22 august - 21 septembrie: LIVRARE GRATUITĂ* la comenzile standard online Decathlon

Finalul lunii vine cu vești bune: între 22 august și 21 septembrie îți oferim transport GRATUIT la toate comenzile standard plasate pe Decathlon.ro sau în aplicație!

Comandă online produsele preferate, iar noi ți le livrăm GRATUIT la tine acasă sau la Easybox! Profită încă un pic de vacanță sau câștigă timp pentru pregătirea noului an școlar, iar noi ne ocupăm de comanda ta!

Simplu, rapid și comod: o lună întreagă în care te poți bucura de livrare GRATUITĂ și retur online GRATUIT pentru produsele tale de sport!

Livrarea gratuită se aplică pentru comenzile standard, expediate de Decathlon. Sunt excluse comenzile de biciclete sau produse voluminoase.

Prin comenzi de biciclete se înțelege expedierea și livrarea comenzilor ce conțin minim un produs din următoarele categorii: biciclete copii, biciclete șosea, biciclete oraș, biciclete polivalente, biciclete BMX, biciclete trekking, biciclete MTB, biciclete pliabile și biciclete de apartament.   Prin comenzi de produse voluminoase se înțelege expedierea și livrarea comenzilor ce conțin minim un produs din următoarele categorii: benzi de alergare, biciclete eliptice, aparate de vâslit (fitness), aparate fitness multifuncționale, saci de box și dispozitive fixare saci, trambuline, aparate fitness de tipul suport bară/greutăți sau kit-uri de greutăți, mese de biliard,coșuri de baschet, mese de tenis, caiace rigide, plăci surfing rigide, stand-up paddles rigide, seif arme vânătoare.