libertate de mișcare.

CENTURA TISWIM ESTE ADAPTATĂ ȘI PENTRU COPIII CARE CÂNTĂRESC SUB 15 KG?

Nu, centura evolutivă Tiswim este concepută pentru siguranța copiilor de 15 - 30 kg. La un copil de peste 30kg, centura ar trebui să fie mult mai voluminoasă, pentru a-i permite copilului să se deplaseze liniștit prin apă. Copilul nu ar avea control total asupra mișcărilor și s-ar putea da pe spate sau în față, fără să se poată redresa. Respectați greutatea indicată.

Ce trebuie să faci dacă produsul se dezumflă când îl umfli ?

Este posibil ca valva să nu funcționeze corect. Clapeta nu se închide normal și un volum de aer mare iese afară înainte de a închide capacul. Pentru a îl pune corect la loc, ciupiți cu degetele de 2-3 ori valva, apoi umflați produsul la maxim și închideți capacul. Clapeta trebuie să fie repoziționată corect.

Recomandări de utilizare pentru a evita decolorarea prematură

După utilizare, clătiți produsul cu apă și nu îl lăsați în soare.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material interior
100.00% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați
Material exterior
50.00% Poliester, 50.00% Poliamidă
Spumă
100.00% Polietilenă
Catarame
100.00% Polioximetilenă
Chingă textilă
100.00% Polipropilenă
Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A nu se curăţa chimic.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi ferit de razele soarelui.
Restricții de utilizare: A se utiliza sub supravegherea unui adult.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Aprobat de Produsul respectă norma pentru iniţierea în nataţie EN 13138-1.Norma pentru produse de ajutor la flotabilitate EN13138-1 Aripioarele NABAIJI au un volm de flotabilitate superior normei (50 newtoni când produsul este complet și 30 newtoni doar aripioarele în raport cu norma care prevede 25 newtoni).
Testare produs Produsul a fost testat în practică la Hendaye şi a trecut mai multe teste în laborator pentru a-i garanta calitatea în practica pentru care a fost conceput.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri