1) Ce produse sunt eligibile pentru Buy Back?
Produsele acceptate în cadrul programului Buyback sunt biciclete adulți și copii, cu excepția bicicletelor electrice și a celor fără pedale.

2) Ce mărci pot fi echipamentele vândute prin Buy Back?
Echipamentele acceptate în cadrul serviciul Buy Back sunt bicicletele marca Decathlon (Elops, Rockrider, Btwin, Riverside, Triban, etc).

3) Ce primesc în schimbul echipamentelor vândute prin Buy Back?
Produsul tău va fi verificat și evaluat în magazin, iar dacă se încadrează în acest serviciu vei primi un voucher pe loc, în valoare de până la 60% din valoarea produsului. Acest voucher este valabil 2 ani și poate fi folosit în orice magazin Decathlon dar si online pe www.decathlon.ro.

4) În ce stare trebuie să fie produsele?
Produsul trebuie să fie în stare bună de funcționare din punct de vedere tehnic. Urmele ușoare de uzură nu trebuie să afecteze buna funcționare a echipamentului.

5) Ce se întâmplă cu produsele vândute prin Buy Back?
Produsele acceptate prin serviciul Buy Back sunt repuse la vânzare în magazine și includ toate taxele aferente comercializării în magazinele de retail.

6) Cum se evaluază produsul?
Echipamentul tău este verificat și evaluat de către tehnicienii noștri din magazin. După această evaluare îți va fi comunicată valoarea voucher-ului pe care îl vei primi dacă produsul tău se încadrează în parametrii tehnici și estetici ai serviciului Buy Back.

Produsele pot fi:
✅În stare FOARTE BUNĂ: vechime maxim 2 ani, stare estetică: zgârieturi fine, accesoriile prezintă urme ușoare de uzură
✅În stare BUNĂ: vechime 3-5 ani, stare estetică: zgârieturi ușoare, fără a fi vopseaua afectată,accesoriile prezintă urme de uzură fără a fi necesară înlocuirea lor.
ATENȚIE: Recondiționarea produsului va fi efectuată de către Decathlon, în Atelierele proprii, după preluarea produselor

7) Cum funcționează serviciul Buy Back Biciclete?
🏬 Vii cu produsul într-un magazin DECATHLON (produsul trebuie să îndeplinească condițiile menționate la punctele 1,2 și 4)
🔧 Produsul este verificat și evaluat de către tehnicienii noștri
📢 Îți este comunicată valoarea produsului
💰 În schimbul produsului, vei primi un voucher valabil 2 ani
🥳Te bucuri de un echipament nou, achiziționat cu voucher-ul!


8) Produse neacceptate la Buy Back.
În plus față de alte aspecte verificate în magazin, produsul dumneavoastră nu va fi acceptat dacă:
❌ Are o vechime mai mare de 5 ani
❌ Prezintă urme de rugină pe orice element al bicicletei
❌ Prezintă urme de zgârieturi profunde
❌ Prezintă urme de murdărie și/sau de mucegai
❌ Are orice component/element lipsă
❌Vopseaua este mătuită, decolorată, ștearsă

📌Decathlon își rezervă dreptul de a refuza orice produs dacă în urma verificării tehnice nu este aprobat de către tehnicienii atelierului din magazinul în care se face verificarea. Fiecare magazin Decathlon decide local acceptarea/refuzarea produselor.

9) Pot obține un voucher mai mare decât cel primit la Buy Back?
În cadrul serviciului Buy Back, valoarea voucher-ului este una fixă (stabilită de Decathlon), în funcție de tipul și starea produsului. Acest voucher este oferit pe loc.
Dacă consideri că îți poți vinde echipamentul la o valoare mai mare ai la dispoziție serviciul Second Hand (https://second-hand.decathlon.ro/). Prin acest serviciu tu stabilești prețul de vânzare și vei lăsa produsul la vânzare într-unul dintre magazinele noastre. Dacă produsul tău va fi cumpărat de către un alt client vei primi voucher-ul. Valoarea voucher-ului va fi echivalentă cu prețul de vânzare hotărât de tine.